Inkomen Monica Geuze? Zoveel verdient deze vlogger per maand!

monica geuze inkomen

Hoeveel verdient Monica Geuze, en wat is haar maand/jaar-inkomen?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat je benieuwd bent naar hoeveel de vlogger Monica Geuze haar geld verdiend.

En dat is natuurlijk logisch ook! Heel veel mensen zijn benieuwd naar haar inkomen.

Maar hoeveel verdient Monica nou eigenlijk? En hoe komt het dat ze haar geld verdiend met het maken van YouTube filmpjes? Op deze pagina vertel ik je er alles over!

Hoeveel verdient Monica Geuze?

Goed, ik zal je eerst een video laten zien. De onderstaande video gaat specifiek over het inkomen van Monica Geuze.

In deze video wordt dus verteld dat Monica gemiddeld rond de 1000,- euro per video verdiend. Dit zouden dan haar totale inkomsten zijn, maar vergeet niet dat ze nog moet afdragen aan YouTube en haar mediabureau. Ik denk daarom dat Monica rond de 300,- euro per video verdiend.

Monica plaatst vrijwel elke dag een video, dus als ze 30 keer per maand een video plaatst, waar ze gemiddeld dan zo’n 300,- euro mee verdiend, dan verdient ze per maand toch al gauw 9000,- euro aan advertentiekomsten via YouTube.

Andere, bijkomende inkomsten

Naast YouTube advertentie inkomsten kun je nog op een andere manier geld verdienen met YouTube – dit wordt ook in de bovenstaande video verteld.

Een andere manier waarop Monica geld verdiend is namelijk door het maken van gesponsorde video’s.

Dit zijn video’s waardoor ze betaald krijgt voor het promoten/recenseren van een bepaald product. Stel dat een bepaald merk aan Monica vraagt om hun product te behandelen, dan kan Monica hier geld voor vragen.

Dit, en nog andere inkomsten, zoals het verkopen van merchandise (bijvoorbeeld kleren), kan voor een leuk inkomen zorgen.

Hoeveel Monica precies verdiend is niet duidelijk, maar dat ze er goed bijzit, is natuurlijk wel duidelijk, en naar onze mening ook wel zo verdiend.

Monica maakt dagelijks duizenden mensen blij met haar video’s, en als ze er dan ook nog goed mee verdiend, is dat natuurlijk alleen maar mooi meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *