Geld (bij)verdienen in het weekend? Deze methode is GOUD!

geld verdienen weekend

Geld (bij)verdienen in het weekend kan voor veel mensen nét dat klein beetje extra inkomen zijn wat ze nodig hebben.

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, is de kans groot dat jij ook op zoek bent naar manieren om geld te verdienen in het weekend.

Wellicht heb je elk weekend wat tijd over, en wil je die tijd besteden om wat extra geld te verdienen, zodat je daar leuke dingen van kunt doen, of dat geld natuurlijk weg kunt zetten om geld te sparen.

Maar hoe kun je nou in het weekend (veel) geld (bij)verdienen? Op deze pagina vertel ik je mijn methode waarmee je makkelijk 2000,- tot 3000,- euro per maand extra kunt verdienen.

Wie ben ik en waarom ga ik jou vertellen hoe je geld kunt verdienen?

Goed, ik ben Jacko Meijaard, en ik verdien momenteel tussen de 10.000 en 15.000 euro per maand, op het internet.

Dit klinkt misschien voor veel mensen als een sprookje, maar dat is het niet. Het is ook écht niet zo dat ik dit van de één op de andere dag ben gaan verdienen; ik heb er dagelijks hard voor moeten werken, maar in vier jaar is het me gelukt om dit maandinkomen te realiseren.

Ik zeg dit je niet om stoer te doen, of om op te scheppen, maar ik zeg dit om je te laten zien wat er mogelijk is als je met mijn methode aan de slag gaat.

Als ik het kan: kan iedereen het.

Besteed je tijd niet aan enquêtes of het lezen van mails

Als je op internet gaat zoeken naar informatie over geld verdienen in het weekend, kom je vaak sites tegen die jou vertellen dat je extra geld kunt verdienen door enquêtes in te vullen of door het lezen en te klikken op mails.

Natuurlijk kun je hier wat geld mee verdienen, maar je zult er mega veel tijd in moeten steken, en het geld wat je hiermee kunt verdienen is minimaal.

Daarnaast bouw je er niks mee op; als je stopt, stop je, en stoppen ook je inkomsten.

Je bent continu ‘aan het werk’ voor iemand anders, en dus bouw je niks voor jezelf op.

Blijf dus verre van dit soort verdienmodellen. De enige mensen die er rijk van worden, zijn de mensen aan de top van die bedrijven.

Wat werkt dan wel?

Ik verdien mijn geld niet met het invullen van enquetes of spaarprogramma’s… dat brengt dus veel te weinig op.

Waar ik wél mijn geld mee verdien is affiliate marketing.

Affiliate marketing houdt in dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie.

Hiervoor hoef je dus geen eigen producten te hebben, en dus ook niet aan klantenservice te doen of producten op de post te doen.

Ik zal je uitleggen hoe affiliate marketing werkt

Als je nog niet weet wat affiliate marketing is, en hoe je er geld mee kunt verdienen, zal ik je hieronder een voorbeeld geven.

Ik heb bijvoorbeeld een website over de iPhone.

Op deze website staan handige vergelijking tabellen (die automatisch gegenereerd zijn) waarin je kunt zien waar je het goedkoopst een iPhone kunt kopen in combinatie met een abonnement.

Via Google krijg ik dag en nacht bezoekers naar mijn website, en wanneer die bezoekers via mijn website naar bijvoorbeeld de website van KPN gaan, en dan een iPhone (of een ander toestel kopen), dan krijg ik daar zo’n 30,- tot 50,- euro commissie over.

Je snapt wel dat als ik per dag zo’n drie van dit soort verkopen doe, ik al rond de 100,- euro per dag verdien, en drie verkopen is zo moeilijk niet.

Het mooie is dat de persoon die de iPhone heeft gekocht niet eens weet dat ik er als affiliate tussen zit, en dat ik er verder dus niks voor hoeft te doen.

Hoe jij affiliate marketing in kunt zetten om in het weekend geld te kunnen verdienen

Het mooie van affiliate marketing is dat je dit lekker op je eigen tempo kunt opzetten.

Heb je bijvoorbeeld alleen in het weekend tijd, dan kun je hier alleen in het weekend mee bezig zijn. Je verdiend natuurlijk meer en sneller geld als je hier fulltime mee aan de slag bent, maar ook met enkele uren per week is hier goed geld mee te verdienen.

Je kunt in het weekend je affiliate site opzetten, en in het weekend je affiliate site(s) onderhouden door er nieuwe content (artikelen) op te zetten.

Door elke week nieuwe artikelen toe te voegen ga je telkens meer bezoekers naar je website krijgen, en dus telkens meer geld verdienen.

Als jij in het weekend acht uur hebt, dan kun je in die acht uur makkelijk vijf artikelen schrijven. Die plaats je dan op je website, en hierdoor word je site sterker.

Belangrijk is dat je de artikelen niet allemaal in één dag gaat publiceren, maar verspreid over de hele week. Zo ziet Google dat er regelmatig nieuwe content toegevoegd word, en dat je website dus telkens up to date gehouden word.

Ga aan de slag met mijn stap-voor-stap videotraining

Ik kan me voorstellen dat je na het lezen van dit artikel benieuwd bent geworden om zelf ook geld te verdienen met affiliate marketing.

Om je op weg te helpen heb ik een stap voor stap videotraining gemaakt, waarin ik je exact laat zien hoe ik een winstgevende affiliate marketing website opzet – en hoe ik hier geld mee verdien.

Je hebt geen technische opleiding of diploma nodig, en kunt direct aan de slag.

Klik hier om minimaal 2000,- tot 3000,- euro per maand te gaan verdienen >>

Succes!

Één reactie op “Geld (bij)verdienen in het weekend? Deze methode is GOUD!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *