Iconomi review

Het ideale crypto copy trade platform voor iedereen?

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Een rendement van 100% behalen. Of zelfs een rendement van 1000% behalen. In de wereld van crypto is dat mogelijk. Als je op het juiste moment in één van altcoins gestapt bent, kun je dergelijke rendementen absoluut behalen.

Dergelijke succesverhalen hebben voor een flinke populariteit gezorgd. Een populariteit waar vervolgens bedrijven slim op inspelen.

Eén van de bedrijven die dit doet, is ICONOMI. In deze ICONOMI review vertellen wij je graag meer over dit bedrijf, hun diensten en onze persoonlijke bevindingen.

Direct gratis aanmelden bij Iconomi? Klik hier en krijg gratis 50% handelskorting >>

Wat is ICONOMI precies?

Ben je op dit moment actief in de wereld van cryptocurrency? Dan is de kans vrij groot dat je de naam ICONOMI voorbij hebt zien komen. Met name in de afgelopen periode is dit platform vrij populair geworden. Daarnaast spreken veel mensen over dit platform, aangezien het echt een innoverend platform is.

Op dit moment is ICONOMI nog een ‘normaal’ handelsplatform. Een handelsplatform waarop je cryptocurrencies kunt kopen, kunt verkopen en kunt beweren. Eigenlijk kun je ICONOMI op dit moment nog zien als een normale broker.

In de nabije toekomst gaat dit echter veranderen. ICONOMI is namelijk achter de schermen bezig met een revolutionaire toevoeging aan dit platform.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Open Fund Management platform

Experts omschrijven ICONOMI als de ‘AIRBNB’ binnen de cryptowereld. Waar deze benaming aan te danken is? Deze benaming is met name te danken aan het Open Fund Management platform dat nu nog in ontwikkeling is.

Op dit platform wordt het voor ervaren traders mogelijk om een eigen investeringsfonds te openen. Dat betekent dat ervaren trades voor beginnende beleggers kunnen gaan beleggen:

 • Ervaren traders: een ervaren trader is in de toekomst in staat om zijn eigen investeringsfonds op ICONOMI te openen.
 • Beginnende beleggers: beleggers kunnen vervolgens hun geld in dit investeringsfonds stoppen. De ervaren trader gaat in cryptocurrency traden, waarbij de winst voor de beginnende belegger is. Als beginnende belegger draag je slechts een klein deel van jouw winst af aan de ervaren trader. Op deze manier is er sprake van een win-win situatie.

Eigenlijk kun je dit platform zien als een beleggingsfonds in de wereld van aandelen. Als belegger kun je in die fondsen beleggen, waarna de experts voor je aan de slag gaan. Het rendement dat je hiermee weet te maken, is over het algemeen prima. Het ligt in de lijn der verwachting dat het Open Fund Management platform van ICONOMI ook voor een prima rendement gaat zorgen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

ICONOMI blockchain

Bij ICONOMI draait het om méér dan alleen bovengenoemd platform. Dit bedrijf heeft namelijk in de afgelopen jaren ook haar eigenlijk gedecentraliseerde platform ontwikkeld. Dit platform is gebaseerd is op de Ethereum technologie en werkt uniek. Op de ICONOMI blockchain gaat het namelijk mogelijk worden om digitale aandelen te beheren. Op een volledig gedecentraliseerde manier.

Wat is het doel van ICONOMI?

Zoals je in deze ICONOMI review hebt kunnen lezen, is dit een vooruitstrevend bedrijf. Dit blijkt ook uit doel van dit cryptobedrijf: de gewenste verbinding tussen de nieuwe- en de oude economie creëren.

Om deze verbinding te kunnen creëren, is ICONOMI druk bezig met Open Fund Management Platform. Dit platform kun je – zoals hierboven al aangegeven – vergelijken met een beleggingsfonds van aandelen. Door dit min of meer in de cryptocurrency stijl te kopiëren, gaat ICONOMI ongetwijfeld voor de verbinding tussen de nieuwe- en de oude economie zorgen.

Wie heeft ICONOMI ontwikkeld?

In onze ogen is ICONOMI echt een vooruitstrevend bedrijf. Een bedrijf waar we in de komende jaren ook het nodige van verwachten. Toen we voor het eerst met ICONOMI in aanraking kwamen, werden we wel direct nieuwsgierig. Niet alleen naar de werking van dit platform, maar ook naar de ontwikkelaars van dit platform.

Over de exacte ontwikkelaars is online niet veel informatie te vinden. Wel hebben we op de website van ICONOMI gevonden wie tot het managementteam behoort:

 • Matej Tomazin: Matej is de grote directeur van ICONOMI. 
 • Tim M. Zager: op de website van ICONOMI valt te lezen dat hij één van de co-founders is.
 • Jani Valjavec: op de website van ICONOMI valt te lezen dat hij ook één van de co-founders is.
 • Mark Winters: Mark is op dit moment de Director – MLRO van ICONOMI. De afkorting MLRO staat voor ‘Money Laundering Reporting Officer’. In het verleden was Mark actief als UK Police Officer,

Een nadere blik op ICONOMI

Met deze ICONOMI review willen wij je graag zo uitgebreid mogelijk informeren. Vooralsnog hebben wij daarvoor onze pijlen gericht op het platform, op het managementteam en op het doel van ICONOMI. Het is nu de hoogste tijd om nader naar het platform en de ICONOMI coin te kijken.

Hoe werkt ICONOMI op dit moment precies?

Zou jij graag in de wereld van cryptocurrency actief worden? Maar, weet je niet zo goed waar je moet starten? Of hoe je dit op de beste manier kunt gaan doen? Dan is het interessant om een account bij ICONOMI aan te maken. Nadat je dat hebt gedaan, kun je namelijk een keuze uit meerdere strategieën maken:

 • Een cryptostrategie kopiëren: op het platform van ICONOMI vind je allerlei cryptostrategieën. Dit zijn strategieën die door ware experts gehanteerd worden. Op de website van ICONOMI vind je per strategie meer informatie én ook meer informatie over het behaalde rendement in het verleden.
 • Een eigen cryptostrategie ontwikkelen: op het platform van ICONOMI ben je ook in staat om jouw eigen cryptostrategie te ontwikkelen. Het leuke hierbij is dat – na verloop van tijd – mensen jouw strategie ook kunnen gaan volgen. Op deze manier help je elkaar eigenlijk.

Hoe dit er precies uit ziet? Nou, je ziet hieronder een overzicht van de beste crypto strategieën van dit moment op ICONOMI. Aan de linkerkant zie je de naam van de investeerder/strategie staan, waarna je aan de rechterkant het rendement in de afgelopen 24 uur ziet. Ook staat benoemd wat de ‘Days outperforming Bitcoin ratio’ is en zie je nog een grafiek van de behaalde resultaten:

Overzicht van verschillende fondsen op ICONOMI.

Doordat de fondsen regelmatig van structuur kunnen wisselen, kun je een goede mix opbouwen van verschillende crypto munten.

In welke cryptocurrencies kun je via ICONOMI handelen?

Spreekt het platform van ICONOMI je nu al aan? En wil je de hierboven benoemde rendementen ook gaan behalen? Dan is het goed om te weten dat je niet in alle cryptocurrencies kunt handelen. Bij ICONOMI is het mogelijk om in de grootste cryptocurrencies te handelen, zoals Bitcoin, Ethereum, Cardano, Tether en Solana.

Maar, lang niet alle cryptocurrencies zijn bij ICONOMI te vinden. Op het moment van schrijven van deze ICONOMI review biedt dit platform 155 verschillende cryptocoins aan. Met deze cryptocoins is het mogelijk om bovenstaande strategieën te kopiëren. Of uiteraard om jouw eigen strategie te ontwikkelen. 

Hoe kun je een account bij ICONOMI aanmaken?

Lijkt het ICONOMI platform je nou écht iets? Dan kun je binnen 5 minuten al een account bij dit handelsplatform aanmaken. Voor het aanmaken van dit account hoef je slechts een paar stappen te doorlopen:

 • Stap 1: jouw e-mailadres invullen
 • Stap 2: een wachtwoord instellen
 • Stap 3: allerlei persoonlijke gegevens invullen
 • Stap 4: akkoord gaan met alle voorwaarden
 • Stap 5: jouw account verifiëren

Nadat je jouw account geverifieerd hebt, kun je eigenlijk direct gaan handelen. Hoe je dit via het ICONOMI platform kunt doen, leggen wij je graag hieronder uit.

Hoe kun je handelen via het ICONOMI platform?

Heb je jouw account bij ICONOMI aangemaakt? En heb je jouw account volledig geverifieerd? Dan kun je met jouw inloggegevens inloggen en de gewenste coins gaan kopen. Voordat je dit kunt doen, moet je wel goed overmaken naar ICONOMI.

Voor het overmaken van geld heb je meerdere mogelijkheden. Zo kun je vanuit één van de andere cryptocurrency exchanges Bitcoin of Ethereum overmaken. Sinds enige tijd is het echter ook mogelijk om euro’s over te maken.

Als dit bedrag eenmaal op jouw ICONOMI account staat, kun je de gewenste coins aanschaffen. Je hoeft de coins hierbij niet één voor één zelf aan te schaffen. Nee, op het platform van ICONOMI bestaan zogeheten DAA’s. Deze afkorting staat voor ‘Digitale Activa Arrays’. Dit zijn fondsen die door investeringsleiders ontwikkeld zijn en aangeboden worden door ICONOMI. Dat ICONOMI dergelijke fondsen aanbiedt, is werkelijk waar uniek te noemen.

Hieronder een video rondleiding over hoe ICONOMI werkt. Deze video is opgenomen door een fonds-beheerder.

Een DAA kun je zien als een fonds van cryptocurrencies. Door in zo’n DAA te investeren, investeer je eigenlijk in meerdere cryptocurrencies tegelijkertijd. Op het moment van schrijven biedt ICONOMI meer dan 30 DAA’s aan. Per DAA vind je allerlei belangrijke informatie, zoals het te verwachten rendement en het risico dat je loopt. Ga je voor veel risico en een mogelijk hoog rendement? Of neem je genoegen met een lager rendement in combinatie met een lager risico? Aan jou de keus.

Wat zijn de verwachtingen van ICONOMI?

Onze verwachtingen over ICONOMI zijn hooggespannen. Wij verwachten in de toekomst dat het Open Fund Management platform ongekend groot gaat worden. Aangezien ICONOMI de enige partij is die zo’n platform ontwikkeld, verwachten wij hier heel veel van.

Ook de roadmap van ICONOMI spreekt ons aan. In deze roadmap is duidelijk te zien dat ICONOMI grootse plannen heeft. Als wij reëel naar deze plannen kijken, kunnen wij maar één ding concluderen: de toekomst van ICONOMI is veelbelovend.

Wat zijn de voordelen van ICONOMI?

 • Revolutionair platform: het belangrijkste voordeel is toch wel terug te vinden in het revolutionaire platform. Als dit platform echt volledig ontwikkeld is, gaat dit voor grote veranderingen in de cryptocurrency wereld zorgen.
 • Prima website en app: ook over de website en app van ICONOMI zijn wij enthousiast. Zowel de website als de app zijn overzichtelijk, bieden de gewenste functies en werken bijzonder snel. 
 • Professioneel team: ook zijn wij van mening dat het team van ICONOMI erg professioneel is. Dit geldt zowel voor de co-founders als voor het huidige managementteam.
 • Interessante en winstgevende strategieën: ook de strategieën die je via ICONOMI kunt volgen, vinden wij bijzonder interessant. Wij vinden het ideaal dat je deze strategieën niet zelf hoeft te ontwikkelen, terwijl je wel een bizar hoog rendement kunt behalen. 

Wat zijn de nadelen van ICONOMI?

 • Niet super transparant: wij vinden het jammer dat ICONOMI niet super transparant is. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om de code van dit platform in te zien. Het betreft een zogeheten niet-open-source platform.
 • Nog geen hele grote naam: in de wereld van cryptocurrency is ICONOMI op dit moment nog geen hele grote naam. Er wordt veel over dit platform gesproken, maar het is nog geen Coinbase of Binance bijvoorbeeld. Dit kan in de toekomst uiteraard gaan veranderen!

Onze eindconclusie over ICONOMI

Wij zijn erg enthousiast over ICONOMI. Wij zijn enthousiast over de huidige functies binnen dit platform, maar we zijn ook enthousiast over de toekomstverwachtingen. In de komende jaren verwachten wij echt veel van dit cryptocurrency platform.

Wat wij dan precies verwachten? Wij verwachten dat dit platform voor baanbrekende veranderingen gaat zorgen. Dat ICONOMI eigenlijk de gehele wereld van cryptocurrency op zijn kop weet te zetten. Wij raden je daarom aan om direct een account bij ICONOMI aan te maken. Dan kun je alvast van alle huidige functies profiteren. Bovendien zit je direct eerste rij voor de ontwikkelingen in de komende periode/jaren!

Maak DIRECT je gratis ICONOMI account aan!

Begin direct met het kopiëren van succesvolle crypto strategieën en laat je investering voor jou werken.

Aanmelden
Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *