Dropship Academy van Joshua Kaats: Mijn Eerlijke Review + Ervaringen!

joshua kaats dropship review

Het is geen geheim dat dropshipping hot is. Overal op Instagram zie je gasten die duizenden euro’s per maand verdienen met het dropship verdienmodel, en Joshua Kaats is daarop geen uitzondering. 

Deze jonge gast verdient naar eigen zeggen duizenden euro’s per maand met dropshipping, en reist de hele wereld rond terwijl hij zijn dropship business onderhoudt – en dus al reizend geld verdient.

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, weet je dat natuurlijk allemaal al. Sterker nog; jij twijfelt om aan de slag te gaan met de Dropship cursus van Joshua Kaats – de Dropship Academy.

En het is maar goed ook dat je hier terecht bent gekomen, want op deze pagina lees je precies wat je allemaal kunt verwachten, en of de Dropship Academy zijn geld waard is of niet.

Inhoudsopgave

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Wie is Joshua Kaats?

Joshua Kaats is de oprichter van de Dropship Academy. Joshua is een jonge gast, van pakweg 20 jaar oud, en is een paar jaar geleden begonnen met het dropshipping als verdienmodel.

Hier is hij in korte tijd succesvol mee geworden en verdient hier nu dus duizenden euro’s per maand mee. Op Instagram laat hij een beetje zijn levensstijl zien – en ook op YouTube geeft hij tips en adviezen om met dropshipping te beginnen en wat hier allemaal bij komt kijken.

Wat mij opvalt is dat Joshua heel eerlijk is, en heel veel prijsgeeft. Hij is ook erg toegankelijk en begaan.

Joshua is dan ook zeker geen oplichter. In zijn community is Joshua erg actief en je merkt aan alles dat Joshua het beste met iedereen voor heeft.

Wat is de Dropship Academy?

De Dropship Academy is een videocursus waarin je stap voor stap wordt uitgelegd hoe je kunt beginnen met dropshipping, en hoe je hier geld mee kunt verdienen.

In de Dropship Academy doet Joshua je alles stap voor stap voor, en geeft Joshua enorm goede informatie.

We beginnen met het begin, en eindigen pas als alles is opgezet en de eerste inkomsten zijn gerealiseerd. Mooi vind ik de manier van uitleggen; Joshua legt alles duidelijk uit, en laat je echt alle stappen zien. Hij houdt niks verborgen.

Daarnaast kun je altijd je vragen bij hem – en in de community – kwijt. De community is dan ook erg actief, en hier leer je ook van mede-studenten, welke ook geld verdienen met dropshipping. Je omringt je dus met soortgelijke mensen en staat er nooit alleen voor.

Wat leer je allemaal in de Dropship Academy?

Ik kan je nu natuurlijk niet alles over de inhoud van de Dropship Academy vertellen, want dat zou alles al prijsgeven, en dat is natuurlijk niet netjes.

Ik kan je wel zeggen dat alle aspecten van succesvol dropshipping worden behandeld.

Van het aanmelden bij de KvK, het onderzoeken van de juiste niche en producten, tot de webshop vormgeven en de Facebook advertenties opzetten. Alles wordt stap voor stap uitgelegd. 

Daarnaast geeft Joshua je allerlei handige en kleine tips, waar je zelf nooit zo snel achter zou komen. Deze tips heeft Joshua aan de hand van ervaring opgedaan, en zijn mooi meegenomen. Een kleine tip (en dus aanpassing aan je webshop) kan een grote winststijging veroorzaken.

Een mooie bonus is dat je elke week een groepscoaching call met Joshua krijgt. Dit motiveert enorm, en op die manier kun je al je vragen live aan Joshua stellen.

Welke resultaten kun je verwachten?

Je wilt nu natuurlijk weten welke resultaten je kunt gaan verwachten. Want jij wilt natuurlijk ook – net als Joshua en zijn andere studenten – succesvol worden met dropshipping, en hier veel geld mee verdienen zodat je een vrij leven kunt leven. 

Om met de deur in huis te vallen: dat is zeker mogelijk, en Joshua geeft je alle informatie die jij nodig hebt.

Het is alleen wel belangrijk om te weten dat het niet vanzelf zal gaan.

Als jij alleen de video’s kijkt, en er verder niks mee gaat doen, of na een paar weken al opgeeft, dan zul je niet veel of niets gaan verdienen.

Ga jij er echter volledig voor, en ben je bereid er voor te werken, dan is de kans groot dat jij binnen een paar maanden ook behoorlijk wat geld met dropshipping gaat verdienen.

Er zijn studenten die tienduizenden euro’s per maand omzetten, dus waarom zou jij dat niet kunnen? Je hebt straks exact dezelfde informatie als hun – en hebt dus succes binnen handbereik.

Veelgestelde vragen omtrent de Dropship Academy

Hieronder een aantal van de veelgestelde vragen omtrent de Dropship Academy.

De prijs van de Dropship Academy is momenteel 997,- euro. Dit is de vaste prijs die door Joshua is vastgesteld.

Er is wettelijke 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie op de Dropship Academy. Dit betekent dat je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug kunt vragen als je niet tevreden bent.

Onze ervaring is dat Joshua zeker te vertrouwen is. Hij heeft een groot team van medewerkers achter zich, en reageert altijd snel en behulpzaam. Daarnaast hebben we geen echte klachten kunnen ontdekken.

De video’s en de verdere content van de training is van uitstekende kwaliteit. Alles word je uitgelegd, en alles is prima te volgen.

Is de Dropship Academy je geld waard?

De Dropship Academy kost 197,- euro per maand, of 447,- euro per kwartaal. Met beiden krijg je toegang tot het volledige pakket en de waardevolle community. 

Tuurlijk, dat is een flinke investering, maar besef eens wat je er allemaal voor terug krijgt als je hiermee aan de slag gaat – een schoolopleiding kost je tien keer zoveel, en dan is het nog maar de vraag of je later wordt aangenomen.

De beste investering is een investering in jezelf.

Stel je voor dat je dankzij de kennis uit de Dropshipping Business een winstgevende business van 10K per maand op gaat zetten. Denk je dat je dan nog terugdenkt aan de investering van 197,- euro? Ik denk het niet.

Wanneer je straks via de knop hieronder aan de slag gaat met de Dropship Academy, weet ik zeker dat je de investering dubbel en dwars gaat terugverdienen. Mits je er daadwerkelijk mee gaat doen natuurlijk.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Dropship Academy
Dropship Academy

Beoordeling door Jacko Meijaard,

12 feb 2019
5

2 reacties op “Dropship Academy van Joshua Kaats: Mijn Eerlijke Review + Ervaringen!

 1. Hey oplichter….zogenaamd ik geef eerlijke revieuw op die andere oplichter Joshua. Ik heb al aantal keren aangifte gedaan tegen dit soort gasten en nu doe ik het weer….

  Hoezo maken jullie mensen wijs dat ze geld kunnen verdienen terwijl jullie met hun geld ervandoor gaan? Echt ik vindt het niet normaal hoeveel Mensen in deze bullshit trappen en jullie betalen.

  Als jullie echt zoooo veel verdienen per maand waarom heb je dan die 197 per maand nodig?

  En die joshu moet helemaal zn mond houden want die hij moet uiteindelijk met mij de rechtbank in en iedereen zn geld terug betalen. Oplichters!!!!

  Ik hou jullie praktijken in de gaten en geef iedereen op social media de waarschuwing om op te passen voor deze bende!!!

  1. Hi Niels,

   Bedankt voor je reactie.
   Mag ik je vragen waarom je mij zomaar een oplichter noemt? Ben je met een training van mij aan de slag gegaan en niet geleverd gekregen, of roep je zomaar wat?

   Zoals je op https://forum.internetsuccesgids.nl ziet heb ik een écht product en worden er daadwerkelijk successen behaald.

   Elke dag reageer ik op alle mails en reacties. Daarnaast is er een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Wees dan ook voorzichtig met zomaar iemand ‘oplichter’ noemen.

   Groet,

   Jacko Meijaard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *