Jaarafsluiting 2018: Een jaar vol met mijlpalen!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
jaarafsluiting 2018

Het jaar zit er alweer bijna op en traditiegetrouw sluit ik elk jaar af met een jaarafsluiting, waar ik terugkijk op het afgelopen jaar.

En dat is dit jaar natuurlijk niet anders.

Om de één of andere reden voelt 2018 als een bizar jaar. Een jaar waar veel is gebeurd – een ander jaar als de voorgaande jaren.

Ik denk dat dit komt omdat ik voel dat 2018 echt een transitie jaar is geweest. Een jaar waarin ik – en mijn business – wat meer volwassen zijn geworden.

Inhoudsopgave

In dit artikel wil ik de (grote) mijlpalen bespreken, stilstaan met wat er in het afgelopen jaar is gebeurd, en vooruitblikken op 2019.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

ISG (community) wordt volwassen

Ik voel aan alles dat Internet Succes Gids.nl en de community écht volwassen aan het worden is.

Wat ik zie is dat op het ISG forum zoveel actie deelnemers zitten, er zoveel waardevolle informatie word gedeeld en dat er een hechte community ontstaat.

Wat ik zo tof vind om te zien is dat de deelnemers ook telkens ‘slimmer’ worden en ook telkens meer successen behalen + mooie topics openen, en natuurlijk andere (beginnende) deelnemers helpen.

Ik kan Internet Succes Gids.nl niet meer indelen zonder community, en ben enorm dankbaar voor het feit dat het forum zo goed heeft uitgepakt. Ik denk dat het van grote waarde is en wil bij deze alle deelnemers ook enorm bedanken voor hun bijdragen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Interview op AD.nl!

Eén van de mooiste ervaringen van 2018 was mijn interview voor AD.nl.

Dit ene interview heeft zoveel invloed op mij en mijn business gehad. In één dag was ik gewoon landelijk ‘nieuws’ en dit brengt een boel positiviteit met zich mee. Je merkt dat je ineens een stuk serieuzer word genomen.

Het was dan ook een prachtig moment dat dit interview online kwam en ik zie het als een schitterende mijlpaal in mijn (business) leven.

Je ziet wat er kan gebeuren als je constant door blijft gaan en niet opgeeft – alles is mogelijk.

Interview op De Ondernemer

Na het interview op AD.nl volgde al snel een ‘vervolg’ interview voor de Ondernemer.nl.

Dit interview was meer gericht op ondernemers, en naar mijn idee wat specifieker. Tof om te zien dat wanneer je eenmaal ‘hot’ bent, andere media daar ook snel op in willen springen.

Het interview voor de Ondernemer.nl is hier te lezen.

Podcast met Patrick Kicken

Een andere mooie mijlpaal was de podcast met Patrick Kicken.

Compleet onverwachts vroeg Patrick om samen een podcast op te nemen – hij was de ISG Podcast in de iTunes hitlijsten tegengekomen – en hierop zei ik natuurlijk ja.

In de maanden na de publicatie van de podcast van Patrick Kicken heb ik echt behoorlijk wat mensen gehad die bij Internet Succes Gids.nl terecht waren gekomen dankzij deze Podcast – en dat is natuurlijk hartstikke tof.

Ook mooi is dat hierdoor de ISG Podcast in een stroomversnelling terecht was gekomen en dat ik als persoon iets bekender ben geworden en ook wat meer autoriteit er bij heb gekregen.

De Podcast luister je overigens hier.

ISG Podcast meer dan 35.000 keer afgespeeld!

Een ander Podcast succes is dat de ISG Podcast inmiddels meer dan 35.000 keer is afgespeeld.

Een behoorlijk succes, aangezien ik eigenlijk nooit iets aan marketing doe – en om de één of andere reden de Podcast toch behoorlijk word beluisterd.

Alhoewel de Podcast de afgelopen maanden duidelijk wat minder populair is, is het toch een mooie mijlpaal om te vieren.

In 2019 wil ik de Podcast dan ook zeker naar een nieuw niveau brengen er nieuwe toffe dingen mee doen. Voor nu is het altijd een beetje een uitlaatklep geweest, maar dat gaat dus wat veranderen – en het gaat tof worden!

5000 Leden in de ISG Community

Een andere mooie mijlpaal was het bereiken van 5000 Leden in de Internet Succes Gids.nl Community.

Beeld je even in.

5000 mensen in een community. Niet allemaal even actief, maar wel super tof om te zien dat de Community zo groot is geworden en er al zoveel mensen met iets van Internet Succes Gids.nl zijn begonnen.

Inmiddels zijn we al ruim over de 5000 Leden en gaat ISG natuurlijk constant groter en groter worden!

De 5000-leden mijlpaal hebben we overigens gevierd in Utrecht met een gezellige Leden-borrel!

Zomer Workshop

In de zomer van 2018 organiseerde ik de tweede ISG Workshop. Ook dit keer voor 15 man, en ook dit keer was het super tof om te organiseren.

Ik vind het zo mooi om te zien dat mensen zo actief bezig zijn met internet marketing, en dat er (opnieuw) zo’n leuk groepje mensen is ontstaan wat er gewoon geld mee verdient.

Dit was echt een super leuke dag en een voorbode voor het allereerste ISG Seminar!

Allereerste ISG Seminar!

Een paar uur voordat ik naar Houten vertrok voor het houden van de ISG Workshop, besloot ik om in de winter een (groot) ISG Seminar te organiseren…

… voor pakweg 100 man.

Dit was écht uit mijn comfort-zone treden en next level.

Het was zo’n mooie dag, met zoveel toffe mensen. Echt alles ging goed en daar ben ik mega blij mee.

Het resultaat zie je in de Aftermovie hieronder.

Bedankt iedereen!

Nieuw huis

Een groot persoonlijke mijlpaal was het kopen van een nieuwe woning.

Hier was ik al een tijd naar op zoek, maar er was nog niet iets op mijn pad gekomen waar ik echt naar op zoek was. Gelukkig kwam dit in het voorjaar van 2018 en kocht ik een nieuwe woning, en sinds november 2018 woon ik er.

Ik kan je niet zeggen hoe blij en trots ik hiermee ben. Het is heerlijk om lekker vrijstaand te wonen. Zo rustgevend en een prachtige, inspirerende woning.

Het is ook echt bizar om te zien wat er allemaal mogelijk is. Toen ik 18-19 was, had ik nooit gedacht dat dit voor mij mogelijk zou zijn geweest. Zo zie je maar waar een droom en doorzettingsvermogen je kunnen brengen.

Geef nooit op!

Kracht van Consistentie is echt enorm belangrijk

In 2018 ben ik nog meer in gaan zien hoe belangrijk de kracht van consistentie is.

Je ziet het overal in terugkomen.

Succes is niet iets “zomaar een paar keer doen”.

Succes is iets elke dag opnieuw doen.

Je gaat niet succesvol worden door een dagje of een weekje iets te doen. Je moet er constant mee bezig zijn.

Je gaat niet succesvol worden door van het één naar het ander te springen. Hou jezelf eens minimaal met één iets bezig en kijk hoe dat over een jaar lang groeit.

Ik wil je echt aansporen om in 2019 eens met iets te beginnen, en dat een jaar lang vol te houden. Iets beginnen is makkelijk, volhouden is het lastige en waar de winnaars zich van de verliezers onderscheiden.

Wat gaat 2019 brengen?

Momenteel ben ik bezig om de laatste hand te leggen op de 10K P/M Mindset audiotraining.

Ik geloof namelijk dat je mindset alles bepalend is of je succes gaat behalen of niet.

Hoe kan het anders dat als iedereen dezelfde materie krijgt, niet iedereen succesvol gaat worden? Het ligt er aan wat jij er mee doet en of je het vol gaat houden. Mindset = key.

Eind 2018 wil ik deze training nog gaan lanceren, en in 2019 wil ik hier best wel op focussen. Ik denk dat ik veel waarde kan bieden als het gaat om mindset en vind het ook interessant hierover te praten.

Daarnaast wil ik in 2019 meer de focus gaan leggen op verbinden: offline events.

Ik merk gewoon dat mensen hier super veel interesse in hebben, en het tof vinden om met mede internet marketeers en ondernemers te spreken. In 2019 gaan we dus meer events en borrels houden. Begin 2019 wil ik hier meer bekend over maken.

Fijne Feestdagen en op naar een mooi, gezond en succesvol 2019!

Dat was ‘m dan: de Jaarafsluiting 2018.

Altijd super leuk om terug te blikken op het afgelopen jaar. En alhoewel dit allemaal mooie successen zijn: ik besef maar al te goed dat je gezondheid het allerbelangrijkste is.

Ik ben dan ook super dankbaar dat ik dit nog in gezondheid mag schrijven en dat ik er überhaupt nog ben. Het kan zoveel anders lopen.

Ook ben ik dankbaar voor jullie en de mensen in mijn leven – die me helpen en achter me staan. Alhoewel internet ondernemen erg eenzaam is, heb ik nooit meer het gevoel dat ik echt eenzaam ben. Bedankt daarvoor!

Bij deze wil ik de Jaarafsluiting 2018 dan ook gaan ‘afsluiten’ en iedereen een mooi, gezond en succesvol 2019 wensen.

Geniet van de Feestdagen, geniet van je familie, zoek mooie mensen op en toast op een mooi 2019.

Dat al je dromen maar werkelijkheid mogen worden.

Be GREAT!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *