Kun je nou écht geld verdienen op het internet?

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
Een vrouw met een laptop op het strand

“Is het dan écht mogelijk om geld te verdienen op het internet?”

Het is een vraag die ik maar vaak genoeg in mijn mailbox krijg.

Voor veel mensen is geld verdienen op het internet iets wat onmogelijk – en misschien wel een mtyhe – lijkt. Ze horen wel verhalen van mensen die (veel) geld verdienen op het internet, maar zelf is het hun nog nooit gelukt.

In dit artikel zal ik je laten zien dat het wel degelijk mogelijk is om geld te verdienen op het internet, en veel ook!

Wat bedoel ik met geld verdienen op internet?

Eerst wil ik je even duidelijk maken wat ik met geld verdienen op het internet bedoel. Ik heb het hier namelijk niet over multi level marketing, thuiswerk of handelen in opties en/of aandelen.

Ik heb de bovenstaande manieren van geld verdienen namelijk nog nooit gebruikt, dus kan er niet over meepraten of deze methoden winstgevend zijn.

Welke manieren ik dan wel bedoel zijn:

Zoals je ziet zijn er genoeg manieren om geld te verdienen op het internet, en dan zijn dit ze nog niet eens allemaal ;).

Lees in de categorie Verdienmodellen meer over deze manieren van online geld verdienen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Kun je écht online geld verdienen?

Ja! Sterker nog: je kunt enorm veel geld op het internet verdienen. En dat is ook meteen het mooiste er van; the sky is the limit!

Op internet bepaal je als het ware zelf hoeveel je verdiend. Er is geen limit. Je kunt een product tien keer verkopen, maar ook honderd keer verkopen; allemaal op de automatische piloot!

Waar veel mensen wel de mist in gaan is dat ze denken (of voorgespiegeld krijgen) dat het enorm makkelijk is om geld te verdienen op het internet. In zekere zin is het ook makkelijk, maar het is onmogelijk dat jij met een ‘magische methode’ de volgende dag al 250,- euro (of meer) kunt verdienen.

Geld verdienen op internet vereist enorm hard werken en voorbereiden. Je gaat enorm veel op je bek, raakt geld kwijt en mensen zullen tegen je zeggen dat je beter maar kunt stoppen en een ‘echte’ baan kunt vinden.

Toen ik pas begon met internet marketing, was ik zo’n twee/drie maanden bezig voordat ik mijn eerste euro heb verdiend.

Juist, dat is drie maanden werken voor één euro. Vakkenvullen bij de supermarkt zou mij meer hebben opgeleverd ;).

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

17.597,14 euro in drie dagen!

Maar doordat ik wist hoe ik die ene euro verdiend had, werd het ook mogelijk om 10,- euro te verdienen, en vervolgens 100,- euro, 1000,- euro en zelfs 10.000,- euro.

Sterker nog, op het moment dat ik deze blog schrijf, heb ik gisteren 17.597,14 euro verdiend. In slechts drie dagen tijd.

Probeer dat maar eens met een saaie negen tot vijf baan te evenaren ;-).

Wat ik er natuurlijk wel bij wil zeggen is dat dit niet uit de lucht is komen vallen. Ik ben hiervoor veel op mijn bek gegaan en heb veel geprobeerd.

Leer van je fouten.

Maar juist doordat ik veel op mijn bek ben gegaan, heb ik geleerd hoe het wél moet. De fouten die ik de eerste keren maakte, maak ik niet nog een keer. Door te leren van wat je fout doet, zul je in principe nooit falen. Het zijn allemaal leermomenten.

Wat wil ik nu met deze blog bereiken? Simpel! Ik wil je motivatie geven en in laten zien dat je wel degelijk geld kunt verdienen op het internet.

Sterker nog: je kunt enorm veel geld op het internet verdienen. En wat ik nog mooier vind, is dat je dit overal ter wereld kunt doen. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een internetverbinding.

Het gaat er alleen om of jij de juiste instelling hebt. Geef jij snel op? Stop je er mee als het even niet mee zit en/of moeilijk word? Ben je bang om op je bek te gaan en geld te verliezen? Dan is geld verdienen op internet niks voor jou, en kun je beter een veilige negen tot vijf kantoorbaan zoeken.

Ben jij wél bereid om risico’s te nemen, opofferingen te maken (bijvoorbeeld een stapavond met je vrienden opgeven om je business op te zetten) en ben jij niet bang om nieuwe dingen te proberen? Dan is geld verdienen op internet wél wat voor jou.

Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt en begin je vandaag nog met het opzetten van jouw internet business.

Onthoud: Actie ondernemen is de sleutel tot succes!

Heb je nog vragen? Is iets onduidelijk? Laat het even weten in de reacties hieronder.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

4 reacties op “Kun je nou écht geld verdienen op het internet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *