Media verifiëren in Daisycon? Zo meld je je website aan!

media verifiëren in Daisycon

Dus jij wilt je media verifiëren in Daiscyon en je website aanmelden zodat je campagnes kunt promoten in Daisycon?

Regelmatig hoor ik van mensen dat ze moeite hebben met het verifiëren van hun website in Daisycon, dus heb ik besloten om voor eens en voor altijd duidelijk uit te leggen hoe je dat super simpel en snel kunt doen.

Het verifiëren van je media in Daisycon is namelijk erg simpel, en kan in vijf minuten gedaan worden.

Hoe media verifiëren in Daisycon?

Voor het gemak heb ik een video gemaakt waarin ik laat zien welke stappen je hiervoor moet nemen.

Check de video hieronder.

Kun je de video om wat voor reden dan ook niet bekijken? Hieronder de stappen:

Stap 1:

Je voegt eerst je Media toe bij Daisycon.

Stap 2:

Je kopieert de Metatag die je van Daisycon krijgt.

Stap 3:

Je gaat naar je website (je Media) die je wilt verifiëren.

Stap 4:

Je plakt de Metatag tussen de <head> en </head> in de code.

Stap 5:

In Daisycon klik je op ‘Verifieer je media nu’ en klaar is Kees!

Zoals je in de bovenstaande video ziet is het helemaal niet moeilijk, en is het in een paar stappen gedaan.

Wanneer je Media is geverifieerd, zal deze eerst nog wel gekeurd moeten worden door Daisycon. Als dit gedaan is krijg je een email van hun.

Hierna kun je Campagnes gaan promoten.

Kom je er toch niet uit? Laat dan gerust hieronder een reactie achter.

7 reacties op “Media verifiëren in Daisycon? Zo meld je je website aan!

   1. Ben er nog een leek in maar heb zelf een sql shop? En alles wordt gepubliceerd middels filezilla is mij verteld.
    Kan dat ook zonder filezilla?

    1. Ik ben zelf niet bekend met een SQL shop. Het beste kun je mensen vragen die hier wel kennis van hebben.

     Wel kan ik je nog een advies geven: als je een simpele webshop wilt maken, kun je prima WordPress in combinatie met WooCommerce gebruiken.

     Is makkelijk via de DirectAdmin of CPanel te installeren.

     Succes!

 1. Ik wil een eerste account aanmaken bij Daiscon. Hiervoor moet ook al een website voor aanmelden. Ik neem aan dat je dus eerst een website moet hebben voordat je kunt kiezen wat je wilt promoten? Dus als je geen website hebt met x aantal bezoekers kun je ook de affiliate options niet inzien?

 2. Ik heb Daisycon proberen te verifiëren op mijn blog door middel van een metatag. Exact gedaan zoals in het filmpje en hij slaat hem ook op na ‘bestand bijwerken’. Toch krijg ik zodra ik hem bij Daisycon wil verifiëren de melding ‘Verificatie metatag is niet gevonden’. Wat doe ik verkeerd? Of is er een fout bij Daisycon?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[index]
[index]