Geld verdienen met mails lezen

Een simpele manier om wat extra's te verdienen

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Wil je online geld verdienen? Dan heb je daar tegenwoordig vrij veel mogelijkheden voor. Voor sommige van deze mogelijkheden heb je niet eens specifieke kennis nodig. Als je met bijvoorbeeld affiliate marketing aan de slag wilt gaan, moet je wél over specifieke kennis beschikken om écht succesvol te kunnen worden/zijn.

Iets waar je géén specifieke kennis voor nodig hebt, is het ontvangen en lezen van e-mailtjes. Ja, echt; het is mogelijk om geld te verdienen door enkel en alleen mailtjes te lezen.

Hoe dit precies zit? Aan welke verdiensten je kunt denken? En via welke programma’s je geld kunt gaan verdienen door mailtjes te lezen? Op al die vragen vind je in dit artikel een passend antwoord.

Inhoudsopgave

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Geld verdienen met spaarprogramma’s

Het verdienen van geld door mailtjes te lezen, wordt ook wel aangeduid als ‘geld verdienen met spaarprogramma’s’. Deze programma’s stellen jou in staat om geld te verdienen, waarbij je eigenlijk alleen maar mailtjes hoeft te lezen. Hoeveel je exact per mailtje kunt verdienen, is afhankelijk van het betreffende spaarprogramma.

Feit is dat je meer geld kunt verdienen door op een bepaalde link in de mail te klikken, door mee te werken aan onderzoeken of door een spelletje te spelen. Door dergelijke ‘opdrachten’ uit te voeren kan je tot wel enkele euro’s per mail verdienen. Als je meerdere van deze e-mails per dag ontvangt, kunnen de verdiensten behoorlijk hoog oplopen.

Hoeveel je exact per mail kunt verdienen, is dus afhankelijk van het soort spaarprogramma. Wat je bijvoorbeeld ook kunt doen, is je voor meerdere spaarprogramma’s tegelijkertijd aanmelden. De kans is groot dat je dan meerdere mailtjes op een dag gaat ontvangen, waardoor je meer en meer geld kunt verdienen.

Uit welke spaarprogramma’s je zoal kunt kiezen? Daarover lees je later in dit artikel meer. Eerst is het tijd om te bespreken wat de belangrijkste voordelen van deze manier van online geld verdienen zijn. 

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geld verdienen met mails; de voordelen

Meer en meer mensen melden zich bij de e-mail spaarprogramma’s aan. Weet je waarom meer en meer mensen besluiten om dit te doen? Puur omdat deze vorm van geld verdienen behoorlijk veel voordelen met zich mee brengt.

Het eerste voordeel heeft betrekking op het gemak. Je kunt vanachter jouw computer of vanachter jouw smartphone/tablet op een eenvoudige wijze geld verdienen. Het enige wat je hoeft te doen, is immers een mail te openen, de mail te lezen en vervolgens – eventueel – een opdracht uit te voeren. 

Hierbij heb je dus geen specifieke kennis nodig. Als je met bijvoorbeeld affiliate marketing aan de slag wilt gaan, heb je die kennis wél nodig. Dat is ook het geval als je met YouTube aan de slag wilt gaan of als je jouw eigen webshop op wil starten. Voor dergelijke methoden om online geld te verdienen, moet je over specifieke kennis beschikken. Voor het lezen van e-mails is dat niet noodzakelijk.

Mede daardoor houden onwijs veel ‘verschillende’ mensen zich bezig met het lezen van de mails. Je kunt hierbij denken aan studenten die iets bij willen verdienen of mensen die in loondienst werken, maar graag een extra zakcentje willen verdienen. Meer informatie hierover vind je verderop in dit artikel.

Een ander voordeel is terug te verdienen in de onbeperkte vrijheid. Je gaat namelijk geen enkele verplichting aan als je je bij een spaarprogramma aanmeldt. Heb je even een weekje geen zin om de mails te lezen? Dan is dat geen probleem. Het enige ‘probleem’ is dat je die week niks verdiend. Je bent echter niet verplicht om de mails te lezen.

Ook maakt het niet uit waar je je bevindt voor het lezen van de mails. Het enige wat je nodig hebt, is een werkende device en een internetverbinding. Via jouw mail krijg je de mailtjes binnen, waarbij je dus al direct geld gaat verdienen!

Tot slot is het goed om te weten dat een spaarprogramma 100% gratis is. Je bent niet gebonden aan een vast contract, je zit nergens aan vast en je hebt dus ook geen verplichtingen. Het enige wat je wél kunt gaan doen, is geld verdienen. Dit doe je dus op een simpele manier, zonder dat je daar specifieke kennis voor nodig hebt. Mede vanwege bovengenoemde voordelen zijn de spaarprogramma’s behoorlijk populair geworden.

Hoe werken de spaarprogramma’s precies?

Spreken bovengenoemde voordelen jou wel aan? Wil je ook op een simpele wijze geld gaan verdienen. Dan is de eerste stap die je moet zetten relatief simpel; je moet je aanmelden bij een spaarprogramma. Je kunt je in eerste instantie bij één spaarprogramma aanmelden, maar je kunt ook direct voor meerdere programma’s kiezen. 

Heb je je aangemeld? Dan kan je eigenlijk direct beginnen met het verdienen van geld door de mails te lezen. Je kunt vanaf dat moment wachten totdat je een mailtje ontvangt. Komt dit mailtje in jouw mailbox binnen? Dan hoef je het mailtje alleen te openen.

Lees het mailtje door en bekijk of er nog een extra opdracht aan vast zit. Als dat het geval is, kan je nóg meer geld gaan verdienen. Het is daarbij wel van belang dat je de opdracht op de juiste wijze uitvoert. Mede daarom is het advies om de mails aandachtig door te lezen en niet zomaar weg te klikken of even snel door te lezen. Met name door de bijbehorende opdrachten kunnen de maandelijkse verdiensten behoorlijk hoog oplopen.

Nadat je de mail gelezen hebt, wordt dit door het spaarprogramma geregistreerd. Je krijgt hier vervolgens een bepaald bedrag voor; dit bedrag wordt toegevoegd aan jouw online portemonnee. Nadat je boven een bepaald bedrag uitgekomen bent, kan je dit bedrag uit laten betalen. Hoe hoog dit grensbedrag is, is afhankelijk van het spaarprogramma. Sommige spaarprogramma’s hanteren hier 10 euro voor, terwijl andere spaarprogramma’s een veelvoud van dat bedrag rekenen.

Nou, dat klinkt behoorlijk makkelijk, niet waar? Wellicht vraag je je nu af hoe dit verdienmodel exact in elkaar zit. Om dat nader uit te kunnen leggen, is het goed om naar de drie partijen binnen dit verdienmodel te kijken:

  • De ontvanger van de mail; dat ben jij
  • De adverteerder; de partij die de mail opstelt
  • Het spaarprogramma; de schakel tussen jou en de adverteerder

De adverteerder stelt een mail op en laat deze vervolgens door het spaarprogramma naar alle aangesloten mensen sturen. Jij, en de andere leden van het spaarprogramma, krijgen daar vervolgens een verdiensten voor. Dat geldt óók voor het spaarprogramma, terwijl de adverteerder juist een bedrag moet betalen. Voor dat bedrag krijg de adverteerder echter een hoop terug; zijn mailtje wordt immers door behoorlijk wat mensen gelezen. De kans is groot dat sommige van deze lezers besluiten om de webshop van het bedrijf te kijken, om direct een bepaald product te kopen of om gebruik te gaan maken van een dienst.

Voor adverteerders is een dergelijk spaarprogramma dan ook erg interessant op het gebied van marketing. De kosten per lead liggen hierbij behoorlijk laag, terwijl de spaarprogramma’s een behoorlijk bereik hebben. De adverteerder vangt dus eigenlijk twee vliegen in één klap; zij weten veel mensen te bereiken, terwijl ze daar absoluut niet de hoofdprijs voor betalen.

Hoeveel geld ga je verdienen?

Het doel van het lezen van de mails is uiteraard om geld te verdienen. Hoeveel geld je exact kunt verdienen, is afhankelijk van het soort mail. Feit is dat je per gelezen mail een bedrag van 0,5 tot 5 eurocent kunt verdienen. Door hier dagelijks mee aan de slag te gaan, verdien je jaarlijks een bedrag van zo’n 80 euro.

Door je voor meer spaarprogramma’s aan te melden, kan dat jaarlijkse bedrag dus behoorlijk oplopen. Dat is ook het geval als je mee gaat doen met de opdrachten die in de mails naar voren komen. De verdiensten per mail lopen dan behoorlijk op, waardoor jouw maandelijkse inkomsten ook behoorlijk oplopen. 

Daarbij moet je ook nog rekening houden met zogeheten bonussen. Sommige spaarprogramma’s geven een bepaalde bonus als je aan een bepaald doel voldaan hebt. Ook hierdoor kunnen de maandelijkse en jaarlijkse inkomsten verder oplopen.

Als je serieus met de spaarprogramma’s aan de slag gaat, is het dus zeker mogelijk om honderden euro’s per jaar te verdienen. Bijkomend voordeel is dat je daar geen specifieke kennis voor nodig hebt, dat je geen ingewikkelde zaken uit hoeft te voeren en dat je overal en altijd de mailtjes kunt lezen!

Wat zijn de beste spaarprogramma’s?

Heb je interesse om met bovenstaand verhaal aan de slag te gaan? Dan hoef je eigenlijk maar één ding te doen; je aan te melden bij een spaarprogramma. Maar, uit welke spaarprogramma’s heb je de keus en wat zijn de beste spaarprogramma’s? In onderstaande lijst vind je de grootste spaarprogramma’s die op dit moment in ons land actief zijn:

  • EuroClix (lees hier mijn EuroClix review)
  • MyClics
  • Spaar4Cash
  • SpaarActief
  • 24/7 Discount

Deze vijf spaarprogramma’s zijn eigenlijk de meest populaire programma’s in Nederland. Met name het eerst genoemde programma, Euroclix, kan op zeer veel positieve beoordelingen rekenen. Via dat programma is het ook mogelijk om het meeste geld te verdienen zo verdien je daar al redelijk snel een leuke bonus.

Voor wie zijn de spaarprogramma’s geschikt?

De hierboven genoemde spaarprogramma’s stellen stuk voor stuk een voorwaarde wat betreft de leeftijd. Bij Euroclix, MyClics en 24/7Discount moet je minimaal 16 jaar oud zijn, terwijl je bij Spaar4Cash en SpaarActief minimaal 18 jaar oud moet zijn.

Voldoe je aan die leeftijdsgrens? Dan kan je je direct aanmelden voor het spaarprogramma. Wie meldt zich zoal voor deze programma’s aan? Dat zijn onder meer studenten die een leuk zakcentje willen verdienen, ondernemers die een extra zakcentje willen verdienen en mensen die in loondienst werken. Door hier serieus mee aan de slag te gaan, is het immers mogelijk om enkele honderden euro’s per jaar te verdienen. Voor veel mensen is dat toch een leuke vakantie of een leuk bedrag om iets leuks te gaan kopen.

Al met al zijn de spaarprogramma’s voor een zeer breed publiek geschikt. Mocht je interesse hebben om geld te gaan verdienen door mails te lezen, kan je je direct bij één van bovengenoemde programma’s aanmelden. Daarbij is dus met name het programma EuroClix aan te raden. Je kunt je echter ook direct voor alle vijf de spaarprogramma’s aanmelden; veel plezier en succes met het geld verdienen door mails te lezen!

Jacko Meijaard
Ik help mensen geld verdienen op het internet. Op Internet Succes Gids.nl laat ik je zien wat wel, én wat niet werkt. Zo weet jij precies hoe het moet. Ook deel ik regelmatig toffe en super waardevolle tips en technieken, dit doe ik zowel op deze website, als in webinars en seminars. Check hier mijn affiliate marketing cursus waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je (veel) geld kunt verdienen op het internet.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *