Inkomen DusDavidGames: Hoeveel verdient Gamer David Harms nou echt?

dusdavidgames inkomen

Hoeveel verdient DusDavidGames en wat is zijn inkomen?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat je benieuwd bent naar het inkomen van YouTuber DusDavidGames, ofwel David Harms.

Waarschijnlijk ben je in Google gaan zoeken naar informatie over zijn inkomen, en ben je zodoende op deze pagina terecht gekomen.

En dat is maar goed ook! Want op deze pagina lees je alles over het inkomen van DusDavidGames en hoeveel deze bekende Nederlandse YouTuber nou eigenlijk verdient.

Wie is DusDavidGames?

Eerst even een stukje over wie DusDavidGames nou eigenlijk is.

DusDavidGames is het YouTube kanaal van de Nederlander David Harms.

Op zijn YouTube kanaal maakt hij voornamelijk video’s die te maken hebben met videogames – vandaar ook de naam van zijn YouTube kanaal.

Op moment van schrijven heeft zijn YouTube kanaal ruim 700.000 abonnees – waarbij hij tot één van de populairste YouTubers van Nederland hoort.

Inkomen DusDavidGames: hoeveel verdient hij?

Laat ik vooropstellen dat het inkomen van bekende YouTubers niet openbaar is, en dat dit pure schattingen zijn.

Geschat wordt dat het inkomen van David Harms zo op de 200.000 euro per jaar ligt. David heeft er zelf ook een video over gemaakt.

David hoort namelijk tot de bekendste YouTubers van Nederland, en staat ook op meerdere lijsten van de top best verdienende YouTubers. In veel van deze artikelen wordt het inkomen van David ongeveer geschat op 2 ton.

Nogmaals, dit zijn schattingen en niets is zeker.

Sponsordeals en merchandise

Het grootste gedeelte van zijn inkomen zal ongetwijfeld komen uit sponsordeals en merchandise.

Bekende YouTubers kunnen namelijk veel geld verdienen door gesponsorde video’s te maken (waarin ze bepaalde producten behandelen) en met de verkoop van bijvoorbeeld een eigen kledinglijn, wat je veel bekende YouTubers ziet doen.

Hierdoor verdient DusDavidGames dus geld met YouTube video’s en daarmee de advertentiekosten én sponsordeals en de verkoop van merchandise.

Gegund

David maakt dagelijks duizenden kinderen (en volwassen) blij, en zijn (grote) inkomen is hem wat ons betreft dan ook meer dan gegund.

YouTuber zijn is hard werken – en dat is iets wat veel mensen niet beseffen. Eigenlijk ben je de hele week alleen maar aan het werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *