Geld verdienen als minderjarige? Dit is kinderlijk eenvoudig!

geld verdienen als minderjarige

Geld verdienen als minderjarige is zeker niet onmogelijk en eigenlijk nog kinderlijk eenvoudig ook.

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat jij op zoek bent naar een methode om geld te verdienen op minderjarige, maar je niet weet hoe je dit moet doen.

Waarschijnlijk heb je al veel op herintreedt zitten zoeken naar manieren om geld te verdienen, maar heb je nog niet echt wat gevonden. Misschien weet je niet eens of het wel mogelijk of legaal is om als minderjarige geld te verdienen.

Op deze pagina vertel ik je een manier om als minderjarige geld te verdienen.

Waarom geld verdienen als minderjarige?

Je zult er als vroeg in het leven achter komen dat geld belangrijk is.

Zonder geld kun je namelijk veel in de huidige maatschappij.

Het kan daarom geen kwaad om op vroege leeftijd al te beginnen met geld te verdienen. Zo verdien je niet alleen geld, maar krijg je ook een besef van de waarde van geld.

Vaak denken kinderen dat geld “iets vanzelfsprekends” is, maar als ze er eenmaal voor moeten gaan werken valt dat toch vies tegen.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Geld verdienen door klusjes te gaan doen

De meest voor de hand liggende manier om als minderjarige geld te gaan verdienen, is door klusjes te gaan doen.

Denk bijvoorbeeld aan klusjes zoals het gras maaien, of de auto wassen.

Dit zijn vrij simpele klusjes en kunnen voor een minderjarige best wat geld opleveren. 5,- euro kan voor iemand van elf jaar namelijk best wat geld zijn.

Ken je iemand die wel op zoek is naar iemand die – bijvoorbeeld – het gras wilt komen maaien, bel dan gewoon aan en bied jezelf aan.

Je kunt dit het beste aan iemand vragen die je kent, zoals bijvoorbeeld een familielid, zoals je oom en tante.

Oude spullen verkopen

Een andere manier om als minderjarige wat geld bij te verdienen is door oude spullen van jezelf te verkopen.

Misschien heb je nog spullen die al enkele jaren op zolder liggen en waarmee je helemaal niks meer doet.

Die spullen kun je aanbieden op sites als Marktplaats.nl of je kunt op een rommelmarkt gaan staan en daar deze oude spullen verkopen.

Zo kun je een aardig centje bijverdienen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Geld verdienen op het internet

Weer een andere manier om geld te verdienen is om een website te beginnen.

Op die website schrijf je artikelen en plaats je banners of kun je andere producten promoten in ruil voor commissie. Dit heet affiliate marketing.

Het leuke hiervan is dat je dit gewoon vanuit huis kunt doen en dat je echt iets kunt opbouwen.

Vraag altijd wel eerst aan je ouders om toestemming; met welke manier van geld verdienen als minderjarige jij ook aan de slag gaat.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

91 reacties op “Geld verdienen als minderjarige? Dit is kinderlijk eenvoudig!

 1. Als je echt graag geld wilt verdienen, kan je ook een folder/krantenwijk lopen, dat heb ik ook gedaan. Ik kreeg 16 euro na 2 x 180 huizen. Klinkt veel, maar je bent 2 uurtjes bezig zodra je weet welke route je precies moet doen. Ik heb zelf voor Spotta gelopen, maar was het na een tijdje zat en ben weer gestopt. Heeft opzich wel wat verdient, na 4 maanden lopen:)

 2. Dan heb jij nog niet geld verdient in je leven want bij de supermarkt kan je al snel 400 euro verdienen als 16 jarige…

 3. Als je op paardrijden zit weet je vast wel hoe een halster er uit ziet misschien zou je wel een halster kunnen maaken en op marktplaats verkoopen of natuurlijk op een andere site

 4. Klaag bij ouders en vraag voor geld of het product dat je wilt hebben. (Koop een Apple Watch) Ik ben 14 en ik heb een krantenwijk voor extra geld.

 5. Hoi ik ben 11jaar oud maar ik kan nergens iets vinden over op welke leeftijd je al kranten kan gaan rondbrengen zou dat all kunnen als je elf ben of moet ik nog een paar jaar wachten?

 6. Ik verkoop tussen de 800 en 1000 eieren per week.
  Vrijdag tussen 1600 en 1800 uur verkoop ik die dan.
  Verdien ik tussen de €64 en €80 mee.
  Die koop ik in bij een scharrelkippen boer.
  Mijn moeder haalt die met de auto.
  Ik heb allemaal vaste klanten.

 7. ik ben 12 en heb net niet genoeg geld om een computer te kopen,
  als ik klusjes doe krijg ik niets en als ik gitaar speel vroeger wel 50 cent en nu niets.
  ook laten men ouders me ook niks doen, ik mag niet zomaar op straat of klusjes doen,
  en als ik vraag moet of mag ik helpen zeggen ze nee ge loopt voor de voeten,
  ik heb echt alles gebropeerd. niks werkt!!! : (

 8. hallo,

  ik wil graag geld verdienen online. Ik doe havo en ben best slim voor een 13 jarige. Ik weet niet precies hoe dit allemaal werkt maar als het lekker verdient ben ik wel erg benieuwd. ik hoop dat ik snel reactie krijg.

 9. Maar mij ouder gaan het niet toe laaten maar is daar er geen app voor dat zaw handiger zij want daan moet wij ok naar school een wij kunnen niets doen de heel weken want dan zieten wij op school een naa school moet jij jouw huiswerk doen een noch super veel dingen aub jan jij en app maken om sneler geld te komen

 10. help ik wil sparen en ik krijg geen (zak)geld en ik ben 12 jaar en ik moet nog een moederdag cadeau kopen.
  en ik wil een mini ijssalon starten.

 11. hallo ik ben 11 ik wil een youtube kanaal starten maar ik heb nog geen goeie pc weet je een baan om geld te verdienen

 12. Aan men mede jongere als jullie geld online verdienen met jullie talenten ga naar fiverr.com de beste site om geld met je talenten te verdienen, heb wel wat geduld dus bouw eerst een goeie reputatie op bij mense dus vraag in het begin bijvoorbeeld 5 euro voor een tekening en hoe meer mensen geïnteresseerd worden hoe meer je rustig aan de prijs kunt verhogen
  En nog 1 tip geloof me spaar voor je toekomst denk niet aan die nieuwste smartphones, pc onderdelen en nieuwe consoles, geloof me als 16 jarige jonge uit gent kan ik toe geven dat het best is om te sparen voor later
  En ook als je twaalf of ouder bent vraag een Bankkaart aan en zet alles op je zichtrekening maar koop er niks mee spaar gewoon tot je genoeg hebt (bespreek natuurlijk wel eerst met je ouders/opvoeders/verantwoordelijke)
  En als je toch iets wilt kopen spaar het dubbele van het bedrag zo heb je nog geld over als er iets mis is met je koopje

 13. Hey ik ben 11 jaar en zou echt wat geld kunnen gebruiken maar niemand van mijn familie wilt geld geven voor zo van die klusjes ik mag ze alleen gratis doen maar dat wil ik niet en een krantenwijk dan zeggen mijn ouders begin daar niet aan en als ik ouwe spullen wil verkopen zeggen ze wij hebben dat ooit voor jou gekocht als je het nu verkoopt is het geld wat je er voor krijgt voor ons

 14. ik ben 9 bijna 10 maar hoe zou ik nou geld verdienen ik heb al bijna alles gebrobeert en heb nog maar 3,60 euro verdient.
  en anders willen jullie mij alstjeblieft 39 euro geven ik ben aan het sparen voor een applewatch.
  Alfast bedankt

 15. Ik heb geen spullen die ik wil verkopen en auto wassen werkt niet en ik geen computer heb omdat ik daarvoor aan het sparen ben wat dan

 16. Je kan bv snoep kopen en ze dan in zakje steken je kan die dan op een hobby of sport verkepen voor 2€als je er dan dertig op een dag kan verkopen heb je op 1 dag al 60 euro😁
  Ik ga het zelf ook broberen😁😁

 17. Hoi ik ben 9 en ik spaar super lang en nu kan ik gewoon 60 euro in een dag spaaren en dan kan ik ook nog het dubbelen spaaren voor me toekomst👍😁😊

 18. KVK checkt echt niet zo snel of er een kind een kraampje aan de weg heeft staan. Dat kan alleen jouw eigen gemeente doen. Voorbeeldje: op de Dam in Amsterdam staan ook vaak mensen die trucjes doen voor geld, die zijn ook niet ingeschreven bij de KVK.

 19. Hallo ik ben 12 en zou willen werken maar kan da ni wand ik ben te jong dus ja wat moet ik het best doen

 20. Hey, ik ben 11 jaar en ik heb meer geld nodig maar ik kan ook geen klusjes voor mijn ouders doen wantik moet hun geld geven.
  Weten jullie iets wat ik kan doen?????

 21. Ik spaar voor iets van 373 euro en als ik een week lang klusjes doe krijg ik 0,50 cent dus dan ben ik meer dan 5 jaar bezig.
  Ik wil gewoon een baantje maar dat kan niet als ze de leeftijdsgrens omlaag doen is het personeels te koor opgeloste en heb je geen hangjongeren dus ik hoop dat dat ooit gebeurt.

 22. bak appeltaarten nadat veel van je buren je kennen want dat heb ik gedaan. begon met 10 euro, 2 weken later zo’n 100€ dus gewoon doen

 23. Hy livia en alle anderen, je kunt heel simpel een eigen website bouwen op Jimdo als je dat op google zoekt. Ik heb er zelf 1267 euro en 87 cent mee verdient.
  Echt een aanrader!!

 24. Je kan ook een krantenwijk doen op de naam van je broer of zus of gewoon van iemand anders dan maakt het niet uit hoe oud je bent

 25. hey ik ben jaylen en ik ben 12 jaar en ik heb nu pas 150 euro en ik spaar voor een dron die kost vijf honderd euro en geloof het of niet ik heb het gekregen door flessen te leveren

 26. hoi ik ben jaylen en ik ben 12 jaar oud en ik heb 150 euro en ik spaar voor een drone die 500 euro kost en geloof het of niet ik heb het alemaal gespaard door flessen in te leveren

 27. Ik heb vroeger veel klusjes gedaan samen met mijn broer en we zaten al snel aan bijna €50, ik was toen nog maar 5 en heb geleerd dat je gewoon moet beginnen en voor je het weet heb je al veel geld. Ik wens jullie nog veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *