Gratis geld krijgen mogelijk? Met dit stappenplan verdien ik 10K per maand!

gratis geld krijgen

Gratis geld krijgen is iets wat veel mensen wel willen, maar wat in de praktijk natuurlijk moeilijk te realiseren is.

Want, is er wel zoiets als gratis geld krijgen? En als dat er is: hoe doe je dat dan?

In mijn zoektocht naar financiële vrijheid ben ik er achter gekomen dat gratis geld niet bestaat, maar dat er wel zoiets is wat er heel erg veel op lijkt, namelijk een passief inkomen.

Op deze pagina zal ik je mijn methode van het realiseren van gratis geld in de vorm van een passief inkomen onthullen, zodat jij daar ook mee aan de slag kunt gaan.

Wat is ‘gratis geld’?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat jij op zoek bent naar een manier om ‘gratis geld’ te krijgen.

Eigenlijk bestaat er niet zoiets als gratis geld, maar de beste definitie zou zijn dat als je over straat zou lopen en daar een vijftig euro biljet zou vinden en deze zou houden. Hier heb eigenlijk niks voor hoeven doen, en het heeft je niks gekost.

Echter is de kans dat zoiets (op regelmatige basis) gebeurd, heel klein, en kun je beter het hef in eigen handen nemen om voor eens en voor altijd van je geldzorgen af te komen en hiermee een constante stroom aan inkomsten te krijgen.

Manieren om snel gratis geld te krijgen

Voordat ik je ga vertellen hoe ik elke maand zo’n 10.000 euro via het internet verdien, wil ik je eerst vertellen over een aantal kleine methodes om snel gratis geld te verdienen. Gratis omdat het je niks kost, behalve (heel veel) tijd.

Toch kunnen de onderstaande manieren een interessante manier zijn als je snel geld nodig hebt.

Aanmelden bij Spaarprogramma’s

Spaarprogramma’s zijn een interessante manier om een leuk zakcentje te verdienen.

Het kost je geen geld om aan te melden of aan mee te doen, maar wel tijd.

Met spaarprogramma’s kun je bijvoorbeeld geld verdienen door op reclame links te klikken. Elke keer als je dan op een reclame link klikt, krijg je bijvoorbeeld 0,0001 euro. Doe je dit tien keer op een dag, dan heb je 0,0010 euro. Het schiet natuurlijk niet op, maar als je dit op lange termijn blijft doen en je meerdere verdienmodellen uitprobeert, kan dit wel oplopen tot iets van 100,- euro per maand.

Een spaarprogramma waarmee je geld kunt verdienen is Euroclix. Hier kun je je gratis aanmelden en direct beginnen.

Oude spullen verkopen

Een andere manier om snel aan gratis geld te komen is door wat oude spullen te gaan verkopen.

Je hebt vast nog wel wat oude spullen op de zolderkamer liggen die je nooit gebruikt.

Die spullen kun je makkelijk voor wat euro’s verkopen, en hiermee kun je dan snel wat geld verdienen. Via sites als Marktplaats kun je je oude spullen makkelijk verkopen. Zeker als je snel geld nodig hebt, is dit een ideale manier om aan geld te komen.

Meedoen aan de loterij (en deze winnen)

Een kaartje voor de loterij kost natuurlijk geld, maar als je de loterij wint, haal je dit er dubbel en dwars uit en kun je miljoenen winnen.

De kans dat je de loterij wint is echter wel heel klein, maar goed, de kans bestaat!

Mijn methode om minimaal 10K per maand te verdienen

Goed, aan het begin van deze pagina gaf ik al aan dat ik je ging vertellen over mijn methode waarmee ik zo’n 10K per maand mee verdien.

Dit klinkt misschien als veel geld, en dat is het ook, maar heel moeilijk is het niet om dit te verdienen.

Je hebt alleen twee dingen nodig:

 1. Je moet beginnen
 2. Je moet doorzettingsvermogen hebben (heel veel)

Ik verdien mijn geld namelijk met affiliate marketing en het is voor mij de ideale manier om een passief inkomen op te bouwen.

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie – dit doe je online.

Zo kun je allerlei verschillende producten promoten en wanneer je dit succesvol doet, krijg je hierover commissie.

Jij hoeft dus zelf geen producten te hebben, en zo hoef je dus ook geen klantenservice te doen of zelf de producten op de post te doen. Je verdient geld, en hoeft hier dan verder niks meer voor te doen.

Hoe werkt affiliate marketing?

Ik zal je een voorbeeld geven van hoe affiliate marketing werkt, en hoe ik hier geld mee verdien.

Ik heb bijvoorbeeld een website over de iPhone. Op deze website vind je allerlei handige tabellen en info over de prijs van de iPhone, en waar je het goedkoopst een iPhone kunt kopen. Mensen komen via Google op deze website (volledig gratis dus).

Wanneer een bezoeker op bijvoorbeeld de link naar KPN.nl klikt, en hier vervolgens een abonnement afsluit, krijg ik hier commissie voor.

De koper betaald dus niks meer, maar omdat de koop via mijn site heeft plaatsgevonden, krijg ik hier dus een ‘beloning’ voor.

Opschalen to the max

Nu is dit allemaal niet heel moeilijk, en dat is het ook niet, maar het is wel mega schaalbaar.

Stel dat ik met één website zo’n 1000,- euro per maand verdien. Dan doe ik dat ’trucje’ nog een keer met een tweede site, en verdien ik na een tijdje dus 2000,- euro per maand.

Hoe meer sites (van goede kwaliteit) je hebt, en hoe meer content je post, hoe meer geld je ook gaat verdienen.

Het mooie is dat iedereen hiermee kan beginnen. Je hebt geen budget, diploma of startkapitaal nodig. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een internetverbinding, en omdat je dit artikel op het internet leest, is de kans groot dat je die al hebt.

In mijn videotraining laat ik je stap voor stap zien hoe ik een winstgevende affiliate website opzet >>

Succes!

19 reacties op “Gratis geld krijgen mogelijk? Met dit stappenplan verdien ik 10K per maand!

 1. bullshit. Men spreekt hier over 10000 euro geld verdienen en dan komt men af met spaarprogramma’s waar je 0.00001 euro per click verdient; Dat is om met de mensen hun voeten te spelen. Lachwekkend, ware het niet zo triestig.

 2. Een leuke voor iedereen.
  Honeygain een extra 20 euro per maand, alles wat je moet doen is de app downloaden.

  Hier vijf starteuro’s

  Snel geld verdienen bestaat bijna niet.

 3. Dat honeygain ik weet niet of ik dat moet geloven dat je je netwerk kunt delen maar hun niet in jou gegevens kunnen komen terwijl veel mensen hun apparaten en assesoires hebben gekoppelt allemaal dankzij wifi dus mischien kunnen ze er toch wel inkomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *