‘Must watch’ interview met Jordan Belfort (The Wolf of Wall Street)

Gemiddelde leestijd: 4 minuten
Jordan Belfort, auteur van The Wolf of Wall Street

Afgelopen weekend kwam ik een erg inspirerend interview tegen met daarin Jordan Belfort; de man die we kennen als ‘The Wolf of Wall Street’.

Voor degene die Jordan Belfort nog niet kennen: hij kreeg het voor elkaar om in een korte tijd miljarden te verdienen op Wall Street. Dit deed hij achteraf gezien niet op een volledig legale manier, en heeft hiervoor ook voor in de gevangenis gezeten.

Toen hij uit de gevangenis is gekomen, heeft hij het boek ‘The Wolf of Wall Street‘ geschreven, en in januari 2014 verschijnt hier de verfilming van (waarin hij vertolkt word door niemand minder dan Leonardo Di Caprio).

Hij mag dan wel niet het meest ideale rolmodel zijn, toch heeft hij een aantal interessante inzichten waar we allemaal wat van kunnen leren.

Het bijna één uur durende interview kun je hieronder bekijken.

Opvallende punten

Laat ik vooropstellen dat veel mensen Jordan Belfort niet echt als een inspirerend persoon zien, en dat snap ik ook. Hij heeft veel mensen opgelicht en dat is ook echt niet goed te praten. Waar het mij om gaat is dat hij een mogelijkheid zag, en actie ondernam.

Hij zag de mogelijkheid om veel geld te verdienen (wat zijn droom was) en deed er alles aan om te slagen.

Veel mensen zien wel een mogelijkheid om veel geld te verdienen, maar doen er nooit wat mee. Ze zijn bang. Bang om te falen. En dat is heel normaal, want heel veel mensen hebben dat. Het is alleen zo enorm belangrijk om je over die angst heen te zetten en er alles aan te doen om je dromen werkelijkheid te laten worden.

Jordan Belfort is een enorm slimme man die precies weet hoe de (financiële) wereld in elkaar zit. Het zijn die mensen die bakken met geld verdienen, simpelweg om dat ze verder kijken dan hun neus lang is, en doen waar ze zelf zin in hebben.

In het interview zegt hij ook dat geld verdienen enorm simpel is. En dat is het ook. Iedereen kan geld verdienen. Je moet het alleen maar graag genoeg willen, er alles aan doen en nooit opgeven.

Is Jordan Belfort een rolmodel? Is het een inspirerend interview? Absoluut niet. Nogmaals: wat Jordan Belfort is gedaan, is niet goed te praten. Daarnaast vind ik hem een enorme blaaskaak, maar wel een blaaskaak die goed weet waar hij het over heeft, en die de ‘drive’ heeft om veel mensen te helpen.

Wat vind jij van het interview met Jordan Belfort? En heb jij zijn boek ‘The Wolf of Wall Street’ al gelezen?

De film verschijnt in ieder geval op 9 januari in de Nederlandse bioscopen.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “‘Must watch’ interview met Jordan Belfort (The Wolf of Wall Street)

  1. Ik heb de film gezien en de meeste filmpjes van hem wel op youtube (interviews)
    Ik ben helemaal WEG van hem. Niet alleen omdat dat hij zo knap is, maar vooral zijn succes. Ik kijk erg tegen hem op. Ik ga zijn Straight Line Box ook kopen. Wil zijn boek ook nog lezen.
    Enne….blaaskaak? Dat zijn verkopers meestal 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *