Wat is de 10K Club?

De 10K Club is een persoonlijk internet marketing coaching programma, waarin Jacko Meijaard je coacht naar een inkomen van 10K per maand via het internet.

De 10K Club is opgezet vanwege de grote vraag naar persoonlijke coaching. Veel mensen hebben er baat bij persoonlijk geholpen en begeleid te worden, zodat ze weten dat wat ze doen, ze het goed doen en dus goed op weg zijn.

Gemiddeld gezien behalen de meeste mensen hun eerste commissies binnen 2-3 maanden, waarna ze na een half jaar genoeg verdienen om minder te gaan werken, of helemaal niet meer voor een baas te gaan werken. Hierin zijn de resultaten natuurlijk verschillend.

Zo verdienen een aantal mensen in hun eerste weken al zo’n drie tot vierduizend euro – omdat ze keiharde actie ondernemen.

Het is verstandig om de onderstaande video te kijken – die een 10K Club deelnemer heeft opgenomen – waarin je meer beeld krijgt van de 10K Club, en waarom het zo’n belangrijk programma is.

Om in de 10K Club deel te nemen, vindt er eerst een intake gesprek plaats, om te kijken of je een match bent. Jacko wilt namelijk alleen samenwerken met serieuze personen, die er ook echt voor willen gaan.

Een Clarity Call aanvragen kan via deze pagina.

Lees hier meer reviews van klanten die nu geld verdienen online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *