Review: Versio – mijn mening en ervaringen

versio review

Vandaag plaats ik mijn review over de webhosting Versio.

Ik ben al zo’n vijf jaar klant bij Versio, en het leek me wel een goed idee om mijn ervaringen en mening met jullie te delen op deze pagina.

Regelmatig krijg ik ook de vraag van mensen wat in mijn ogen een goede webhosting is, en of Versio wel of niet een goede webhosting is.

Twijfel je of je een domeinnaam en webhosting bij Versio moet bestellen? Hieronder lees je mijn mening en ervaringen van Versio.

Wat is Versio?

Bij Versio kun je domeinnamen en webhosting bestellen.

Versio heeft een groot aanbod aan extensies, zoals .nu, .eu, .tk en nog veel meer. Bijna elke bekende extensie hebben ze wel, en de prijzen die ze voor een domeinnaam vragen zijn niet duur.

Zo heb je een .nl domeinnaam al voor 3,24 euro, en dat heb ik nog niet vaak ergens anders goedkoper gezien.

Daarnaast kun je dus ook een webhosting bestellen. Bij Versio heb je uitzoek uit verschillende webhosting pakketen, zodat webmasters met kleinere, maar ook met grotere websites bij Versio terecht kunnen.

Ze bieden ook reseller hosting pakketen, Cloudboxes en SSL certificaten aan.

Wat zijn mijn Versio ervaringen?

Zoals ik in de inleiding al heb gezegd ben ik al zo’n vijf jaar klant bij Versio.

Ik heb dus genoeg ervaringen met Versio, en weet hoe hun diensten er voor staan.

Mijn Versio ervaringen zijn dan ook positief; anders ben ik er geen vijf jaar klant. Hun domeinnamen zijn goedkoop, net als hun hosting.

Daarnaast vind ik het bestelproces erg fijn werken. Je kunt een domeinnaam en hosting erg snel bestellen, en ze bieden genoeg betaalopties aan.

De bestellingen worden realtime doorgevoerd, en dus heb je na betaling vrijwel direct toegang tot de gekochte domeinnaam en webhosting.

Hoe de webhosting presteert is natuurlijk afhankelijk van welk pakket je hebt gekozen. Zelf heb ik een reseller pakket en deze werkt naar behoren.

De websites die hier op staan zijn erg snel en zijn zelden offline. Daarnaast kan ik – als er iets is – altijd contact opnemen met Versio en word ik altijd snel geholpen.

Ook vind ik de interface van Versio erg prettig, wat natuurlijk ook belangrijk is.

Versio review conclusie:

Ben je op zoek naar een goedkope webhosting die redelijk goede kwaliteit bied?

Dan ben je bij Versio aan het juiste adres.

Hun interface en extra’s zijn erg goed (zo krijg je bij iedere hosting standaard Installatron bijgeleverd, waardoor je eenvoudig apps als WordPress kunt installeren), en hun hosting is ook snel.

Tel daarbij op dat domeinnamen en webhosting erg goedkoop zijn, en je hebt een goede hosting om je websites bij onder te brengen.

Ga Nu Naar De Versio Kortingspagina >> 

Versio
Review door Jacko Meijaard op 2015-09-22
Beoordeling: 5

Deel jouw Versio ervaringen!

Heb jij zelf nog ervaringen met Versio die je wilt delen? Laat dan hieronder je reactie achter!

Één reactie op “Review: Versio – mijn mening en ervaringen

  1. De service voldoet totaal niet aan onze verwachting. We zijn 3 maand geleden verhuisd van Combell naar Versio. Maar het één na het ander probleem duikt op. Eerst en vooral was er geen PHP geïnstalleerd. We hebben een refund aangevraagd maar deze werd niet aanvaard omdat de aanvraag net buiten de 14 dagen termijn viel. In het achterhoofd gehouden dat hun verhuis service niet bepaald service is want Versio kan het zich permitteren om deze na 3 weken pas uit te voeren! Versio is eerder een last dan een dienst voor ons. Ze bieden een “helpdesk” aan maar niemand is telefonisch te bereiken en antwoorden op e-mails kregen we pas een week later toegestuurd. Volgens Versio lag het probleem bij onze website maar dit verklaard nog steeds niet waarom hun VPS trager is dan een shared hosting. Er zijn veel beter hosting providers op de markt. Uit onze ervaring is deze uw tijd niet waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *