Ontevreden over tekstschrijver: wat moet ik nu doen?

Je hebt een tekstschrijver ingehuurd en je bent niet tevreden over de teksten die de tekstschrijver heeft afgeleverd.

Dat kan, en komt (helaas) wel eens vaker voor.

Maar hoe moet je er mee omgaan? Wat moet je doen als je niet tevreden bent over de kwaliteit van de teksten?

Op deze pagina zal ik je enkele adviezen geven die je kunt toepassen wanneer je ontevreden bent over je tekstschrijver.

Was de opdracht wel duidelijk genoeg?

Eerst is het verstandig om af te vragen of de opdracht wel duidelijk genoeg was.

Was het duidelijk waar de tekst over geschreven moest worden? Was duidelijk dat de tekst over een X aantal woorden moest beschikken? Was de deadline wel duidelijk? Waren jullie het eens over de prijs voor de tekst?

Het is belangrijk dat voordat de tekstschrijver aan het werk gaat, het duidelijk is wat de opdracht is, en wat er van de tekstschrijver word verwacht.

Kwaliteit van de teksten is niet goed

Als de opdracht wel duidelijk genoeg was, maar de kwaliteit van de teksten simpelweg niet naar wens is, dan kun je het beste hier de tekstschrijver op aanspreken.

De kans is aanwezig dat de tekstschrijver de tekst zal aanpassen, om zo de puntjes waar je niet tevreden over bent, weg te poetsen en zo alsnog met een goede tekst te komen.

De tekstschrijver zal er namelijk veel waarde aan hechten dat de klant (jij dus) tevreden is over de afgeleverde tekst, zodat je in de toekomst nog meer teksten bij de tekstschrijver zult bestellen.

Communiceer dus goed met de tekstschrijver, en geef aan waar je niet tevreden over bent. Communicatie is mega belangrijk.

Ben jij de tekstschrijver waar ik naar op zoek ben?

Ik ben sinds enkele maanden op zoek naar een goede tekstschrijver uit Zeeland.

Omdat ik druk bezig ben met het opzetten van een heel groot netwerk aan sites, heb ik constant nieuwe teksten nodig. Deze teksten komen dan op mijn websites.

Ben jij de tekstschrijver die ik zoek? Stuur me dan een mail op jacko[at]internetsuccesgids.nl en stuur me een voorbeeldtekst + jouw motivatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *