Thuiswerken met inpakken? Dit is waarom je er NOOIT aan moet beginnen!

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat je op zoek bent naar informatie over thuiswerken door in te pakken.

Waarschijnlijk heb je op het internet van alles gelezen over thuiswerk inpakken, en ben je zodoende wat gaan Googlen op deze term, en zodoende kwam je deze pagina tegen.

Een andere pagina als die je zou verwachten, want in tegenstelling tot andere pagina’s over thuiswerken en inpakken, ben ik niet zo positief, en raad ik het je juist AF.

Op deze pagina zal ik je vertellen waarom je beter niet met thuiswerken als inpakker te beginnen, en vertel ik je wat je veel beter kunt doen + wat dus ook veel meer geld oplevert!

Waarom thuiswerken inpakken niet interessant is

Thuiswerk inpakken is absoluut niet interessant.

Tuurlijk, het is makkelijk, maar het is ook super dom werk waar je niet veel mee gaat verdienen.

Zie je jezelf al hele dagen een beetje potloden inpakken? Of enveloppen dichtlikken?

Als je kijkt hoeveel het uurloon is, en wat je er dus mee verdiend, dan is dit in alle gevallen niet interessant. Vaak krijg je het minimum loon, en moet je er werk voor doen waar je niet echt blij van gaat worden.

Daarnaast moet je zelf ook nog veel achter de spullen zitten en komt er veel geregeld en gedoe bij kijken.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Toch interesse?

Kijk, als jij voor een minimum loon wilt gaan werken, en zelf niks wilt opbouwen, dan kun je zeker kijken of het wat voor jou is, maar zelf zou ik het nooit aanraden.

Samengevat dus om deze redenen:

  • Het is simpel werk
  • Je verdiend bijna niks
  • Je moet zelf veel regelen
  • Nogmaals: het inkomen is echt MINIMAAL

Er zijn veel betere manieren om thuis geld te verdienen.

Eentje daarvan zal ik hieronder bespreken.

Maximaal geld verdienen met affiliate marketing

Ik verdien al jaren mijn geld op het internet. Dit doe ik met affiliate marketing.

Gemiddeld verdien ik zo’n 7500 euro per maand. Hiervoor ‘werk’ ik 1-2 uurtjes per dag. Dit zeg ik je niet om op te scheppen, maar om aan jou te laten zien wat er allemaal mogelijk is als je wat verder kijkt, en je niet tevreden bent met ‘minimum loon’.

Ik zal je even kort uitleggen wat affiliate marketing is.

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten. Dit kunnen producten van Bol.com zijn.

Als iemand via jouw unieke affiliate link het product wat je promoot koopt, krijg je daarvoor commissie.

Op een iPhone verdien ik zo’n 40 euro commissie. Stel dat je er 5 op een dag promoot, dan is dat toch al 200,- euro per dag. Hiervoor hoef je zelf geen actieve handelingen te richten.

Mensen komen via Google op mijn website(s), klikken op mijn affiliate link(s), en ik verdien commissie.

Iedereen kan dit

Het mooie van affiliate marketing is dat iedereen er mee kan beginnen, en iedereen er ook geld mee kan verdienen.

Je hebt geen diploma nodig, je hebt geen start budget nodig… het enige wat je nodig hebt is een computer en internet verbinding. Affiliate marketing kun je dus prima vanuit huis doen.

Het grote verschil tussen affiliate marketing en geld verdienen met inpakwerk, is dat je met affiliate marketing écht iets opzet wat elke maand voor je groeit, en dat dus ook elke maand zorgt voor een groter inkomen.

Om je op weg te helpen en te starten met affiliate marketing, nodig ik je uit om de informatie op de volgende pagina te lezen.

Succes!

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

5 reacties op “Thuiswerken met inpakken? Dit is waarom je er NOOIT aan moet beginnen!

  1. heb dit meerdere keren geprobeerd en er word steeds gezegd dat je geen start budget nodig heb. jah, klinkt goed. maar toch moet je echt wel geld hebben, want op welke website moet ik promoten dan? die moet wel gemaakt worden en dat zelf doen is niet simpel en het laten doen kost geld. ook moet je betalen voor een domeinnaam en zo komt er toch wel meer bijkijken dan er in de lokinformatie word gemeld. ook hier heb ik dus weer niets aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *