Infographic: Wat gebeurt er elke minuut op het internet?

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
infographic met wat er elke minuut op het internet gebeurd

Dat het internet in de afgelopen jaren flink gegroeid is, weet iedereen. Maar wat speelt er zich nou eigenlijk per minuut af op het internet? De cijfers zijn werkelijk bizar te noemen!

Wist je bijvoorbeeld dat er elke 60 seconden maar liefst 204 miljoen e-mails worden verstuurd? En dat er elke minuut ruim 72 uur aan video wordt geupload op YouTube?

In de onderstaande infographic is precies in beeld gebracht wat er elke 60 seconden op het internet gebeurd.

infographic over wat er elke minuut op het internet gebeurd

Indrukwekkende cijfers

Persoonlijk vind ik dit indrukwekkende cijfers. Het is ongelofelijk om te zien hoe snel het internet eigenlijk is gegroeid en hoe groot het internet is geworden.

Als je beseft dat al het bovenstaande elke 60 seconden gebeurd, dan is dat gewoon bizar.

Elke 60 seconden worden er dus 204 miljoen e-mails verstuurd. En elke seconde worden er 3600 foto’s op Instragram geplaatst.

Ook als je kijkt naar Walmart, dan zie je dat er elke minuut maar liefst 17 duizend verkopen worden gedaan via de online shop. Dat is dus 10.200.00 per uur (ruim 10 miljoen!).

Het internet zal de komende jaren zonder twijfel nog meer gaan groeien en ik ben benieuwd hoe deze cijfers er over vijf jaar uit zullen zien.

Vind jij de cijfers in de bovenstaande infographic net zo indrukwekkend als ik? En hoe denk jij dat deze cijfers er over vijf jaar uit zullen zien?

Ik hoor het graag van je in de reacties hieronder!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *