250,- euro per dag op de automatische piloot? Ik word er moe van…

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Bijna iedere dag krijg ik wel een mail dat ik vandaag nog, op de automatische piloot en zonder al te veel tijd en moeite, zo’n 250,- euro per dag kan gaan verdienen.

Je bent er vast wel mee bekend 😉

Iedere keer dat ik zo’n mail krijg kan ik de verleiding toch niet weerstaan, en klik ik even op wat voor nieuws er nu weer op de markt is gekomen.

En welke onzin dit nou toch weer is…

Want ja, onzin is het. In de grootste zin van het woord.

Wat me opvalt is dat het eigenlijk iedere keer hetzelfde verhaal is.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Elke keer opnieuw hetzelfde trucje

De verteller (lees: verkoper) wilt jou eigenlijk niks verkopen, is al ruim tien keer in zogenaamde ‘snel geld systemen’ getrapt, heeft nog nooit verdiend maar deed in één keer een wereldschokkende ontdekking en is nu multi miljonair.

En omdat hij (of zij) zo’n goed persoon is, heeft deze persoon besloten om zijn methode met jou te delen, maar dan moet je wel even geld lappen.

Maar je hebt geluk! De methode is nu nog op de markt voor slechts 47,- euro, en kan binnenkort offline worden gehaald (of de prijs wordt vertienvoudigd).

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Wanneer je de methode hebt aangeschaft kom je vaak op een ‘upsell pagina’, waarop je verteld word dat je nu eigenlijk nog niet alles hebt wat je nodig hebt, en je nog bijkomende producten moet kopen. Deze kosten dan 247,- euro.

Klinkt je vast wel bekend in de oren hé ;-)?

Mensen blijven er in geloven

Toch sta ik er iedere keer weer van te kijken hoeveel mensen hier keer op keer weer intrappen.

Ik krijg namelijk genoeg mails van mensen die zeggen dat ze Product A van Verkoper B hebben gekocht, en ze hier geen meter mee zijn opgeschoten.

En aan de andere kant kan ik goed begrijpen waarom mensen tóch aan de slag gaan met deze producten, en de verkoper hun geld toevertrouwen.

Het klinkt namelijk zó mooi.

Stel je eens voor: 250,- euro per dag op de automatische piloot, zonder dat je er al te veel voor hoeft te doen.

Wie wil dit nou niet ;-)?

Als het té mooi klinkt, dan is dit het vaak ook

Maar denk hier eens wat langer over na… Klinkt het niet té mooi om waar te zijn?

Waarom zou een verkoper die zelf meer dan 250,- euro per dag verdiend (en al lang binnen zou moeten zijn) zijn tijd en energie steken in het maken van een amateuristisch voice-over filmpje, en een trainingslocatie opzetten om jou dit ook te leren?

En waarom zou de verkoper hier maar 47,- euro voor vragen? De methode zou zeker meer dan 30 keer 250,- euro waard moeten zijn!

Denk logisch na!

Ik vind het iedere keer enorm jammer om te zien dat iemand er weer is ‘ingetrapt’ en zijn zuurverdiende geld kwijt is.

Hoe kun je zo’n verkoop pagina herkennen?

Misschien trap ik met deze blog een hele boel ‘internet gurus’ op de teen, maar dat even ter zijde.

Je kunt deze onzin-producten vaak erg goed herkennen, en wel aan de volgende punten:

 • Ze zeggen niks over wat het product nou daadwerkelijk is
 • Er wordt een lang verhaal gedaan, maar eigenlijk niks gezegd (wat ben je nou wijzer geworden na het luisteren/lezen van het verkoop praatje?
 • De verkoper is vaak “net als jou” en heeft veel geprobeerd, maar was nooit succesvol… Tot hij ‘per ongeluk’ op een nieuwe methode kwam welke zijn leven compleet heeft veranderd
 • Er is een down-sell op de pagina. Wil je de pagina verlaten, dan komt er een aanbod om het product goedkoper te kopen
 • Vaak doet de verkoper of je stom bent, denk bijvoorbeeld aan: “Kun jij vertellen hoeveel lijnen deze driehoek heeft? Ja? Dan ben jij meer dan geschikt voor dit programma”
 • Er wordt gepraat over “niemand wil dat je dit weet”
 • Je hebt geen idee wie de verkoper nou eigenlijk is (de verkoper doet een beetje mysterieus en gebruikt een valse naam)

En zo zijn er nog wel andere ‘herkenningspunten’ van deze onzin-verkooppagina’s.

Waarom ik deze pagina’s het liefst vandaag nog zie verdwijnen

Ik heb geprobeerd om deze blog zo ‘vriendelijk mogelijk’ te schrijven, maar je mag best weten dat ik het erg vervelend vind wanneer ik hoor dat een persoon op mijn mailinglijst, of een klant, in is gegaan op een “250,- euro op de automatische piloot”-systeem.

Het vervelendste vind ik nog dat wanneer ze contact met de verkoper proberen te zoeken, dit vaak niet lukt en ze geen antwoord terug krijgen.

Dit is naar mijn mening gewoon oplichting, en hier zouden harde maatregelen tegen genomen moeten worden.

Hoeveel nieuwe programma’s worden er elke week/maand wel niet gelanceerd? En hoeveel keer wordt er opnieuw geroepen dat dit “dé Heilige Graal” is?

Iedere keer wordt hetzelfde trucje herhaald, iedere keer zijn er mensen die ‘er in trappen’ en ik kan me voorstellen dat je daar moe van kunt worden.

Mijn advies aan jou is dan ook: ga niet in op deze vage mails van internet guru’s.

Meld je af van hun mailinglijsten; je word er toch niet beter van. Ze proberen je alleen maar – in elke mailing – wat te verkopen en bieden geen toegevoegde waarde.

En bovenal: denk logisch na!

Succes en have fun!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

8 reacties op “250,- euro per dag op de automatische piloot? Ik word er moe van…

 1. goeie blog trouwens laat de mensen maar eens wakker worden
  ik krijg ik dagelijks mails van deze internet guru,s
  en ja ik ben er ook ingetrapt maar er is een internet training die is wel goed
  dat is de cursus internet geheimen eerst dacht ik dit zal ook wel weer zo,n
  internet guru wezen gelukkig niet want deze jp verteld de zelfde dingen wat jij ook
  dagelijks hier plaatst dus gelukkig zijn er ook nog goeie bij:)
  ik weet niet dat jij deze jp kent?? Natalie V. Scheltinga kent hem wel

  vriendlijke groet,

  julien

 2. He Jacko ten eerste congratz met je nieuwe site. Ik bezocht je site onlangs vanaf mijn mobiel en dacht..mmm. something is different;). Ziet er clean en verzorgd uit. Mag ik vragen welke lettertype je hebt gebruikt?. Ik heb namelijk nooit moeite gehad om de teksten op je vorige versie te lezen, maar deze tekst leest wel lekker weg.

  Pff die € 250,- per dag producten die je gouden bergen beloven zie je nog steeds naar voren komen en zo herkenbaar. Wat mij nog meer verrast is dat ik op de mailinglijst van best veel “zogenaamde guru’s” heb gestaan die dit soort producten gewoon naar hun mailinglijst stuurden.

  Het is maar goed dat er marketers zijn die het zeggen zoals het is. Het eerstvolgende snel rijk product die ik langs zie komen trakteer ik op € 47,- aan shitty backlinks;)

 3. Doel je met dit blog op het product van JP en zijn Internetgeheimen? Want volgens mij is dat de enige marketeer dat met die ”€ 250,- per dag” slogan aanzwaait. Hoe dan ook, er zijn misschien inderdaad te veel van die flitsende verkoopteksten en titels als; snel geld, vlugge flappen, geldpomp, geldcilinder, social media miljonair.

  Veel van die producten worden goed verkocht en de meeste marketeers zullen er van kunnen leven, maar het is niet voor iedereen weggelegd om die lifestyle op te bouwen die zij allemaal aanprijzen.

  1. Thanks voor je reactie!

   Ik doel hiermee op alle “wordt-snel-rijk”-producten, en pak 250,- euro even als een gemiddelde, omdat er – zoals je zelf aangeeft – simpelweg veel te veel producten op de markt zijn die dit soort promotieteksten gebruiken.

 4. Hoi Jacko,

  Ik vind je website sowieso heel tof en goede informatie bevatten, maar dit artikel vind ik heel erg goed.

  Mensen die beginnen met internetmarketing trappen hier vaak in. Waarom? Ze zijn nog wat onzeker en weten nog niet goed of ze alles wel goed doen.

  Door dit soort producten hebben ze zoiets van: “Zie je wel, dit heb ik nodig dan heb ik sneller succes en verdien ik sneller meer geld!”

  En de makers van die producten spelen daar mooi op in. Zelf heb ik vaak een mail gestuurd naar de contactpagina op de website en vroeg: “Wat voor product is het? En geef me eens voorbeelden van goede resultaten?” Weet je wat voor reactie ik kreeg? GEEN!!!

  Daarop kan ik maar een advies geven. Blijf je eigen strategie volgen en trap niet in de rotzooi. Je afmelden voor deze lijsten is trouwens een heel goed advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *