Affiliate Marketing Webinar opname juni!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Het was alweer een tijdje geleden, maar op 28 juni 2017 organiseerde ik een gratis live vraag & antwoord affiliate marketing webinar.In dit webinar konden kijkers live hun vragen over affiliate marketing aan mij stellen.

Het was gezellig druk, en er werden een aantal goede en interessante vragen gesteld.

Kon je er niet bij zijn? No worries, dan kun je de opname hieronder bekijken!

Affiliate Marketing Vraag & Antwoord webinar 28 juni 2017

Wat ik het meest zie is dat mensen te veel het ‘grote geheel’ vergeten. Uiteindelijk draait het er met affiliate marketing om dat je de bezoekers informeert, en een relevant product promoot.

Denk altijd lange termijn, en ga niet voor de ‘get rich quick’ systemen.

Wanneer je aan de slag gaat met het opzetten van assets (winstgevende sites), zul je waarschijnlijk binnen 2-3 maanden geld gaan verdienen. Dit duurt even, maar het mooie van affiliate marketing is dat je dit inkomen dan – als het goed is – elke maand vergroot.

Again, denk altijd lange termijn.

Waardevolle content op je websites is het allerbelangrijkste.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *