Klantsucces: “Momenteel heb ik 2 websites die elke maand geld opleveren”

Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Na het succes van de afgelopen twee Klantsucces interviews, is het weer tijd voor een nieuwe! En dit keer met Jelle.

Jelle is al een tijdje bezig met affiliate marketing, en zag hem telkens meer successen halen. Het leek me daarom leuk om Jelle uit te nodigen voor een Klantsucces interview, om zo zijn kennis te delen.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik stuurde de vragen naar Jelle, en binnen een dag had ik de antwoorden al terug.

Zodoende kunnen jullie genieten van dit mooie Klantsucces interview, en er hopelijk weer genoeg inspiratie uithalen.

Alles is mogelijk, als je maar begint en vooral niet opgeeft. Enjoy!

Vraag: Had je voor de AMR wel eens gehoord over geld verdienen op het internet, of ben je er blanco in gegaan?

Ik ben hier echt geheel blanco ingegaan.

Vraag: Heb je lang getwijfeld om met de AMR aan de slag te gaan, en waarom wel/niet?

Eerlijk gezegd niet echt. Als ik het me nog goed herinner, keek ik eind 2016 een live webinar en was aan het einde daarvan overtuigd. Ik vond het een interessant onderwerp en wilde me dan ook goed in het onderwerp verdiepen.

Vraag: Wat heeft je doen besluiten om met de AMR aan de slag te gaan?

Dat je met behulp van het internet een passief inkomen kunt creëren. Maar ook dat je het zelfde kunt doen met je eigen gemaakte assets.

Vraag: Met wat voor instelling begon je aan de AMR?

In het begin zag ik het eerst als een soort van hobby projectje, omdat ik wilde leren hoe alles werkte. Toen ik het begon door te krijgen hoe alles werkte, ben ik er een stuk serieuzer mee aan de slag gegaan.

Vraag: Hoelang heeft het geduurd voordat je eerste website in de lucht ging?

De eerste versie van mijn eerste website was binnen 1 week in de lucht.

Vraag: Hoelang heeft het geduurd voordat je je eerste commissie scoorde?

3 Maanden.

Vraag: Hoeveel sites heb je inmiddels?

Momenteel heb ik 2 websites die elke maand geld opleveren. Ben natuurlijk wel aan het bedenken hoe ik de huidige 2 websites zo kan verbeteren om er nog meer inkomsten uit te halen. Verder heb ik wat ideeën voor een eigen asset en ben ik aan het kijken voor nieuwe websites.

Vraag: Hoeveel verkopen doe je ongeveer per maand?

Februari was voor mijn een topmaand met in totaal 23 verkopen. Deze maand zit ik al over de helft daarvan. Het grootste gedeelte komt van 1 site en via PayPro. Sinds deze maand mag ik ook TradeTracker eraan toe voegen.

Vraag: Had je je dit ooit kunnen voorstellen?

Niet direct. Het balletje is pas ook echt gaan rollen sinds de laatste week van 2017 met mijn 2e website. Wel ben ik met Jan (vorige interview) dat we pas nog maar aan het begin staan met wat er mogelijk is met het internet.

Vraag: Wat is volgens jou het belangrijkste element waardoor jij – en jouw sites – succes hebben en dus geld verdienen?

Ik schaf werkelijk elk product aan. Ik wil weten waarover ik schrijf en laat dit dan ook zien in mijn teksten. Details zijn belangrijk vind ik.

Vraag: Wat is volgens jou hetgeen wat iedereen moet doen die met affiliate marketing (of MMO in het algemeen) wil beginnen?

Investeer dan in goede tools om bijvoorbeeld een goed zoekwoord onderzoek te doen. Maar kijk ook eens verder en ga zelf op onderzoek uit. Genoeg informatie op het internet te vinden hoe je niet alleen je websites kunt verbeteren, maar ook jezelf. En dat laatste vind ik zelf belangrijk.

Vraag: Wat is de fout die je in het begin gemaakt hebt?

Bij mijn eerste site die in de hobby niche zit wilde ik teveel dingen in 1x doen, waardoor ik vooral op SEO gebied domme fouten heb gemaakt. Dit heeft me dan ongeveer 2 maanden gekost voordat het opgelost was. Gelukkig kwam dan ook vrij snel mijn eerste commissie, waardoor ik wist dat ik op de goede weg zat.

Vraag: Als je terug in de tijd zou gaan naar de dag dat je met de AMR begonnen was – wat zou je nu anders aanpakken met de kennis die je nu hebt?

Niet alles in 1x willen doen. Daarnaast ook een betere basis leggen door sterkere content. Ik heb liever 1 goed artikel dan 5 slechte artikelen met nauwelijks inhoud.

Vraag: Heb je nog (geheime) tips die je mee wilt geven aan iemand die op het punt staat om te beginnen, of net begonnen is?

Zorg dat je altijd unieke content schrijft en neem niks zomaar klakkeloos over van andere websites. Heb je moeite met teksten schrijven? Dan kan je natuurlijk een schrijver inhuren, maar toch raad ik je aan om het zelf te proberen.

Oefening baart kunst en op den duur zal je schrijven van teksten steeds en steeds beter on de knie hebben. Daarnaast staar je ook niet blind op de statistieken / bezoekers van je website. Want als je doorzet komen deze van zelf.

Aanvullende inzichten met dit interview

Wat me heel erg opvalt is dat Jelle goed bewust is dat je daadwerkelijk goede teksten moet schrijven, en dat goede teksten ook het verschil kunnen maken.

Ik zie zoveel affiliates die hun teksten in grote lijnen van andere sites afhalen, of niet willen/durven investeren in goede teksten, en uiteindelijk daardoor niet snel of geen resultaten halen.

Teksten is juist hetgeen wat mensen moet overhalen om de producten die je promoot te kopen. Bespaar hier niet op, of leer om zelf goede teksten te schrijven. Oefening baart kunst.

Wat ik verder erg mooi vind om te lezen is dat Jelle ook aangeeft dat je jezelf niet blind moet staren op de bezoekers en statistieken van je website. Bezoekers komen vanzelf als je doorzet (en goede content maakt). De meeste mails en vragen die ik krijg zijn van mensen die zich afvragen hoe het komt dat hun website in de eerste twee weken toch zo weinig bezoekers krijgt.

Ze staren dan elke dag naar hun Google Analytics account, en kijken elk uur of ze al wat bezoekers hebben.

Die tijd kun je beter steken in het maken van content, want (veel) bezoekers ga je in het begin nog niet krijgen; lees mijn artikel over Organische Groei maar eens voor uitleg hierover.

Verder vind ik het ook mooi dat Jelle de producten die hij promoot ook zelf aanschaft. Zo heeft hij kennis over het product (en doelgroep) die de meeste andere affiliates niet hebben. Hij is dus sowieso altijd een stapje verder dan de meeste andere affiliates.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Laat je horen!

Wat is jouw belangrijkste inzicht na het lezen van dit Klantsucces interview?

Laat het zeker even horen in de comments!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *