Hoe hoog sta jij in Google? Check je ECHTE positie!

Gemiddelde leestijd: 2 minuten
hoe hoog sta ik in google

Hoe hoog sta ik eigenlijk in Google?

Op welke plaats staat mijn website in de gratis zoekresultaten van Google?

Als je zelf gaat zoeken in Google zul je jouw website bijna altijd wel hoger tegenkomen dan dat je website daadwerkelijk staat.

Dit komt omdat je jouw eigen website natuurlijk al een paar keer hebt bezocht, en zo Google aangepaste zoekresultaten brengt.

In de onderstaande video laat ik je zien hoe je kunt zien hoe jouw website ECHT scoort in Google.

Check hoe hoog jij ECHT scoort in Google

Via WhatsMySerp.com kun je dus gratis checken hoe hoog jouw website daadwerkelijk scoort in Google.

Ik raad je aan altijd deze tool te gebruiken om te zien wat je daadwerkelijke website positie is, aangezien Google gepersonaliseerde resultaten laat zien als je zelf gaat zoeken in Google. Hierdoor krijg je geen goed beeld van hoe goed (of slecht) jouw website scoort.

Door de tool te gebruiken die ik in de video hierboven laat zien, weet je hoe hoog jouw website daadwerkelijk scoort in Google.

Lees hier tips om hoger in Google te komen.

Succes!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Één reactie op “Hoe hoog sta jij in Google? Check je ECHTE positie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *