Klantsucces: “Iedereen heeft tijd, het is slechts een kwestie van prioriteit. Wat wil je nou écht bereiken?”

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Na het succes van het vorige Klantsucces interview met Jan, leek het me leuk om zo snel mogelijk weer een nieuw succesverhaal te plaatsen. Dit keer met fitnessbaas en internet ondernemer Janniek Bastiaan!

Janniek ken ik als een enorm gemotiveerd en gedisciplineerd persoon.

Hij is al enige tijd geleden met de Affiliate Marketing Revolutie begonnen, en is dan ook al een tijdje actief op het forum.

Hij is zelfs zo gedisciplineerd dat hij besloten heeft om te stoppen met school, en zich full time op (internet) ondernemen te richten.

Chapeau!

Vandaar in dit nieuwe Klantsucces interview: Janniek Bastiaan!


Vraag: Had je voor de AMR wel eens gehoord over geld verdienen op het internet, of ben je er blanco in gegaan?

Haha, zeker weten! De AMR onder andere, het is altijd (vanaf mijn 13e) mijn droom geweest om te ondernemen.

Ik wou voor mezelf werken, vrijheid creëren en ja, dan ga je natuurlijk verschillende ideeën testen en enorm veel onderzoeken en opzoeken. Ik was hongerig naar meer en heb veel geprobeerd, ben vaak op m’n bek gegaan en uiteindelijk sta ik nu hier en ben ik op weg naar succes.

Vraag: Heb je lang getwijfeld om met de AMR aan de slag te gaan, en waarom wel/niet?

Eerst wel, want er is veel gebakken lucht te koop.

Toen in juli 2017 mijn vriendin 2 weken op vakantie was had ik een ‘fuck-it’ momentje en dacht ik van ‘Wat heb ik te verliezen?’ let’s go!

Toen heb ik gelijk de volledige versie aangeschaft, een account op het forum aangemaakt en ben ik begonnen met de video’s. Ik kan me die zondag nog goed herinneren. Het heeft me nog geen dag gekost om alles te bekijken, het forum af te struinen en mijn eerste website te lanceren.

Vraag: Wat heeft je doen besluiten om met de AMR aan de slag te gaan?

Ik was nieuwsgierig en de € 47,00 voor de AMR is nou niet zo’n kapitaal bedrag. Voor € 47,00 de kennis kopen om een eigen internet business op te starten… tja, dan lijkt me de keuze snel gemaakt.

De mensen die zeggen van ‘wow, best veel geld!’ snap ik sowieso al niet. Dat zeggen en vervolgens wel nieuwe Nikes kopen van ruim 100 EU.

How bad do you want it?

Vraag: Met wat voor instelling begon je aan de AMR?

Een beetje sceptisch, maar toch gemotiveerd. Sceptisch zijn is niet erg, maar zodra je ergens aan begint moet je er ook vol voor gaan en dat heb ik gedaan. Als je aan de AMR zou beginnen en constant denkt van ‘’Misschien werkt het wel niet’’ kan ik je garanderen dat het inderdaad niet gaat werken.

Je creëert je eigen succes en een groot deel van je succes wordt gevormd door je mindset.

Vraag: Hoelang heeft het geduurd voordat je eerste website in de lucht ging?

Ik denk dat mijn eerste website online ging zo’n 4 uur nadat ik de AMR had gekocht.

Vraag: Hoelang heeft het geduurd voordat je je eerste commissie scoorde?


Een maand of 3,5

Vraag: Hoeveel sites heb je inmiddels?

4, dit ga ik de komende tijd verder opschalen.

Vraag: Hoeveel verkopen doe je ongeveer per maand?

Verschillend. Ik ga deze maand naar verwachting tussen de 25 en 40 sales doen. Dat is alleen affiliate marketing, daarnaast run ik nog mijn online marketing agency, Melon Marketing, en ik ben van plan mijn online bezigheden te verbreden in de toekomst.

Vraag: Had je je dit ooit kunnen voorstellen?

Ja zeker, ik wist dat het kon en dat ik het ook ging doen. Inmiddels ben ik aardig op weg.

Vraag: Wat is volgens jou het belangrijkste element waardoor jij – en jouw sites – succes hebben en dus geld verdienen?

In jezelf geloven, advies van anderen aannemen, experimenteren, blijven leren en discipline aanleren.

Echt, discipline klinkt als een cliché tip, maar dat is het allerbelangrijkste als je geld wilt verdienen op het internet in mijn ogen. Of als je überhaupt wilt ondernemen of iets wilt bereiken.

Vraag: Wat is volgens jou hetgeen wat iedereen moet doen die met affiliate marketing (of MMO in het algemeen) wil beginnen?

Gewoon beginnen, het perfect moment zal je nooit tegenkomen en er komt zo weer nieuwe informatie bij op het internet en iedereen zegt wat anders.

Een information overload is de grootste killer van jouw online succes denk ik.

Begin ergens aan, ga op je bek, leer ervan, ga door, ga weer op je bek, sta weer op en herhaal dit proces. Uiteindelijk vallen alles stukjes vanzelf op de goede plek.

‘’Set a goal, make a plan and stick with it for 5 years. See your life change’’

Vraag: Wat is de fout die je in het begin gemaakt hebt?

Beginnen in een niche waar ik geen feeling mee heb. Vooral als je net begint is het lastig vol te houden, je hebt de eerste paar maanden geen of heel weinig resultaten.

Als je dan ook nog eens schrijft over iets wat je niet leuk vindt is je learning curve een stuk groter en ben je sneller geneigd om te stoppen.

Ik heb toen na een maand of 3 een nieuwe website gestart (met succes). Na de eerste website kon ik opgeven, maar je moet blijven doorgaan.

Vraag: Als je terug in de tijd zou gaan naar de dag dat je met de AMR begonnen was – wat zou je nu anders aanpakken met de kennis die je nu hebt?

Meer tijd besteden aan een gedegen onderzoek naar zowel de niche als de zoekwoorden die ik ga gebruiken.

Vraag: Waar wil je naar toe op internet marketing gebied?

Ik heb veel doelen en ik wil mijn eigen online imperium verder uitbreiden. De komende tijd ga ik mijn arsenaal aan niche websites verder uitbreiden.

Daarnaast ben ik bezig om me verder te verdiepen in e-commerce en ik wil mijn personal brand groter maken. Je kunt me volgen op Instagram -> @janniekbastiaan.

Het is een doel van mij om mensen te helpen ook geld te gaan verdienen dankzij het internet.

De kracht van het internet is enorm en er is geen enkel limiet zodra je doorkrijgt hoe het werkt.

Vraag: Heb je buiten internet marketing technieken nog lifestyle adviezen die je wilt delen?

Optimaliseer je ochtend routine. Echt, dat is goud. Ik sta iedere ochtend vroeg op en ik ga laat naar bed.

Sport regelmatig en zorg dat je veel water drinkt. Dat is goed voor je business. Mensen vragen dan: ‘’Heb je wel tijd om te sporten?’’

Nou tijdens het sporten krijg ik vaak nieuwe energie en goede ideeën, na een workout kan ik altijd weer fris naar mijn business kijken en ben ik een stuk gemotiveerder.

Ook kan ik je aanraden om regelmatig te lezen, sinds ik dat ben gaan doen merk ik dat mijn kennis echt enorm vooruit is gegaan. Kennis die ik in mijn bedrijven kan toepassen en kennis die mij in het dagelijkse leven goed van pas komen.

Door het lezen van een boek leer je van andermans fouten zodat je ze zelf niet meer hoeft te maken. Dit verkort het leerproces en verbeterd je resultaten.

Ik probeer minimaal een boek per week te lezen.

Er zijn een aantal boeken waarvan ik meer heb opgestoken dan van mijn hele school carriere.

DotComSecrets van Russel Brunson kan ik je van harte aanbevelen als je veel bezig bent met online marketing.

‘’Formal education can make you a living. Self education can make you a fortune.’’

Ook wanneer je besluit aan de slag te gaan met een cursus is het verstandig om te blijven leren en je kennis te vergroten door artikelen te lezen, video’s te kijken, podcasts te luisteren, boeken te lezen en nieuwe dingen uit te proberen.

Tegenwoordig heb je geen excuus meer om niet aan self education te doen. Je kunt namelijk YouTube of een podcast gewoon op de achtergrond laten draaien.

Ik vraag wel eens aan mensen die zeggen dat ze te weinig tijd hebben wat ze ’s avonds doen. Ik hoor dan een redelijk unaniem antwoord: TV kijken.

Ok, probleem gevonden. Toch?

Als ik ergens een hekel aan heb is het aan dit excuus ‘geen tijd’. Iedereen heeft tijd, het is slechts een kwestie van prioriteit. Wat wil je nou écht bereiken?

Vraag: Heb je nog (geheime) tips die je mee wilt geven aan iemand die op het punt staat om te beginnen, of net begonnen is?

Zorg dat je je in het begin focust op 1 website of 1 business model. Experimenteer hiermee en kijk wat werkt. Zodra je de code gekraakt hebt kun je nu veel makkelijker en sneller opschalen.

Stel nou dat je begint met 3 websites. Dat is qua werk prima te onderhouden in mijn ogen.

Maar, iedere fout die je nu maakt ga je waarschijnlijk 3 keer maken.

Als je met 1 website begint, hiervan leert, hiermee experimenteert en leert fouten te vermijden kun je zodra het begint te lopen kun je veel sneller nieuwe websites lanceren en deze direct goed neerzetten.

Dit resulteert uiteindelijk in snellere en betere resultaten. Ik heb mijn eerste halve jaar dan ook echt gezien als leerproces en daar begin ik nu de vruchten van te plukken. Zoals Jacko wel weet heb ik mezelf zelfs een jaar de tijd gegeven om geld te verdienen met mijn hoofdwebsite.

Dit is in mijn ogen dan ook de sleutel naar succes.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

3 reacties op “Klantsucces: “Iedereen heeft tijd, het is slechts een kwestie van prioriteit. Wat wil je nou écht bereiken?”

 1. Werk nu een half jaar met Janniek samen…. Dit is hoe zakenpartners altijd zouden moeten zijn! Enorm gemotiveerd, super hard maar ook slim te werk gaand, ambitieus, en initiatiefnemend. Al het succes is je gegund man!

 2. Dit is echt goud:
  “Ik vraag wel eens aan mensen die zeggen dat ze te weinig tijd hebben wat ze ’s avonds doen. Ik hoor dan een redelijk unaniem antwoord: TV kijken.

  Ok, probleem gevonden. Toch?”

  Als ik ’s avonds door de wijk loop en al die mensen als zombies op de bank zie zitten met een zak chips….

  Maar ik weet ook sterk de aantrekkingskracht is van die magneet.

  Sociale media: zelfde verhaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *