Waarom op vakantie gaan goed is voor je online business

Gemiddelde leestijd: 5 minuten
op boottocht in gran canaria

Als je geregeld op Internet Succes Gids.nl komt, zul je ongetwijfeld opgemerkt hebben dat het de afgelopen dagen wat rustiger op de website was. In 11 dagen tijd heb ik welgeteld slechts twee nieuwe blog artikelen geplaatst, waar ik normaal elke dag een nieuw artikel probeer te plaatsen.

De reden hiervoor is dat ik 11 dagen op vakantie ben geweest naar Gran Canaria! En wat was het genieten! Lekker weer (zo’n 35 graden), elke dag zon en heerlijk eten en drinken.

Er lekker even tussenuit!

Wellicht vraag je jezelf af wat dit nou met internet marketing en succes op het internet te maken heeft. Natuurlijk is er niet echt een directe link te leggen, maar toch is er wel een zekere connectie.

Het uitzicht vanuit de hotelkamer in Gran Canaria.
Het uitzicht vanuit de hotelkamer in Gran Canaria.

Na hard werken helemaal tot rust komen

Als je hele dagen achter je computer zit en bezig bent met je online business, is het heerlijk om er even tussenuit te zijn, en eens lekker op vakantie te gaan. Natuurlijk moet je niet zomaar op vakantie gaan (en al helemaal niet als je het jezelf niet kan veroorloven), maar als de tijd en je situatie het je toelaat, kan een welverdiende vakantie ervoor zorgen dat je jezelf echt beter gaat voelen.

Ik heb een erg drukke tijd achter de rug gehad. In 4 maanden tijd heb ik veel nieuwe projecten en websites opgezet, en daarnaast heb ik ook twee nieuwe bedrijven opgestart. Je kan je dan waarschijnlijk wel voorstellen dat ik niet veel tijd voor mezelf heb gehad, en dat ik veel aan het werk was.

Je kan soms zo hard aan het werk zijn, dat je eigenlijk niet eens zo productief meer bent. Je hebt geen nieuwe ideeën meer, en je komt terecht in een soort ‘kloof’, waarvan je maar al te graag even van wilt ontsnappen.

Natuurlijk kun je er dan ook voor kiezen om een dagje vrij te nemen van je werk (en dat is één van de vele voordelen als internet ondernemer), maar je bent dan niet echt weg.

Een dagje weggeweest op een boottocht langs Gran Canaria. Duiken, op de jet ski en lekker eten en drinken!
Een dagje weggeweest op een boottocht langs Gran Canaria. Duiken, op de jet ski en lekker eten en drinken!

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Veel nieuwe ideeën, motivatie en inspiratie

Door lekker op vakantie te gaan naar een ander land ben je er écht even uit kun je weer even helemaal opladen.

Als ik op vakantie ben, geniet ik enorm van het lekkere weer, het even ‘niks te hoeven doen’ en de gezelligheid. Maar dat betekent niet dat ik tijdens de vakantie helemaal niet aan het werken ben of met mijn online business bezig ben. Sterker nog: ik zit geregeld met pen en papier aan het zwembad om nieuwe ideeën op te schrijven.

Op vakantie kom ik namelijk op enorm veel ideeën voor mijn huidige website(s) of voor andere projecten. Als ik lekker aan het strand of het zwembad zit kan ik lekker mijn gedachten laten gaan en kom ik op ideeën waar ik anders waarschijnlijk nooit opgekomen zou zijn. En dát is ook de reden waarom op vakantie gaan goed is voor je online business.

Je hebt de mogelijkheid om lekker je gedachten te laten gaan en op nieuwe ideeën te komen. Je bent in een andere omgeving, ontmoet nieuwe mensen en je bent niet in je ‘dagelijkse sleur’, om het zomaar even te noemen.

Daarnaast kom ik weer helemaal opgeladen terug van mijn vakantie en heb ik weer genoeg motivatie en inspiratie om te werken aan mijn online business, heerlijk!

Ik raad je dan ook zeker aan om af en toe eens lekker op vakantie te gaan. Zeker wanneer je een drukke periode achter de rug hebt is er niets lekkerder dan even helemaal te ontspannen en uit te rusten.

Je zult zien dat je op veel nieuwe ideeën zult komen, en dat je weer gemotiveerd en geïnspireerd raakt om lekker aan de slag te gaan en nieuwe dingen op te zetten.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *