Hoeveel verdient Milan Knol?

inkomen milan knol

Hoeveel verdient Milan Knol? Het is een vraag die veel gesteld word, en waar veel mensen natuurlijk benieuwd naar zijn, en als het goed is, jij ook!

Het is dan ook maar goed dat je op deze pagina terecht bent gekomen, want op deze pagina lees je alles over het inkomen van de broer van EnzoKnol.

Benieuwd naar het inkomen van Milan Knol?

Lees dan hieronder verder!

Hoeveel verdient Milan Knol?

Het inkomen van Milan Knol wordt geschat op 157.000 euro per jaar.

Let wel op dat het hier gaat om schattingen en dat niks over zijn inkomen officieel naar buiten is gebracht. De schatting van 157.000 euro per jaar is geschat puur op YouTube inkomsten, maar Milan heeft natuurlijk nog andere inkomsten, zoals sponsordeals en merchandise.

Daarnaast groeit het YouTube kanaal (DagelijksHaaDee) natuurlijk enorm, en lijkt het er op dat zijn inkomsten telkens meer groeien.

Het inkomen van Milan Knol wordt geschat door de volgende berekening.

Milan had in 2015 zo’n 517.000 abonnees. Hij had in dit jaar 175 miljoen weergaven. Door de CPM van YouTube te berekenen valt hierdoor op te maken dat Milan pakweg 157.000 euro heeft verdiend.

Inkomsten uit sponsordeals en merchandise

Naast de YouTube-inkomsten heeft Milan uiteraard nog andere inkomsten. Dit zijn inkomsten uit zogenaamde sponsordeals en merchandise (zoals petten, t-shirts etc.).

Hoeveel Milan hiermee verdiend is niet duidelijk, maar dit zal natuurlijk ook wel goed zijn voor behoorlijk wat inkomsten. Reken er op dat Milan per jaar pakweg zo’n 200.000 euro verdiend, wat natuurlijk niet mis is, maar wel enorm verdiend wat mij betreft.

Milan werkt er net als zijn broertje Enzo dagelijks hard voor, en maakt dagelijks duizenden kinderen (en ook grote mensen!) blij met zijn video’s.

Je hebt nu in ieder geval een stukje meer informatie over hoeveel Milan Knol (DagelijksHaaDee) verdiend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[index]
[index]