ISG Podcast #138 – Sofie Kooijman (14): “Op Mijn 18e Ben Ik Miljonair”

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

In ISG Podcast #138 ga ik in gesprek met de 14 jarige Sofie Kooijman. Een ambitieuze onderneemster die op 11 jarige leeftijd begon met ondernemen. Momenteel reist ze met haar ouders door Europa en bouwt ze elke dag met haar business. Eén van haar doelen is om op haar 18e miljonair te zijn.

Een zeer inspirerend, maar vooral ook motiverend gesprek met een jonge onderneemster. Het is mooi om te zien hoe verstandig ze al is, en welke mindset ze hanteert: een echte winnaars-mindset waar veel mensen wat van kunnen leren.

Geniet van het gesprek!

ISG Podcast #138 – Sofie Kooijman

Wat me al direct opviel (of juist niet) is haar mindset. Ze denkt anders dan de meeste andere mensen die ik spreek. Ze is een echte onderneemster, en denkt niet in moeilijkheden, problemen, maar juist in kansen en uitdagingen.

Ik denk dat veel mensen hier nog een puntje aan kunnen zuigen, en dat meer mensen zoals Sofie moeten denken.

Grote doelen stellen, maar ook vooral het denken in oplossingen.

Wilt ze iets weten of iets leren, dan zoekt ze op het internet naar informatie en past ze het toe.

We leven in een prachtige tijd. Een tijd waarmee we dankzij het internet iedereen kunnen bereiken en waar we alles kunnen leren. Iedereen kan vandaag de dag een business beginnen, je hebt geen eigen budget nodig, je hoeft geen grote investeringen te doen… je kunt vandaag al beginnen.

Of je nou begint met affiliate marketing, ecommerce, dropshipping, de mogelijkheden zijn eindeloos en de informatie ligt voor het oprapen.

Het is nu aan jou om er iets mee te doen.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *