ISG Podcast #108 – Is Geld Slecht?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten
podcast jacko meijaard

Afgelopen week heb ik een Podcast opgenomen over het onderwerp “Is Geld Slecht?”.

Ik krijg regelmatig mails in mijn mailbox van mensen die wel interesse hebben in de Affiliate Marketing Revolutie – of sowieso in geld verdienen – maar geld als iets slechts zien.

Vaak denken mensen dan dat alle leed van de wereld door geld komt; zoals oorlogen – en dat ze daarom niet veel geld willen, of durven te hebben.

Ze vinden het stiekem prima om het met minder te doen.

Het leek me daarom wel leuk om een ISG Podcast over dit onderwerp op te nemen. Deze kun je hieronder beluisteren.

Waarom ik geld niet als slecht beschouw

Ik zie geld dus absoluut niet als slecht, maar als een middel om een goed en mooi leven te hebben. Daarnaast kun je met geld juist genoeg goede dingen doen, om andermans leven ook prettiger te maken.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat je geld ook als iets slecht kunt zien, maar dat heb je zelf in de hand. Als jij geld associeert met oorlogen, hebzucht en andere negatieve dingen, dan is het logisch dat je een afkeer tegen geld krijgt – maar vaak zijn het de mensen die weinig of geen geld hebben, die geld als iets slechts zien.

Voor mij brengt geld meer blijdschap in me op dan negativiteit.

Ik kan er door een mooi leven lijden en toffe dingen doen. Daarnaast kan ik anderen ook weer helpen, en maakt dat hun leven ook weer een stukje mooier.

Ik denk ook dat het super belangrijk is om geld als een middel te zien, en niet als een doel. Laat je leven niet door geld beheersen, want als je dat doet, heb je straks een heel ongelukkig leven.

Wil je meer Podcasts beluisteren? Elke week neem ik een nieuwe Podcast op. Je abonneren doe je via deze pagina.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *