Wat is de definitie van miljonair? Lees snel verder!

miljonair definitie

Wat is de definitie van een miljonair?

Wanneer is iemand nou eigenlijk echt miljonair?

Dat is eigenlijk heel erg simpel. Iemand is een miljonair als hij of zij een miljoen euro op zijn/haar bankrekening heeft.

Het is dan ook niet gek dat ‘vroeger’, toen de gulden er nog was, er meer miljonairs in Nederland waren. Dat komt omdat de euro twee keer meer waard is dan de gulden.

Met andere woorden: iemand die nu 500.000 euro heeft, had in de gulden-tijd 1.000.000 gulden en was dus eigenlijk miljonair.

In Amerika ben je miljonair als je 1.000.000 dollar op je bankrekening nummer hebt staan. Dat komt neer op zo’n 700.000 euro.

Je zou dus eigenlijk kunnen zeggen dat Nederlandse miljonairs rijker zijn dan Amerikaanse miljonairs, als ze allebei natuurlijk precies 1.000.000 eenheden op hun bankrekening hebben staan.

Hoe word je miljonair?

De ene persoon zal sneller miljonair worden als de ander.

Zo kan iemand wel een miljoen euro geërfd hebben, en dus in één klap miljonair zijn. De andere persoon moet er misschien wel heel zijn leven voor werken.

Hoe het ook zit: iedereen word weer miljonair op een andere manier.

In een ander artikel op deze website heb ik een artikel geschreven met daarin 7 Gouden Methoden om miljonair te worden.

Hierin bespreek ik onder andere hoe je miljonair kunt worden met aandelen, of het oprichten van een eigen bedrijf.

Mijn tip is: doe iets waar je goed in bent en wat je leuk vind om te doen. Je hoeft dan als het ware nooit meer te werken omdat je bezig bent met je hobby.

Miljonair worden op het internet

Vandaag de dag worden er steeds meer mensen internet miljonair.

Ze richten een site op en bereiken daarmee miljoenen mensen. Zo’n site kan dan voor heel wat geld verkocht worden, en de oprichter(s) word(en) dan in één klap miljonair.

Een andere manier om geld te verdienen op het internet is om aan de slag te gaan met affiliate marketing.

Ik verdien al jaren mijn geld met affiliate marketing, en verdien daar honderden euro’s per dag mee, zonder dat ik er al te veel tijd in hoef te steken.

Hierdoor bepaal ik zelf hoe mijn dag er uit ziet, en hoef ik aan niets of niemand verantwoording af te leggen. Ik heb complete vrijheid en voel mij een miljonair!

Klik hier om meer te weten te komen over mijn methode >>

Je weet nu in ieder geval de definitie van miljonair.

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *