Online bijverdienen? Mijn 7 GOUDEN Tips voor een snel inkomen online!

online bijverdienen

Online bijverdienen is een term waar per maand behoorlijk wat op gezocht word; en waar veel mensen dus informatie over willen hebben.

En dat is niet gek ook; online bijverdienen is een ideale manier om een extra inkomen te creëren, en iedereen kan er mee beginnen.

Maar hoe werkt dat nou? Geld verdienen op het internet? Hoe kun je nou via het internet lekker bijverdienen? En hoe kun je zoveel geld via het internet verdienen, dat je dit fulltime kunt doen?

Zelf verdien ik al jaren mijn geld op het internet, en zal je op deze pagina vertellen hoe je online kunt bijverdienen met een methode waarmee je vandaag al kunt beginnen!

Voordat je verder leest over online bijverdienen…

… wil ik je eerst op het hart drukken dat je niet moet vallen voor de ‘snel geld methodes’. Als je op internet gaat zoeken naar ‘online bijverdienen’, zul je ongetwijfeld veel resultaten voorbij zien komen die je vandaag al duizenden euro’s beloven.

Dat is mijn methode niet.

Het heeft mij 2-3 maanden geduurd voordat ik geld begon te verdienen op het internet, en de kans is groot dat het jou langer duurt (of misschien helemaal niet lukt omdat je snel gaat opgeven).

Echter: als jij doorzet, en als je door blijft gaan, dan ga je leren om een passief inkomen van meer dan 5000,- euro per maand te verdienen. Ik verdien op het moment zo’n 10.000 euro per maand met deze methode, maar zoals gezegd is dat niet in één dag gekomen, maar ben ik hier nu zes-zeven jaar mee bezig geweest op het op te zetten.

Net als elke andere business, heb je ook voor online bijverdienen en geld verdienen op het internet geduld en doorzettingsvermogen nodig – en moet je érgens beginnen.

Affiliate marketing: andermans producten promoten

De methode die ik je ga vertellen om online bij te verdienen is affiliate marketing.

Als je nog niet weet wat affiliate marketing is, zal ik je kort vertellen wat affiliate marketing inhoud en waarom het zo’n ideaal verdienmodel is.

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten in ruil voor commissie.

Hier hoef je dus geen eigen producten voor te hebben – en dat is ook wat het zo ideaal maakt. Je hoeft geen producten op te de post te doen, of aan klantenservice te doen. Je promoot simpelweg een product, en als je dit succesvol doet, krijg je hier commissie voor.

Duizenden producten om te promoten

Met affiliate marketing kun je duizenden producten promoten. Zelfs bedrijven als Bol.com en Wehkamp stellen hun producten beschikbaar voor affiliate marketing.

Je kunt dus elk product op bijvoorbeeld Bol.com promoten – en als je dit dus succesvol doet, krijg je hier commissie voor.

Naast Bol.com en Wehkamp zijn er natuurlijk nog vele andere bedrijven en diensten welke je kunt promoten met affiliate marketing.

Jouw unieke affiliate link

Als je met affiliate marketing start, krijg je een unieke affiliate link.

Die ziet er bijvoorbeeld zo uit:

http://www.paypro.nl/producten/Internet_Succes_Gidsnl_-_Affiliate_Marketing_Revolutie/19099/18590

Zoals je ziet is dit een beetje een rare link. Deze link zorgt er echter voor dat het bestelsysteem weet dat de verkoop via jouw link (dus website) heeft plaatsgevonden en dat jij hiervoor commissie moet krijgen.

Hoe ik affiliate marketing inzet om een inkomen van zo’n 10K per maand te pakken

Nu je in grote lijnen weet wat affiliate marketing is, zal ik je vertellen hoe ik affiliate marketing inzet om een flink inkomen via het internet te realiseren.

Wat ik eerst doe is een niche kiezen – een markt waarin ik een product wil gaan promoten, dus bijvoorbeeld de afvallen-markt.

Hier alleen al zijn duizenden producten om in te promoten, en is veel geld in te verdienen omdat deze markt zo gigantisch is.

Let wel op dat hoe groter de markt is, hoe meer concurrentie er dus ook weer is, en hoe moeilijker het is om geld te verdienen – echter is de beloning weer wel stukken groter.

Hierna ga ik kijken welk product ik wil gaan promoten, bijvoorbeeld een ebook over afvallen.

Hier zet ik dan een website over op, en ga ik artikelen schrijven over dit onderwerp.

De bedoeling is dat ik zo gratis relevante bezoekers via Google krijg, en zo dus bezoekers op deze website krijg die meer willen weten over afvallen en alles wat er mee te maken heeft.

Omdat ik aan het eind van sommige artikelen verwijs naar het product wat ik promoot, klikken sommige bezoekers hier op, en als ze dit dan kopen, krijg ik hier commissie voor.

Geduld is een schone zaak

Hierboven heb ik je in het kort even mijn methode uitgelegd.

Besef echter goed dat het tot 1-2 maanden kan duren voordat zo’n site een beetje gaat scoren in Google, en voordat je dus wat bezoekers gaat krijgen.

De meeste mensen geven al na een paar weken (of zelfs dagen) op, maar als je in het begin elke week zo’n twee artikelen a 1000 woorden plaatst, en goed zoekwoord onderzoek doet, kun je binnen 1-2 maanden makkelijk je eerste honderd euro mee verdienen.

Opschalen naar meerdere sites en niches

Nu is honderd euro niet gek veel, maar besef goed dat zo’n site elke maand groeit als je nieuwe content blijft plaatsen.

Dan pas word het leuk en lucratief. Stel dat je met één site zo’n 200,- euro per maand pakt. Als je dan tien van dit soort sites pakt, verdien je al 2000,- euro per maand, en dat is makkelijk haalbaar.

Echter geld ook hier: je moet ergens beginnen en je moet niet te snel opgeven. Dat is waar de winnaars zich onderscheiden van de losers. De winnaars blijven doorgaan waar de losers al binnen twee weken stoppen.

Als jij door blijft zetten, net zoals ik heb gedaan, en constant door blijft gaan, kun je op deze manier mooi online bijverdienen. Lekker op je eigen tempo en vanuit je eigen huis.

Meer hulp nodig?

Ik kan me voorstellen dat je na het lezen dit artikel nog wat vragen hebt, en dat je meer wilt weten over hoe je hier nou moet beginnen.

Om je op weg te helpen heb ik een stap voor stap videoprogramma ontwikkeld. In deze stap voor stap video’s laat ik je exact zien hoe en wat je moet doen om een winstgevende website op te zetten.

Ik deel gewoon mijn beeldscherm met je, dus je ziet precies wat ik doe, hoe ik dit doe en waarom ik dit doe.

Daarnaast krijg je toegang tot een community van bijna 5000 deelnemers, en waar alle informatie die je nodig hebt op gedeeld word.

Klik hier om te beginnen met mijn 7.500 euro per maand stappenplan en lees mijn verhaal >>

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *