Geld verdienen met Reviews: Gouden Methode om passief te verdienen!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
review site geld verdienen

Eén van de meest geniale inkomen-hacks die ik gebruik om passief geld te verdienen, is geld verdienen met reviews.

Deze manier is zo enorm simpel; en veel mensen zullen je deze methode dan ook niet vertellen, dat iedereen het kan doen.

Met een klein beetje moeite kun je makkelijk een review-site opbouwen waarmee je pakweg zo’n 500 euro per maand mee kunt verdienen – en nog veel meer als je het op wilt en kunt schalen.

In dit artikel zal ik je dan ook vertellen hoe jij geld kunt verdienen met reviews, en hoe het allemaal in elkaar steekt.

Inhoudsopgave

Let op: ik heb het hier niet over die saaie manier van reviews schrijven voor bedrijven, waar je een paar cent per review krijgt betaald. Deze methode is veel lucratiever en interessanter.

Ben je er klaar voor?

Laten we beginnen!

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Waarom geld verdienen met reviews op mijn manier?

Als je een beetje bent gaan zoeken op Google naar “geld verdienen met reviews“, dan ben je vast veel pagina’s tegengekomen die je constant hetzelfde vertellen…

… om reviews te gaan schrijven voor bedrijven – zodat die op andere sites geplaatst kunnen worden.

Eigenlijk niet echt een morele manier van reviews verzamelen. Maar goed, bedrijven betalen er geld voor, en als je geld nodig hebt, doe je rare dingen.

Het punt is echter niet alleen dat dit geen eerlijke manier van geld verdienen is, het verdient ook nog eens super weinig.

Vaak krijg je per review iets van 1,- euro, en daar moet je dan 1000 woorden voor schrijven. Dat schiet natuurlijk niet echt op. Daarnaast is de review niet van jou, en kun je er verder ook niks meer mee doen. Je bouwt niks op.

Mijn manier van reviews schrijven – en daar geld mee verdienen – is ten eerste 100% eerlijk, en kun je ook nog eens veel meer geld mee verdienen. Daarnaast bouw je hier iets mee op; online vastgoed en een passief inkomen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Hoe mijn methode werkt

Ik zal je kort uitleggen hoe mijn methode werkt en ook waarom juist dit zo geniaal is.

Het is de bedoeling dat je een review-site op gaat zetten. Dit is een site, vol met reviews van relevante producten. Let op: het moeten wel eerlijke reviews zijn.

Aan het einde van je review plaats je jouw unieke affiliate link. Hierdoor krijg je commissie, wanneer lezers van de review besluiten om het product uit de review aan te schaffen.

Waarom dit zo geniaal is? Mensen zoeken op Google naar ervaringen en reviews over het product wat ze willen kopen. Hier komen ze op jouw site terecht, en kunnen zo dus overgehaald worden om het product te kopen of niet. Ze zijn maar één klik verwijdert van het kopen. Dit is dus super makkelijke commissie. Mensen zijn al bekend met het product, en hoeven alleen nog maar warm te worden gemaakt.

Zo kun je dus met weinig website bezoekers, relatief veel inkomsten realiseren. Op een wel hele makkelijke manier.

Het opzetten van een review site

Wat ik je ga leren is het opzetten van een review site. Dit is namelijk een geniale – en super simpele – manier van geld verdienen op het internet.

Hieronder zal ik je de stappen vertellen. Ik raad je echter wel eerst aan om de onderstaande video te bekijken. Deze heb ik voor je opgenomen zodat je zien hoe het er uit ziet.

Kies een niche voor je review site

Het beste is om een niche site op te zetten. Dat houdt in dat je producten recenseert over een bepaald onderwerp. Zo maak je dus een specifieke review-site, bijvoorbeeld alleen over digitale producten, of alleen over tuin-producten.

Hierdoor kun je makkelijker in Google scoren, en krijg je dus super relevante bezoekers.

Het is nu aan jou om je niche te kiezen. Het beste kun je een niche kiezen waar je zelf ook enig gevoel mee hebt, omdat je er zo makkelijker content (dus reviews) over kunt schrijven.

Registreer je domeinnaam en maak een website

Wanneer je een niche hebt gekozen, is de volgende stap om een domeinnaam te kiezen en te registreren, en daar een website op te maken.

Kies een domeinnaam die bij het onderwerp van je site past. Dus ga je bijvoorbeeld een review-site maken over tuinartikelen, dan zou (bijvoorbeeld) ’tuinreviewsite.nl’ een goede zijn.

Een domeinnaam kun je registreren via Neostrada.nl. Hier kun je dan ook een hosting registreren, en WordPress op installeren. Hoe je een WordPress website maakt vertel ik je in de ‘WordPress website maken’ handleiding.

Ga reviews schrijven!

Nu je een website hebt, is het de bedoeling dat je content, dus reviews, gaat schrijven.

Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je reviews gaat schrijven over producten die een affiliate programma hebben.

Ga op onderzoek uit, en kijk of het bedrijf en de producten die je promoot, een affiliate programma hebben. Dit kun je doen door op Google te zoeken naar “bedrijfsnaam/productnaam + affiliate programma”.

Vervolgens ga je reviews schrijven over de producten die je wilt gaan behandelen. Je kunt zelf de producten aanschaffen, en zo je mening vertellen over het product.

Let op dat het belangrijk is dat je eerlijk bent. Raad geen producten aan waar je eigenlijk niet achter staat. Eerlijkheid duurt altijd het langst.

Het is ook belangrijk om je reviews te optimaliseren voor Google. Ik raad je aan om hiervoor dit artikel te lezen: SEO teksten schrijven.

Plaats je unieke affiliate link

Als je review af is, plaats je op het eind je unieke affiliate link.

Wanneer mensen hier op klikken, en vervolgens het product kopen, krijg jij commissie.

Omdat mensen het product al kennen, en bijna met hun pinpas klaar staan, is de kans groot dat er geklikt word, en uiteindelijk het product aangeschaft word.

Schrijf minimaal één review per week

In grote lijnen was dit het.

Moeilijker dan dit is het niet.

Het is nu aan jou om te beginnen, en om vol te houden.

Je gaat niet al gelijk vanaf dat één veel bezoekers uit Google krijgen. Hier heb je geduld voor nodig. Ik raad je aan om minimaal één review per week te schrijven, en dit eens een jaar vol te houden.

Je gaat zien dat de commissies binnenkomen, en dat het inkomen continu groeit.

Bouw online vastgoed op

Het mooie van deze manier van geld verdienen met reviews, is dat je echt online vastgoed opbouwt.

Ik heb al best wat review sites gehad die een 1000,- euro per maand opbrachten, en ik makkelijk kon verkopen voor zo’n 12.000 euro.

Omdat het zo makkelijk is om weer een nieuwe review site op te zetten, is dit snel cashen, en snel weer een nieuwe site opzetten. Daarnaast brengt het passief geld op – omdat je een review maar één keer hoeft te schrijven, en altijd online staat. Mensen kunnen dus altijd op jouw site terecht komen, en de producten uit je reviews kopen.

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

3 reacties op “Geld verdienen met Reviews: Gouden Methode om passief te verdienen!

  1. Nooit gerealiseerd dat je op deze manier zoveel geld kan verdienen 🙂
    Wel een vraag: het is dus vooral de bedoeling dat je positieve recensies plaatst omdat je wilt dat mensen tot aanschaf overgaan? Ik kan me namelijk voorstellen dat mensen ook baat hebben bij eerlijke negatieve recensies. Maar dat levert dus eigenlijk weinig/niets op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *