Facebook Messenger Bots: 80% open-rate in 24 uur!

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Pasgeleden ben ik begonnen met het opbouwen van een Facebook Messenger lijst.

Wat ik doe is simpel:

Via mijn email autoresponder verwijs ik naar een gratis PDF, die mensen via Facebook Messenger kunnen downloaden. Mensen komen zo dus op mijn Facebook Messenger lijst, en krijgen een berichtje via Facebook waarin ze de PDF kunnen downloaden.

Vervolgens kan ik deze mensen via Messenger een bericht/broadcast sturen.

Nu ben ik hier nog niet zo lang geleden mee begonnen, en bouw ik deze lijst erg langzaam op, maar toen afgelopen week deze lijst uit zo’n 50 mensen bestond, besloot ik een algemeen bericht naar de ‘lijst’ te sturen.

En de resultaten vielen absoluut niet tegen!

Al binnen het eerste uur had ik een open-rate van 55%, en binnen 24 uur zaten we op een open-rate van 80%.

Dat is dus stukken meer als dat je via email marketing binnenhoud.

Om je er een beter beeld van te geven, heb ik de onderstaande video opgenomen.

Video: 55% open-rate in het eerste uur met Facebook Messenger Bots

Hoe ik dit verder in ga zetten, weet ik nog niet precies, maar het is in ieder geval wel veelbelovend.

Ik weet nog niet hoe mensen hiermee om gaan als ze een aanbieding krijgen, en dus een product kunnen kopen. Sowieso heeft Facebook marketing een heel andere benadering nodig dan ‘normale’ marketing.

Sowieso denk ik niet dat mensen er op zitten te wachten om elke dag via Facebook een berichtje te krijgen, en dat ze je snel beu zijn.

Daarom moet ik nog zoeken naar hoe ik hier een draai aan wil en kan geven, maar ik wilde het je zeker niet onthouden.

Nu heb ik dit voor Internet Succes Gids.nl ingezet, maar dit kun je natuurlijk ook voor je affiliate website inzetten.

ManyChat is overigens gratis software, wat ook nog eens erg simpel in elkaar steekt.

Dat je al binnen zo’n korte tijd zo’n hoge open-rate hebt, is gewoon bizar, en geeft aan dat er hier tal van mogelijkheden zijn om te ontdekken en toe te passen.

Ik hoop dat je er wat aan hebt!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

2 reacties op “Facebook Messenger Bots: 80% open-rate in 24 uur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *