ISG is over naar Marketheme 2.0!

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Vorige week was het dan eindelijk zo ver: Internet Succes Gids.nl is overgezet naar ons eigen Marketheme 2.0 systeem. In deze blog vertel ik je wat dit precies inhoud, wat de reden hierachter is en wat er komen gaat!

Mensen die mij en Internet Succes Gids.nl al een tijdje volgen, weten dat ik samen met Leon Gotjé zo’n twee jaar geleden het Marketheme ben gestart; een eigen website systeem, waarmee je zelf makkelijk je eigen website kunt maken én kunt onderhouden.

We hadden nooit kunnen denken dat zoveel mensen aan de slag zouden gaan met Marketheme, en het was dan ook een aangename verrassing dat we zoveel websites met Marketheme zagen ontstaan.

Omdat we zagen dat het eerste systeem van Marketheme wat beperkingen met zich meebracht, en we echt wilden ontwikkelen voor de toekomst, begon de ontwikkeling van een gloednieuwe versie, namelijk Marketheme 2.0. Deze is zo’n drie maanden geleden uitgebracht.

En we zitten nu al op zo’n 75 leden!

transitie ISG naar MT 2.0
Transitie ISG naar Marketheme 2.0.

Gamechanger

Marketheme 2.0 is een echte gamechanger; het biedt zo enorm veel mogelijkheden, en is er helemaal om je website te laten converteren.

Leon heeft écht een mega knap staaltje techniek neergezet, met niet alleen super veel goede conversie tools, ook de code is super schoon, en dus ook super snel.

Met Marketheme 2.0 kan ik trouwens onderstaande toffe dingen maken:

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Deze aanbieding loopt af over

0
dagen
0
uren
0
min
0
sec

Hoe tof is dat!? 😀

Omdat ik het volste vertrouwen heb in Marketheme en wat de toekomst hiervan gaat brengen, heb ik besloten om Internet Succes Gids.nl van WordPress over te zetten op Marketheme 2.0.

En geloof me; dat doe je niet zomaar.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

1500 content pagina’s over naar Marketheme 2.0

Internet Succes Gids.nl kent namelijk zo’n 1500 pagina’s aan content, en zet je niet zomaar even over. Daarnaast moet de hele funnel en de hele database er achter ook over gezet worden.

Dit laat ook zien dat ik het volste vertrouwen heb in Marketheme; anders zou ik niet alles overzetten ;-)!

Met het overgaan van Internet Succes Gids.nl naar Marketheme 2.0, voelt dit ook direct aan als een nieuw hoofdstuk voor ISG.

Als ik terugdenk aan de tijd dat Internet Succes Gids werd ‘geboren’, en op het vorige WordPress thema draaide, en de tijd die nu is aangebroken, dan is er echt enorm veel verandert en is ISG écht volwassen geworden.

Met ISG draai ik tegenwoordig tienduizenden euro’s per maand aan omzet, waar dit vroeger nog maar een paar honderd euro was. Daarnaast is het aantal bezoekersaantallen ook enorm gegroeid, net als het aantal leads, klanten en business relaties.

ISG is volwassen geworden, en met Marketheme 2.0 is dit nog meer zichtbaar: een nieuw, (mede)eigen systeem, om weer naar het volgende level te gaan.

Niet alleen voor beginners

Ik had aan de start van ISG nooit durven dromen dat er ooit een dag zou komen dat ISG op een eigen systeem zou draaien. Ik had nooit gedacht dat dit er van zou komen, dat dit mogelijk zou zijn; maar het is vorige week keiharde realiteit geworden.

Hier ben ik dan ook best wel een beetje trots op. Het is zo enorm tof om te zien wat er allemaal gebeurd is, wat er mogelijk is, als je gewoon ergens begint, en elke dag een beetje doet.

Voor mij begon Internet Succes Gids.nl ook bij het registreren van een domeinnaam en webhosting; net als elk ander project. Maar zolang je door blijft gaan en stappen blijft zetten, kunnen er mooie dingen gebeuren.

Marketheme 2.0 mockup

Doordat ISG is overgestapt naar Marketheme 2.0, wil ik ook laten zien dat Marketheme niet alleen voor beginners is, en dat het een heel compleet systeem is, waar zelfs een site als ISG (met 1500 content pagina’s en tienduizenden euro’s per maand aan omzet) op draait.

Naast het Marketheme heb ik ook geen verdere software meer nodig, en heb ik dus een totaal pakket.

Beter, sneller en toekomstgericht

Het is nog iets te vroeg om over keiharde resultaten te praten, maar wat we zien is dat ISG echt tien keer zo snel is geworden (door de schone Marketheme code), en dat het bounce rate iets omlaag is gegaan. Wat dit op de lange termijn voor de rankings gaat doen, is natuurlijk nog afwachten, maar ik verwacht er mooie resultaten door.

Niet alleen is de site veel sneller geworden, de content is ook beter en mooier opgemaakt, en draait op een schone code. Daarnaast hoef ik geen verdere plugins meer te gebruiken, wat natuurlijk ook weer goed is voor de SEO en snelheid van de site; en ook weer makkelijker voor mij.

Hierbij komt dus een eind van een periode, maar ook de start van een gloednieuwe periode. Een periode waar ik enorm veel zin in heb. Ik kijk er naar uit om samen met Leon het Marketheme 2.0 net zo hard te laten groeien als wat we momenteel doen.

Doordat ik nu op grote schaal zelf met het Marketheme werk, kan ik ook beter aanvoelen wat er beter kan, wat er speelt, en wat het Marketheme nog veel beter zou maken.

Op naar de toekomst!

Het is zo’n goed gevoel om mensen blij te zien met hun website; dat ze in een paar simpele handelingen zo’n toffe site hebben neergezet – en waar ze geen regel code voor aan hoeven te raken. Iets wat zo simpel werkt, maar ook weer zo uitgebreid is.

Als afsluiting zou ik bij deze dan ook Leon Gotjé enorm willen bedanken voor al het (technische) werk wat hij doet, ik heb enorm veel respect voor zijn werkwijze, en wat hij heeft neergezet. Daar mag hij (jij dus, Leon) enorm trots op zijn en weet dat dit enorm wordt gewaardeerd.

Op naar total internet domination :-)!

Wil je na het lezen van deze blog zelf aan de slag met Marketheme 2.0? Klik dan op onderstaande knop!

Zelf met Marketheme aan de slag?

Klik op de onderstaande knop!

Ga naar de Marketheme 2.0 website!
Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *