High ticket dropshipping: Hoe jij hier vandaag mee kunt beginnen!

high ticket dropshipping

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat je interesse hebt in high ticket dropshipping. Waarschijnlijk wil je aan de slag met deze vorm van geld verdienen, maar weet je nog niet precies hoe je van start moet.

Gelukkig maar dat je op deze pagina terecht gekomen, want op deze pagina vertel ik je alles over high ticket dropshipping wat je maar moet weten.

Zo vertel ik je precies wat high ticket dropshipping is, hoe je aan goede producten kunt komen om te dropshippen, waar je goede leveranciers kunt vinden en nog veel meer.

Laten we beginnen!

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wat is high ticket dropshipping?

High ticket dropshipping is het verkopen van dure producten aan de hand van dropshipping. Dat betekent dat je in plaats van goedkope producten, met name dure producten van rond de 1000 euro verkoopt.

Het grote verschil met het ‘normale’ dropshipping is dus de prijs van de producten die je verkoopt.

Doordat je duurdere producten dropshipt is de marge die je overhebt ook hoger. Hierdoor zul je dus met high ticket dropshipping meer geld verdienen per verkocht product en hoef je dus minder producten te verkopen om aan een hoog inkomen te zitten.

Wat zijn goede producten om te dropshippen?

Er zijn natuurlijk meerdere producten die interessant zijn bij high ticket dropshipping, maar het beste voorbeeld wat ik je kan geven zijn horloges.

Horloges kun je namelijk redelijk goed inkopen, en kun je ook makkelijk op de markt zetten met een eigen merk. Veel bekende influencers doen dit. Zij kopen horloges in China in, zetten hier een eigen merk op, en verkopen deze horloges voor een veel duurdere prijs door.

Hierdoor bouw je ook nog eens een goed eigen merk op, met terugkerende klanten. Dit is een zeer interessante niche om in te zitten. Via Instagram kun je hier ook nog eens goed de marketing voor doen.

Natuurlijk zijn er nog meerdere goede producten om te verkopen met high ticket dropshipping, maar het verkopen van horloges is wel één van mijn favorieten.

Andere niches zijn bijvoorbeeld

  • Jacuzzi’s
  • Fietsen
  • Zonnebrillen
  • Fitness spullen

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Waar vind je goede leveranciers?

Ik hoor je al denken: maar hoe kom je dan aan goede producten om te dropshippen? Je moet toch een leverancier hebben waar je deze kan inkopen?

Dat klopt, want zonder leverancier kun je niet zo veel.

Waar je goede leveranciers kunt vinden? Goed onderzoek doen en er zelf op uit gaan. Het is natuurlijk afhankelijk van de niche waar je in zit. Niet iedere leverancier verkoopt namelijk dezelfde producten.

Je kunt leveranciers vinden door goed te gaan zoeken op Google, niche onderzoek te doen, en zelfs de webshops van je concurrenten te bekijken. Hier kun je veel waardevolle informatie uit halen.

Hoe zet je een goede dropship shop op?

Wanneer je én een goed product hebt om te dropshippen, én een leverancier hebt waar je deze kunt inkopen, is het natuurlijk de bedoeling om je dropship webshop op te zetten.

Dit kun je doen met software als Shopify of WooCommerce. Hier kun je heel eenvoudig een webshop mee opzetten en je producten gaan verkopen.

Het is verstandig om hier niet altijd voor de goedkoopste optie te gaan. Vergeet niet dat je webshop het middel moet worden waar je business binnen gaat komen. Dit moet goed in elkaar zitten. Zowel qua techniek als layout.

Waar moet je absoluut op letten?

Wat enorm belangrijk is bij high ticket dropshipping is dat je echt een merk op gaat bouwen.

Mensen zullen sneller 1000,- euro bij je neerleggen als ze zien dat je producten van goede kwaliteit zijn, en dat er een echt merk achter zit. Zo zul je zelf ook gaan redeneren als je iets online wilt kopen wat een hoge prijs is. Daar ga je eerst onderzoek bij doen.

Zorg er dus voor dat je echt een merk op gaat bouwen. Hier komt dan ook meer bij kijken dan alleen een webshop opzetten, ook je social media strategie is enorm belangrijk. Hier bouw je social proof mee op. Zorg er voor dat jouw merk het beste merk in de niche is, en dat je doelgroep écht bij jou wilt kopen. Denk hierbij altijd lange termijn.

Starten met high ticket dropshipping

Nu je weet wat high ticket dropshipping is, is het natuurlijk aan jou de stap om hier echt mee te gaan beginnen.

Actie = reactie. Door niets te doen, gaan er ook geen resultaten komen.

Wil je echt goed van start gaan, dan raad ik je aan om met de high ticket dropshipcursus van Joshua Kaats te beginnen. Je vind mijn review over de Dropship Academy hier. In zijn cursus leer je stap voor stap om een winstgevende (high ticket) dropship website en business op te zetten.

Succes!

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

3 reacties op “High ticket dropshipping: Hoe jij hier vandaag mee kunt beginnen!

  1. Ik zeg niet dat het niet werkt, maar ik ben sceptisch.
    De bedrijven die jij benadert, maken ook gebruik van google ads, waarin maak jij een verschil als je gaat dropshippen.
    De zichtbaarheid van de dropshipper is hetzelfde als dat van bepaalde leveranciers met een eigen webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *