Hoeveel kun je verdienen met affiliate marketing?

Hoeveel geld je kunt verdienen met affiliate marketing is een vraag die ik vrijwel elke dag wel in mijn mailbox gesteld krijg.

Mensen die benieuwd zijn, en willen starten met affiliate marketing, vragen mij dan hoeveel geld ze met affiliate marketing kunnen verdienen – voordat ze nog maar een cent hebben verdiend.

Dat jij op deze pagina terecht bent gekomen, betekent dat je waarschijnlijk ook benieuwd bent naar het antwoord op de bovenstaande vraag – en wil je ook weten hoeveel geld je kunt verdienen met affiliate marketing.

Ik ben al pakweg acht jaar actief met affiliate marketing, en verdien er mijn full time inkomen mee. Op deze pagina zal ik je dan ook het antwoord geven.

De “Sky is the limit”

Toen ik op 19 jarige leeftijd met affiliate marketing begon, deed ik dat omdat ik gefascineerd was over de vele verhalen van zogenaamde ‘super affiliates’ die ik op het internet las.

Ik las verhalen van sommige jonge gasten die echt tonnen per maand verdienden met affiliate marketing. Dat is natuurlijk behoorlijk veel geld, maar wat ik nog mooier vond is dat ze dit vanaf de mooiste locaties ter wereld met alleen maar hun laptop en een internetverbinding doen.

Dat is ook het enige wat je nodig hebt: een laptop + internetverbinding.

Daarnaast is het inkomen zo mega schaalbaar omdat je via het internet iedereen kan bereiken.

Geld verdienen in je slaap

Toen ik met affiliate marketing aan de slag ging, duurde het mij drie maanden voordat ik mijn eerste commissie van pakweg 20 euro had verdiend.

Dat is nog geen mega bedrag, maar ik wist dat als ik 20,- euro kon verdienen met affiliate marketing, ik ook 200,- en ook 2000,- euro op een dag kon verdienen – en dat is meer dan dat Jan Modaal binnenhaalt ;-).

Ik moest alleen tien of honderd keer zoveel mensen bereiken. En dat kan via het internet.

Zo’n mail krijg je als je een commissie hebt verdiend.

Het toffe is nog dat toen ik mijn eerste commissie binnen had, al snel mijn tweede commissie volgde. Die verdiende ik terwijl ik sliep, en zag ik de volgende ochtend pas.

Dat is ook gelijk één van de toffe dingen van affiliate marketing en geld verdienen op het internet; het internet slaapt nooit en is altijd online. Ook als jij dat niet bent.

Vrijheid

Als je eenmaal doorhebt hoe affiliate marketing werkt, is het vrij simpel om je inkomsten op te schalen.

Ik zit nu aan pakweg 7500 euro per maand met affiliate marketing. Dat is voor mij genoeg om van rond te komen, en vrij te zijn.

Het mooie is nog nog dat ik niet met klanten te maken heb, en dat ik dus ook geen afspraken heb. Ik kan de dag zo indelen als dat ik zelf wil en zit nergens aan vast.

Als het mooi weer is, kan ik lekker naar het strand. Ik ‘werk’ dan s’ochtends en s’avonds aan mijn affiliate sites, of neem een dagje vrij. Er niemand aan wie ik verantwoordelijkheid af hoef te leggen.

Hoeveel kun je nou verdienen met affiliate marketing?

Goed: hoeveel kun je verdienen met affiliate marketing?

Ik verdien dus pakweg 7500 euro per maand met affiliate marketing. Zoals je hebt kunnen lezen heb ik dat inkomen al niet direct vanaf de eerste dag gerealiseerd. Ik heb daar pakweg vijf jaar over gedaan.

Aangezien ik mensen die geld willen verdienen met affiliate marketing ook leer om dit te realiseren, heb ik een goed beeld van hoe snel en hoeveel mensen verdienen.

Wat ik zie is dat 99% van de mensen al opgeeft na een paar weken. Het gaat niet snel genoeg, en dus geven ze op. De 1% die een paar maanden doorzet, verdien pakweg binnen drie maanden zijn/haar eerste commissie van een paar tientjes.

Binnen een jaar verdienen de affiliates ongeveer 1000-2000 euro per maand.

Op internet zijn er genoeg voorbeelden te vinden van affiliates die meer dan tienduizend of zelfs honderdduizend per maand verdienen.

Zoals gezegd is the sky the limit op het internet; dus de enige persoon die je tegenhoud om meer geld te verdienen, ben jijzelf.

2 reacties op “Hoeveel kun je verdienen met affiliate marketing?

  1. Cool story bro!

    Ik heb 3 hele gevaarlijke domeinnamen te koop voor jou.

    citygram.nl voor 149,- euro.

    webstagram.nl voor 4 oranje flapjes. 199,- euro dus! —> op ig genoteerd met maar liefst meer dan 85 miljoen hashtaggs

    Laat me wat weten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *