Mogelijkheid tot terugbetaling – stappen

We vinden het erg jammer dat het product of de resultaten niet zo zijn als je hoopte dat het zou zijn. 

Ter attentie en om er zeker van te zijn dat je alles correct hebt gedaan en voor je je terugbetalingsverzoek indient, hebben we de volgende cruciale informatie en stappen voor je.

1: Heb geduld en doorzettingsvermogen

Allereerst is het belangrijk om te weten dat verkopen niet op de eerste dag volledig op gang zijn. Als mensen een verkooppagina zien, kopen ze meestal niet direct.  

Wat vaak gebeurt is dat mensen een verkooppagina zien en zich inschrijven voor een nieuwsbrief, over tijd komen ze vaker terug of denken ze na over het product voor ze een beslissing maken.

Als ik met een bepaald budget en bereik een product begin te adverteren dan zijn de verkopen vaak het vijf of tienvoudige na een maand dan dat het is op de eerste dag. 

Het duurt dan vaak 4 weken tot de verkopen op gang zijn.

Dit effect is vooral waarneembaar als de advertenties zijn gericht op mensen die niet op dat moment opzoek zijn naar dat product, dan kan het even duren voor mensen beslissen om te kopen.

2: Vraag hulp

Zit je ergens vast en lukt het niet om geld te verdienen? Is er een technisch probleem met ons programma, stuur ons dan direct een bericht en we reageren binnen enkele werkdagen op je probleem.

Is er iets dat je niet begrijpt of wat begeleiding bij zou willen hebben. Stuur ons een bericht.

De kans is aanwezig dat we je probleem kunnen oplossen of je uitdaging uit de weg kunnen ruimen en je zeer binnenkort het inkomen en de vrijheid hebt van je dromen.

3: Pas ALLE stappen toe en ga na of je geen fouten hebt gemaakt

De meeste mensen die alle stappen toepassen uit onze programma’s slagen er in om succesvol online geld te verdienen

Als je teleurstellende resultaten hebt dan dien je ten eerste na te gaan of je elke stap exact zo hebt uitgevoerd als omschreven is in het programma dat je hebt gevolgd. 

Vaak gebeurt het dat mensen zonder ervaring toch een beetje eigenwijs kunnen zijn en dingen niet willen doen, of anders willen doen.  Dat geeft niet want zo ben ik ook. Maar veel mensen zonder ervaring maken hierdoor fouten die klein lijken maar een grote impact heeft op hun vermogen om online geld te verdienen.

Als het niet lukt om online geld te verdienen dan raad ik aan alle aangeraden stappen en tips nogmaals na te gaan, zodat je zeker weet dat je niet een grote kans voorgoed voorbij laat gaan.

Heb jij de bovenstaande stappen uitgevoerd?

Heb je het bovenstaande geprobeerd? en wil je toch nog een terugbetalingsverzoek indienen, dan kan dat? Klik dan op deze link.

Na het indienen van het verzoek wordt je account op Internet Succes Gids verwijderd en krijg je geen toegang meer tot de Affiliate Marketing Revolutie of andere trainingen.