Podcast #18 – Geen tijd hebben of er geen tijd voor vrij maken?

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
podcast jacko meijaard

Het is weer vrijdag, en dus weer tijd voor een nieuwe Internet Succes Gids.nl Podcast: nummertje 18 alweer!

In deze podcast bespreek ik een onderwerp waar ik elke week wel in mijn mailbox mee te maken krijg, namelijk dat mensen geen tijd hebben om de informatie toe te gaan passen.

Ik vind het altijd verbazingwekkend dat mensen om de één of andere reden geen tijd hebben om aan hun business (en dus toekomst) te werken, maar wel tijd vinden om nutteloos spelletjes op Facebook te spelen.

Beluister de podcast hieronder!

Podcast #18 – Geen tijd hebben

Vind je dit nou een toffe podcast? Abonneer je dan op de Internet Succes Gids.nl Podcast in iTunes, en mis geen enkele podcast meer.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Transscript:

Kun je de podcast om de één of andere reden niet beluisteren (omdat je in een overvolle trein zit en je oordopjes vergeten bent bijvoorbeeld)? Voor het gemak heb ik de podcast laten uittypen.

Ik kreeg zojuist een mail van iemand die zei dat hij met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag is gegaan, maar dat hij er eigenlijk achter komt dat hij er eigenlijk helemaal geen tijd voor heeft om de informatie toe te gaan passen. Ik krijg best vaak van dit soort mails.. van mensen die met mijn training(en) zijn begonnen, en me dan een mail sturen van “ik heb er eigenlijk geen tijd voor..”.

Als iemand zegt dat hij of zij er geen tijd voor heeft, dan vind ik dat altijd een hele slechte situatie waarin hij/zij in zit. Als je het zo niet voor elkaar hebt dat je ergens gewoon geen tijd voor hebt. Dan doe je in mijn ogen iets verkeerd, en moet je het anders gaan aanpakken. Ik zie dit ook met veel vrienden/familie van me. Die zeggen “ik heb het zo druk, ik heb er gewoon geen tijd voor”, en dan denk ik van “man, een uurtje op een dag..”. Als je dit nog niet eens hebt.. hoe heb je dan je leven ingedeeld? Waar liggen dan je prioriteiten? Voor mij zou dit juist een reden zijn om te gaan beseffen dat het anders zou moeten in mijn leven. Dat ik te druk ben dat ik niet eens meer een uurtje vrij heb of dat ik niet eens meer kan doen wat ik zou willen doen, dan zou dit voor mij aangeven dat ik een verandering in mijn leven moet gaan maken, en dat ik mijn leven dus anders moet gaan indelen en dat ik andere dingen moet gaan doen.

Als ik zo’n mail krijg van iemand die zegt dat hij/zij er geen tijd voor heb, dan vraag ik mezelf altijd af wat er om gaat in zo iemand. Die persoon heeft waarschijnlijk de AMR aangeschaft omdat die persoon meer tijd en geld wilt hebben, maar dan begint iemand er aan en dan heeft die persoon er geen tijd voor. In mijn ogen blijf je dan altijd (mits je er niet mee aan de slag gaat) in die cirkel en in die lifestyle dat je geen tijd hebt. Als jij meer tijd wilt hebben, dan zul je je leven anders moeten gaan indelen. Dan zul je andere dingen moet gaan doen. Dan zul je andere dingen meer prioriteit moeten geven. Ik vraag me dan ook altijd af: in hoeverre is geen tijd hebben, geen tijd hebben. In mijn ogen maak je ergens tijd voor, als je iets graag wilt.

Ik weet nog heel goed dat toen ik met internet marketing begon, dat vrienden van me op dinsdagavond/woensdagavond als het Champions League was, voetbal gingen kijken. Ik had toen andere prioriteiten en ik wilde mijn business gaan opbouwen. Als dat betekent dat ik ook s’avonds moet gaan werken, als andere mensen aan het relaxen zijn, dan is dat maar zo. Dat ik ‘vroeger’ heb gewerkt op tijdstippen dat andere mensen niet werkten, en dat ik nu eigenlijk altijd vrij ben, alles zelf kan bepalen  en dat andere mensen een 9 tot 5 baan hebben, dat komt omdat ik toen een keuze heb gemaakt.

Wat heeft jouw prioriteit? Is dat om aan jouw dromen/doelen werken? In mijn geval was een internet business opzetten mijn nummer #1 doel. Of is het jouw prioriteit om voetbal te kijken terwijl je ook aan je business kan gaan werken?

Iets wat ik ook vaak zie. Ik word vaak op Facebook toegevoegd door mensen die op mijn mailinglijst staan. Wat ik dan zie dat ik van die mensen die tegen me zeggen dat ze geen tijd meer hebben om aan hun business te werken, dat ik dan op Facebook kijk en dat ik dan zie dat ik een uitnodiging van die persoon heb gehad, om een spelletje te spelen. En ga ik dan naar die persoon zijn/haar Facebook pagina, dan zie ik daar allemaal links van filmpjes of politieke dingen of wat dan ook staan. Dan vraag ik mezelf af waar je dan geen tijd voor hebt. Is het dan niet zo dat je liever in je comfort zone blijft, dat je liever de dingen blijft doen die je nu doet. Of ben je dan gewoon niet bereid om er de tijd in te steken om een verandering in je leven te gaan krijgen.

Denk daar goed over na als je ergens mee bezig gaat: waar ga je jouw tijd insteken?

Als je écht iets wilt, dan ga je er voor, en dan maak je er tijd voor.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *