Geld verdienen met TikTok?

geld verdienen tiktok - logo

Geld verdienen met TikTok is iets wat veel mensen – en met name jongeren – wel zouden willen. En dat is natuurlijk niet gek ook; TikTok is razendpopulair, en ook nog eens super leuk om te doen.

In korte tijd is TikTok dan ook uitgegroeid als één van de populairste social media netwerken onder jongeren. En waar veel mensen zijn, is natuurlijk ook veel geld te verdienen.

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, is de kans groot dat je op zoek bent naar een manier om geld te verdienen met TikTok. Geloof me, je bent niet alleen, want maandelijks zijn er veel jongeren die zoeken naar deze manier van geld verdienen.

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Wat is TikTok?

Waarschijnlijk weet je dit al, maar voor de mensen die nog niet bekend zijn met TikTok, is het wel handig om even kort te bespreken wat TikTok nou eigenlijk is.

TikTok is een social media netwerk, waarmee je korte video’s maakt, en deze doorstuurt naar je vrienden.

Je kunt TikTok gratis downloaden voor je telefoon. Hiermee open je dus de app, en maak je een grappig filmpje. De focus ligt in TikTok op het maken van een filmpje waarin je aan het dansen, playbacken of zingen bent, maar er worden ook ‘gewone’ grappige filmpjes gemaakt.

Nadat je een filmpje hebt opgenomen kun je deze dan nog bewerken met filters.

Hoe je geld kunt verdienen met TikTok

Net als Instagram en Facebook is het met TikTok ook mogelijk om geld te verdienen, maar zal het zeker niet vanzelf gaan.

Je moet namelijk een behoorlijk grote fanbase hebben, wil je wat geld verdienen met TikTok.

Het is dus de bedoeling dat je influencer gaat worden – en dus bekend op TikTok te gaan worden. In de onderstaande video vertel ik je hier mee over.

Nu geld verdienen met TikTok?

Je kunt op TikTok geld verdienen met de promotie van mijn video’s. Deze heb ik een tijdje geleden gemaakt en kan je zelf inzetten.

Met de video’s kan je de Affiliate Marketing Revolutie promoten. Op dit product krijg je €30 per verkoop, via het netwerk PayPro.

Hier vind je de TikTok video’s en alle uitleg die je nodig hebt: https://www.internetsuccesgids.nl/amr-af-pp/#shorts

Een bekende TikTokker worden

Hier een aantal manieren om bekend op TikTok te worden:

 • Post elke dag (meerdere) video’s
 • Laat jezelf zien
 • Zoek de interactie op met andere TikTokkers
 • Connect met elkaar
 • Doe collabs met andere TikTokkers
 • Reageer en like onder populaire video’s

Het is met name belangrijk om zelf zoveel mogelijk content te maken, en dus zoveel mogelijk TikTok video’s te maken en deze te publiceren. Onthoud dat het belangrijk is om consistent te zijn. Bekende YouTubers als EnzoKnol posten ook elke dag een nieuwe video op YouTube.

De belangrijkste take-away is dat je jezelf als persoonlijk merk neerzet.

Geld verdienen met TikTok

Wanneer je telkens bekender word op TikTok, zul je zien dat er telkens meer mogelijkheden van geld verdienen komen.

Denk aan het verkopen van een eigen kledinglijn of andere merchandise. Wanneer je je content breder gaat trekken, en dus ook andere social media zoals Instagram en YouTube erbij betrekt, en daar groot op word, krijg je telkens meer aandacht.

Hierdoor zullen bedrijven je benaderen om sponsored content te maken; content waar je voor betaald krijgt. Je promoot dan producten van bedrijven voor geld. Bekende influencers als Juultje Tielemans doen dit ook – en met succes.

Op deze manier komt er dus telkens meer geld binnen.

Geld verdienen op internet in de tijd van social media

TikTok is dus een interessant social netwerk om bekend op te worden, en dus geld mee te verdienen.

Voor veel jongeren is het een droom om op deze manier geld te verdienen – maar weinig jongeren lukt het, omdat je veel doorzettingsvermogen nodig hebt.

Een andere manier van geld verdienen, wat makkelijker is, is affiliate marketing.

Met affiliate marketing promoot je andermans producten in ruil voor commissie.

In mijn videotraining de Affiliate Marketing Revolutie laat ik je stap voor stap zien hoe ik hier al jaren tienduizenden euro’s per maand mee verdien.

Een passief inkomen opbouwen is op deze manier stukken makkelijker.

44 reacties op “Geld verdienen met TikTok?

 1. Hallo, ik zoek een geschikte sponsor voor mijn zoon,gijsxtokk op tiktok. Hij heeft nu 180.000 volgers en elke dag komen er 5 a 6000 bij.
  De kinderen die hem volgen zijn van ongeveer 11 tm 16 jaar. Ze willen hem graag nadoen,dus lijkt hij me geschikt om te sponsoren.

  Met vriendelijke groet, Louis Hansen (vader van dus…)

 2. Ik wil weten tijdens te live krijg ik cadeautjes hoe zie ik de saldo En hoe inn ik die?? Groetjes zamora manana volg mij !

 3. hy , ik heb nu rond de 7000 volgers op tiktok en zou graag samenwerkingen willen starten. maar hoe zou je dat moeten doen , en hoeveel kan je daar mee verdienen? alvast bedankt .

 4. maar bijvoorbeeld ik heb 50 miljoen volgers dan kan ik wel geld verdienen want dan ben ik bekend maar hoe krijg je dat krijg je dat geldt dan krijg je een bericht via tiktok en dan gaat het naar je bankrekening op hoe gaat dat niet je iets hebben op ja hoe gaat dat dan😁

 5. Halo ik heb een tiktok account en heb 59.500
  Volgers bijna 250.00 Likes en ongeveer
  7.5M views ik wil of mijn account verkopen
  Of dingen promoten voor geld
  Mijn account is @tobyceelen

 6. ik ben lilhuddy ik ben zwart ik wil geld want ik heb geen geld ik leef in een doos met mijn 5487258127 katten en mijn y74257260651465honden mag ik geldl

 7. Hy ik ben Amilia en ik ben net gestart met een TikTok account het heet .girls._.vibes en ik ben 12 en bijna 13 jaar ik wil geld verdienen heeft iemand een sponser ik heb een tik tok er 15 uur opstaan en dan al 2651 keer bekeken 651 likes en 247 reactie en 102 volgers groeten Amilia

 8. Hy ik ben Amilia en ik ben net gestart met een TikTok account het heet .girls._.vibes en ik ben 12 en bijna 13 jaar ik wil geld verdienen heeft iemand een sponser ik heb een TikTok er 15 uur opstaan en dan al 2651 keer bekeken 651 likes en 247 reactie en 102 volgers groeten Amilia

 9. Hallo,

  Mijn kanaal heeft inmiddels de 13k volgers bereikt en is nog steeds aan het groeien.

  Zijn er misschien bedrijven geïnteresseerd om producten te laten promoten door ons?
  Tiktok account: Top10sforyou.

  U kunt mij bereiken via het mailadres op het tiktok profiel.

  Met vriendelijke groet,

 10. Hoeveel volgers moet je hebben om het uit te betaald krijgen ,,, en krijg je dat van self of moet je het ene of het andere voor doen ,,,laat weten hoe en wat .

 11. Hi, ik ben eig voor de fun op TikTok maar ik heb inmiddels 40.000 volgers over de hele wereld.Ik had steeds duizenden vieuws maar de laatste paar weken heb ik maar Ong 300 vieuws per filmpje en heel weinig likes.Klopt dat wel?

 12. Hoi ik wil graag iet voor paarden sponseren heb tik tok ongeveer 2 maanden heb 2328 volgers nog niet zo heel veel maar anders bij hoeveel volgers kan je sponseren?

 13. Een van de beste manieren om TikTok-geld te verdienen, is door een TikTok-influencer te worden. Merken kunnen je betalen om hun producten of diensten te promoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *