Ik werk alleen nog maar in de ochtend; elke middag neem ik ‘vrij’

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Afgelopen week heb ik de beslissing gemaakt om alleen nog maar in de ochtenden te werken, en vanaf 13:00 uur s’middags vrij te nemen.

Dat betekent dat ik alleen nog maar s’ochtends op kantoor te vinden ben, en na het middageten dus weg ben.

Ik ben dan niet echt ‘vrij’, maar werk niet meer ‘in’ mijn business, maar aan mijn business en aan mezelf.

Ik heb namelijk de keuze gemaakt om elke middag te gaan schrijven, te lezen en te gaan sporten, ofwel aan mezelf en aan mijn bedrijf te werken.

Schrijven, lezen en sporten

Geloof me dat dit de nodige weerstand van buitenaf met zich meebracht. “Wie werkt er nou alleen maar s’ochtends?, heb je tijd te veel over? Wat doe je dan de hele dag?” enzovoorts kwamen vaak genoeg voorbij. Maar ook enorm veel positieve reacties van mede-ondernemers die het een mooie stap vinden.

Ik denk namelijk dat als je je tijd goed indeelt, je meer dan genoeg hebt om alleen in de ochtend in je bedrijf te werken. Ik denk ook dat het enorm belangrijk is om aan je bedrijf te werken, dat zijn immers de momenten dat je echt bezig bent met groeien en grote stappen zetten.

Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om vanaf 13:00 uur naar huis te gaan, of een andere locatie, ligt aan het weer, en vanaf daar aan mijn business en aan mezelf te werken.

Ik merk dat ik er enorm veel positieve energie van krijg en dat ik echt veel dingen gedaan krijg.

Daarnaast geeft het een soort van ‘deadline’, want ik moet s’ochtends alle dingen ‘in’ mijn bedrijf gedaan hebben. Content maken, video’s maken, artikelen schrijven, klantenservice doen, alles online zetten enzovoorts. Dat zijn dingen die ik dus alleen s’ochtends nog maar doe. In de middag neem ik ‘vrij’ voor mezelf.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Eerste kwartaal van 2019 al meer winst dan heel 2018

In de afgelopen maanden is mijn business enorm gegroeid – meer daarover in een andere blog. In het eerste kwartaal van 2019 zat ik namelijk al over de totale winst van 2018. Dat is een groei van keer 4 en daar ben ik natuurlijk enorm trots op. Het lijkt wel alsof in het eerste kwartaal van 2019 alles op zijn plek viel, en het gewoon enorm goed ging en gaat.

Het allerbelangrijkste daarbij is nog dat ik deze mijlpaal niet heb bereikt door meer te gaan werken, of meer te gaan doen, maar echt door minder te gaan werken en minder te gaan doen.

In 2018 ben ik met twee bedrijven gestopt; ik denk dat het enorm belangrijk is om datgene te doen waar je goed in bent, en dat maximaal te benutten. Ook in je business; doe datgene waar jij goed in bent, en besteed datgene uit waar jij niet goed in bent, en waar anderen weer wel goed in zijn.

Zowel met affiliate marketing als met eigen producten heb ik nu al een record jaar en ik ben enorm benieuwd hoe 2019 zal gaan eindigen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Doe ‘rare’ dingen

Waar ik nog meer achter ben gekomen is dat je juist de dingen moet doen die mensen als ‘raar’ zien. Juist die dingen, die niet iedereen doet, brengen mij de meeste resultaten en groei op.

Sta vroeger op dan de meeste andere mensen.

Neem een dagje vrij als het mooi weer is.

Doe datgene wat jij belangrijk vind, en waar jij vrolijk van word.

Ik krijg er enorm veel energie van om met lekker weer, lekker in de tuin te zitten en lekker van de zon te genieten.

Die energie kan ik dan later weer kwijt in bestaande en nieuwe projecten.

Doe datgeen wat voor jou werkt. Doe hetgeen waar jij je prettig mee voelt. Je weet zelf het beste wat voor jou en je business werkt.

Voor mij is dat momenteel om alleen in de ochtenden te werken – zeker nu de zomer er weer aan zit te komen, en dus hopelijk ook het mooiere weer. Zo kan ik in de ochtenden alles doen wat ik moet doen, en in de middag is alles extra.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *