Illegaal geld verdienen? Deze methode levert jou veel meer geld op!

illegaal geld verdienen

Illegaal geld verdienen met het risico lopen om naar de gevangenis te moeten? Ik zou het niet doen.

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans heel groot dat jij op zoek bent naar een methode om snel illegaal geld te verdienen.

Misschien denk je er zelfs wel aan om in te breken in een huis, en om dingen te gaan stelen. Geloof me, dat wil je niet. Er zijn veel betere (en veilige, legale) methoden om (snel) geld te verdienen.

Op deze pagina zal ik je er mee over vertellen.

Inhoudsopgave

Wie ben ik en waarom vertel ik je dit?

Ik ben Jacko Meijaard, een 25 jarige Zeeuw die zijn geld via het internet verdient (daarover later meer).

Omdat ik geld verdien via het internet, zit ik vaak thuis, ben ik vaak op vakantie en geniet ik van het leven. Het enige wat ik namelijk nodig heb is mijn MacBook en een internet verbinding.

Aangezien ik zo’n 10.000 euro per maand op het internet verdien, en ik (voor het buitenzicht) nooit echt aan het werk ben, denken veel mensen dat ik illegaal geld verdien. Tenminste, zo kijken mensen me wel aan als ik zeg dat ik “geld verdien op het internet”.

Geloof me, dit is 100% legaal; ik sta gewoon ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en betaal netjes mijn belasting.

Er zijn duizenden mensen die op exact dezelfde manier als ik geld verdienen, volkomen legaal en via het internet.

Waarom jij niet illegaal geld wilt verdienen

Je bent nu wel op deze pagina terecht gekomen. Waarschijnlijk heb je op Google gezocht naar “illegaal geld verdienen” en ben je daardoor deze tekst aan het lezen.

Geloof me: jij wilt geen illegaal geld verdienen.

Zeker niet als je weet dat er volkomen legale manieren zijn om snel geld te verdienen, zelfs vanuit huis!

Wanneer je illegaal geld gaat verdienen, loop je het risico om in de gevangenis te komen, en ik neem aan dat je dat niet wilt. Ook wil je waarschijnlijk geen boetes hoeven te betalen en wil je gewoon met een goed gevoel naar bed s’avonds.

Rust in je hoofd is ook veel waard ;-). Veel meer dan een paar euro die je illegaal hebt verdient – met een grote kans dat je het toch weer af moet staan.

Illegaal geld verdienen hoeft niet om rijk te worden

Dankzij de komst van het internet leven we in een tijd waarin iedereen vanachter zijn of haar computer geld kan verdienen en rijk kan worden.

We kennen allemaal wel de voorbeelden van zestienjarige jochies die miljonair zijn geworden via het internet, door een website te maken of – zoals we tegenwoordig horen – een app hebben ontwikkeld en deze voor miljoenen of zelfs miljarden hebben verkocht.

Het mooie van het internet is dat je er alles mee kan, en dat iedereen er hetzelfde mee kan. Iedereen kan dezelfde sites bezoeken en ook dezelfde sites maken.

Internet werkt voor iedereen hetzelfde.

Alle informatie is op het internet te vinden en voor iedereen toegankelijk. En dat is ook het mooie ervan. Het feit dat jij deze pagina aan het bezoeken bent, zegt genoeg.

Hoe ik (volkomen legaal) mijn geld verdien op het internet

Inkomsten maart 2016.
Inkomsten maart 2016.

Ik verdien dus geld op het internet.

Het enige wat ik hiervoor nodig heb is mijn MacBook en een internetverbinding. Meer niet.

Hierdoor kan ik vanaf overal ter wereld ‘werken’ en geld verdienen. Ik bepaal zelf mijn tijden en ik heb geen baas om verantwoording af te leggen. Ik ben de baas van mijn eigen leven.

Ik verdien een passief inkomen met affiliate marketing.

Dit houdt in dat ik andermans producten (zoals bijvoorbeeld telefoonabonnementen, ebooks etc.) promoot. Ik hoef dus GEEN EIGEN PRODUCTEN  te hebben. Zo hoef ik niet aan klantenservice te doen, en heb ik complete vrijheid.

Geweldig toch!?

Nog mooier is dat ik vrijwel geen kosten heb; mijn boekhouder is er nog steeds over verbaasd.

Ik zal je uitleggen hoe het werkt.

Hoe affiliate marketing werkt (simpel uitgelegd)

Met affiliate marketing promoot je dus andermans producten. Dit doe je via je website.

Ik zal je een voorbeeld geven.

Stel: jij hebt een website waar je de iPhone promoot. Op deze website vergelijk je de verschillende iPhone prijzen die aanbieders hanteren. Dit doe je met handige vergelijking tools, dus je hoeft niet zelf de prijzen bij te houden.

Mensen zoeken via Google naar waar ze de goedkoopste iPhone kunnen kopen, en komen vervolgens op jouw website terecht.

Vervolgens klikken ze via jouw website (met jouw unieke affiliate link zodat de verkopen gemeten worden) naar de website van KPN.nl. Wanneer deze persoon dan binnen 100 dagen een toestel of abonnement via KPN.nl koopt, krijg jij ongeveer 30-40 euro commissie.

Stel dat je per dag vijf verkopen hebt, dan is dat al gauw 150,- euro per dag. Passief; je krijgt namelijk dag en nacht gratis bezoekers naar je website. Hierdoor verdien je dus ook geld terwijl je aan het slapen bent, of dat je offline bent.

Elke maand meer geld verdienen

Wanneer je eenmaal een site hebt opgebouwd, is het een kwestie van opschalen en meer websites maken.

Als je bijvoorbeeld met één website 100,- euro per maand doet, maak je er tien en verdien je duizend euro per maand. Wil je nog meer geld verdienen, dan maak je er toch gewoon twintig? Dan doe je 2000,- euro per maand.

Geloof me, wanneer je eenmaal doorhebt hoe het ’trucje’ werkt, dan wil je niet meer anders en blijf je websites maken.

Een website onderhouden is ongeveer 1-2 uur werk per maand, dus qua tijd die je er in ‘moet’ steken valt het ook allemaal wel mee.

Zo kun je simpel vanuit thuis geld verdienen en hoef je niet meer voor een baas te werken.

Illegaal geld verdienen is nu geen optie meer.

Begin vandaag en start met legaal (veel) geld te verdienen

Ik kan me goed voorstellen dat je na het lezen van deze tekst zo snel mogelijk wilt beginnen met deze methode om legaal geld te verdienen. Illegaal geld verdienen is nu niet meer nodig; dat snap je wel.

Om je op weg te helpen heb ik een complete stap voor stap videotraining gemaakt, waarin ik je exact laat zien hoe ik een winstgevende website opzet.

Je hebt geen technische kennis, (voor)opleiding of diploma nodig, en kunt gelijk van start.

Klik hier voor het exacte stappenplan om minimaal 250,- euro per dag te verdienen >>

Succes!

10 reacties op “Illegaal geld verdienen? Deze methode levert jou veel meer geld op!

  1. Ik heb interesse maar geen kennis in huis om dit succesvol te doen zijn helaas. Zou jij of iemand mij hier mee kunnen helpen. Uiteraard krijg je uit mijn verdiensten een deel.

  2. Je moet wel eerst 47 euro neerleggen om de uitleg te krijgen. Als je nodig geld en of snel geld wil verdienen, zal dit met een reden zijn. Wat als je die 47 euro niet kan neerleggen? Dan heb je dus pech en heb je hier dus helemaal niks aan…

  3. ik ben wonend in suriame maar mag ik ook meedoen om online geld te verdienen mnr jackomeijaard ik zal via mijn telefoon die ik heb genoeg internet verbinding hebben en dat is pas eind maart dus ik heb nog 5 dgn te gaan om op te waarderen beltegoed om online met u in contact te zijn dat is dan dat ik bereikbaar zal zijn op die telefoon met een andere nummer

  4. Daar gaat het precies om. Als je echt geld nodig hebt , heb je geen rooie duit meer ; hoe kan je dan nog 47€ permitteren? Ik wil dit wel doen en als voorwaarde betaal ik u 50€ terug of een andere overeenkomst meschien ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *