Wat is goede handel op dit moment? Hiermee loop jij binnenkort binnen!

goede handel

Wat is momenteel een goede handel om geld in te verdienen?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan zit je waarschijnlijk zelf met deze vraag. Je wilt weten wat een goede handel is om in te beginnen.

Waarschijnlijk heb je er al veel over nagedacht, en heb je ook al veel op internet opgezocht, en ben je er over uit dat je iets voor jezelf wilt beginnen; je weet alleen nog niet waarin en wat nou écht een gouden handel is.

Het is maar goed ook dat op je deze pagina terecht bent gekomen, want op deze pagina vertel ik je wat – naar mijn idee – een gouden handel is en waar jij veel geld in kunt verdienen.

Wie ben ik om jou dit te vertellen?

Voordat ik je ga vertellen wat naar mijn idee een goede handel is om op dit moment in te beginnen, zal ik je eerst vertellen wie ik ben en waarom ik je dit vertel.

Ik ben Jacko Meijaard, 26 jaar en ik verdien mijn geld op het internet – om precies te zijn met affiliate marketing, maar daar zal ik je straks meer over vertellen.

Toen ik 19 was ben ik op zoek gegaan naar manieren om een passief inkomen te realiseren, en het internet – en dus affiliate marketing – leek me hiervoor de perfecte kans om mee te beginnen.

Binnen drie maanden had ik mijn eerste euro’s verdiend, en nu we zes jaar verder zijn verdien ik zo’n 10.000 euro per maand, zonder veel te werken en ik ben compleet mijn eigen baas.

Het enige wat ik nodig heb is mijn MacBook en een internet verbinding, dus ik kan vanaf overal ter wereld geld verdienen.

Over een ideaal verdienmodel gesproken ;-).

Vrijheid en een gigantische markt

Toen ik met internet marketing begon deed ik dit om twee redenen:

  1. Ik wist dat het internet een gigantische markt was, en dat deze markt alleen nog maar aan het groeien is
  2. Ik wist dat ik hier ook enorm veel vrijheid mee kon krijgen. Het internet is namelijk altijd online, en kan dus geld voor mij verdienen zonder ik zelf online hoef te zijn: het is mega schaalbaar

Het mooie is dat je dus én een enorm potentieel hebt (je kunt dag en nacht (veel) mensen bereiken), en dit kan ook terwijl je slaapt.

Jij hoeft namelijk niet altijd online te zijn. Het internet is dit wel, en als je de processen goed hebt ingesteld en hebt geautomatiseerd, kun je het internet voor jou laten werken, en in plaats van andersom.

Affiliate marketing: zo min mogelijk doen, en zoveel mogelijk verdienen

Om specifiek te zijn verdien ik mijn geld met affiliate marketing – dat is een vorm van internet marketing.

Affiliate marketing is dat je geld verdiend door het promoten van andermans producten in ruil voor commissie.

Inkomsten mei 2016.

Wanneer jij dus succesvol een product promoot, krijg je hier commissie over.

Voorbeeld affiliate marketing

Ik zal je een voorbeeld geven van hoe affiliate marketing werkt.

Ik heb bijvoorbeeld een website over de iPhone. Op deze website vergelijk ik iPhone prijzen (gaat automatisch met een handige tabel). Mensen zoeken op Google naar de goedkoopste iPhone prijzen, en kunnen zo dus bij mijn website terecht komen.

Als dan vervolgens via mijn website naar de website van KPN.nl gaan, en dan binnen 100 dagen bij KPN.nl een iPhone (of een ander toestel) kopen, krijg ik daar commissie over.

De commissie op een telefoon abonnement is zo’n 30,- euro, dus als je er drie op een dag hebt, tikt dat natuurlijk lekker aan.

Het mooie is dat je dit onbeperkt kunt opschalen. Zo heb ik een stuk of tien van dit soort sites die dag en nacht geld voor mij verdienen.

Wat is een goede handel om momenteel in te beginnen?

Mijn antwoord is natuurlijk: affiliate marketing!

Ik doe dit al jaren en zie mijn inkomsten elk jaar stijgen. Simpelweg omdat ik elk jaar weer nieuwe sites bouw, en de huidige sites telkens meer bezoekers krijgen, en zo dus ook meer geld opleveren.

Het mooie is dat ik dit gewoon vanaf thuis, op reis of waar dan ook ter wereld kan doen. Als ik maar internet heb, ben ik klaar.

Geen budget of startkapitaal nodig

Iedereen kan hiermee beginnen. Het enige wat je nodig hebt is ongeveer tien euro voor een domeinnaam en webhosting, en je kunt al aan de slag.

Je hebt zelf geen producten in te kopen, en je hoeft ook geen winkelpand of iets hebben.

Daarnaast kun je vandaag al beginnen en kun je direct aan de slag.

In mijn videotraining over affiliate marketing, laat ik je precies zien hoe je direct kunt starten en vandaag al jouw eerste affiliate website op kunt zetten.

3 reacties op “Wat is goede handel op dit moment? Hiermee loop jij binnenkort binnen!

  1. Nee, gaat je niet lukken. Wat niet wordt verteld is dat je een programmeur moet hebben om deze sites op te zetten en goed te laten draaien. Voor een goed onderhouden en lopende site is gewoon een ICT-er nodig, en eerlijk gezegd heeft die jou niet nodig om dit zelf te doen, en als je er een kunt strikken, kost hij je goud geld.

  2. Hoi
    Hoe ga ik handelen via internet? Wat ga ik verkopen? En hoe ? Ik ben 41 jaar ik werk in restaurant 5 uurtje per dag en ik wel meer geld verdienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[index]
[index]