Geld verdienen met Fortnite? 2 Manieren om gamend rijk te worden!

geld verdienen fortnite

Je kunt er niet meer omheen: Fortnite is razend populair en dagelijks spelen honderdduizenden gamers deze game.

Goede business dus voor de ontwikkelaars. Absoluut.

Maar hoe kun jij hier als gamer een slaatje uitslaan? Hoe kun jij geld verdienen met Fortnite?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen is de kans groot dat jij op zoek bent naar mogelijkheden om geld te verdienen met Fortnite. Je speelt Fortnite, en wilt kijken hoe je daar geld mee kunt verdienen. Dat is natuurlijk logisch.

Gelukkig ben je op deze pagina terecht gekomen, want ik zal je een aantal manieren vertellen hoe je geld kunt verdienen met deze game.

Groot voordeel: Fortnite kun je lekker vanuit huis spelen

Voordat ik je ga vertellen hoe je geld kunt verdienen met Fortnite, wil ik je eerst vertellen over een heel groot voordeel.

Je kunt Fortnite natuurlijk gewoon lekker vanuit huis spelen en helemaal zelf doen. Dat betekent dat je zelf je ‘werktijden’ bepaald, en dat je gewoon lekker vanuit huis geld kunt verdienen.

Dit is denk ik voor heel veel mensen een groot voordeel en maakt het interessanter dan bij de plaatselijke supermarkt te gaan werken.

Geld verdienen met Fortnite door mentor te worden

Eén van de simpelste manieren is om Fortnite mentor te worden.

Dit werkt als volgt.

Je kunt jezelf aanmelden bij de website https://www.bidvine.com/. Hier kun je jezelf als Fortnite mentor aanmelden.

Dit houdt in dat jij mensen gaat leren om Fortnite te spelen. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat jij daadwerkelijk goed bent in Fortnite, en dat mensen daadwerkelijk geld willen betalen om van jou te leren.

Dit moet je trouwens ook bewijzen: je moet tenminste 25 keer achter elkaar eerste geworden zijn. Mocht dat zo zijn, dan kun je makkelijk 30,- dollar per uur verdienen, en dat is natuurlijk niet mis.

Word een bekende Twitch speler/YouTuber

Als gamer ken jij Twitch natuurlijk wel.

Twitch is een bekend livestream platform, waarop je streams van games kunt spelen en kunt bekijken.

Er zijn honderden gamers die een behoorlijk inkomen met Twitch/YouTube verdienen. Dit is omdat ze populaire gamers zijn, en dus een grote achterban hebben.

Mijn advies is dus: start een eigen Twitch kanaal en bouw een fanbase op.

Dit is zeker niet in één dag gedaan, maar als je dit voor elkaar weet te krijgen kun je hier veel geld mee verdienen. Er zijn zelfs Twitch streamers die een ton per maand verdienen!

8 reacties op “Geld verdienen met Fortnite? 2 Manieren om gamend rijk te worden!

  1. Ik ook maar dit gaat helemaal niet eens echt over hoe je geld kunt verdienen met fortnite maar hoe je gewoon geld kan verdienen met b.v. youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *