versio reviewVandaag plaats ik mijn review over de webhosting Versio.

Ik ben al zo’n vijf jaar klant bij Versio, en het leek me wel een goed idee om mijn ervaringen en mening met jullie te delen op deze pagina.

Regelmatig krijg ik ook de vraag van mensen wat in mijn ogen een goede webhosting is, en of Versio wel of niet een goede webhosting is.

Twijfel je of je een domeinnaam en webhosting bij Versio moet bestellen? Hieronder lees je mijn mening en ervaringen van Versio.

Wat is Versio?

Bij Versio kun je domeinnamen en webhosting bestellen.

Versio heeft een groot aanbod aan extensies, zoals .nu, .eu, .tk en nog veel meer. Bijna elke bekende extensie hebben ze wel, en de prijzen die ze voor een domeinnaam vragen zijn niet duur.

Zo heb je een .nl domeinnaam al voor 3,24 euro, en dat heb ik nog niet vaak ergens anders goedkoper gezien.

Daarnaast kun je dus ook een webhosting bestellen. Bij Versio heb je uitzoek uit verschillende webhosting pakketen, zodat webmasters met kleinere, maar ook met grotere websites bij Versio terecht kunnen.

Ze bieden ook reseller hosting pakketen, Cloudboxes en SSL certificaten aan.

Wat zijn mijn Versio ervaringen?

Zoals ik in de inleiding al heb gezegd ben ik al zo’n vijf jaar klant bij Versio.

Ik heb dus genoeg ervaringen met Versio, en weet hoe hun diensten er voor staan.

Mijn Versio ervaringen zijn dan ook positief; anders ben ik er geen vijf jaar klant. Hun domeinnamen zijn goedkoop, net als hun hosting.

Daarnaast vind ik het bestelproces erg fijn werken. Je kunt een domeinnaam en hosting erg snel bestellen, en ze bieden genoeg betaalopties aan.

De bestellingen worden realtime doorgevoerd, en dus heb je na betaling vrijwel direct toegang tot de gekochte domeinnaam en webhosting.

Hoe de webhosting presteert is natuurlijk afhankelijk van welk pakket je hebt gekozen. Zelf heb ik een reseller pakket en deze werkt naar behoren.

De websites die hier op staan zijn erg snel en zijn zelden offline. Daarnaast kan ik – als er iets is – altijd contact opnemen met Versio en word ik altijd snel geholpen.

Ook vind ik de interface van Versio erg prettig, wat natuurlijk ook belangrijk is.

Versio review conclusie:

Ben je op zoek naar een goedkope webhosting die redelijk goede kwaliteit bied?

Dan ben je bij Versio aan het juiste adres.

Hun interface en extra’s zijn erg goed (zo krijg je bij iedere hosting standaard Installatron bijgeleverd, waardoor je eenvoudig apps als WordPress kunt installeren), en hun hosting is ook snel.

Tel daarbij op dat domeinnamen en webhosting erg goedkoop zijn, en je hebt een goede hosting om je websites bij onder te brengen.

Ga Nu Naar De Versio Kortingspagina >> 

Versio
Review door Jacko Meijaard op 2015-09-22
Beoordeling: 5

Deel jouw Versio ervaringen!

Heb jij zelf nog ervaringen met Versio die je wilt delen? Laat dan hieronder je reactie achter!