Dromen over geld of loterij winnen? Dit is wat het betekent!

geld winnen dromen loterij

Droom je veel over het winnen van geld of het winnen van de loterij?

Dan ben je niet de enige!

Er zijn genoeg mensen die elke nacht dromen over het winnen van grote geldbedragen; of het nou via de loterij is of via iets anders.

Dat is natuurlijk erg fijn dromen, maar het is weer een stuk minder als je wakker word en je beseft dat je helemaal geen grote geldprijs hebt gewonnen.

Maar wat zeggen deze dromen nou eigenlijk? Wat is de betekenis hiervan? Ik vertel je er alles over!

Elke droom is weer anders

Laat ik vooropstellen dat de betekenis van je droom natuurlijk nooit 100% vast kan worden gesteld.

Iedere persoon is anders, en iedere droom is ook weer anders. Daarnaast komen dromen voort uit je onderbewustzijn, en kun je over de raarste dingen dromen, zonder dat ze enige betekenis hebben.

Dat je droomt over geld betekent niet dat er daadwerkelijk iets ‘aan de hand’ is, het kan gewoon zomaar ‘random’ in je op komen.

Betekenis dromen over geld winnen

Goed, je droomt dus over het winnen van geld, of het winnen van de loterij.

Wanneer je iets wint (of dit nou geld is of iets anders) dan heeft dit een positieve betekenis. Winnen is namelijk goed, en geeft een goed en tevreden gevoel.

Als je droomt over het winnen van geld, of het winnen van de loterij, dan kan dit betekenen dat je tevreden bent met het leven wat je hebt, of dat je tevreden bent met een beslissing die je pas hebt genomen.

Dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Dromen zijn heel ‘random’ en kunnen alles betekenen.

Droomtip om je dromen te onthouden

De meeste mensen vergeten een paar tellen nadat ze zijn wakker geworden direct waarover ze hebben gedroomd.

Ik raad aan om een boekje naast je bed te leggen, en direct op te schrijven waarover je afgelopen nacht hebt verdiend.

Hierdoor kun je je dromen nog eens ‘nalezen’ en voor jezelf kijken of er enige regelmaat in het ’type’ dromen zit.

6 reacties op “Dromen over geld of loterij winnen? Dit is wat het betekent!

  1. Ik droomde dat ik een soort kansspel won, een soort euromillions. Maar toen ik daarna ergens naartoe reed, stonden vele huizen in brand of waren ingestort. Vele mensen waren alles kwijt, hadden verdriet,… op de een of de andere manier koppelde ik dit aan mijn winst en verkoos ik mijn winst niet te nemen. Daardoor herstelde al het leed zich. Huizen waren niet langer ingestort of afgebrand. Wat betekent dit?

  2. alles is met elkaar verbonden je hebt instant karma en die op de lange termijn mensen zijn verantwoordelijk voor zichzelf maar soms kan je terecht wat winnen geen probleem je weet zelf wel hoe je zo ver gekomen bent op een eerlijke integere manier hard werken loont al lijkt het niet zo de kosmos werkt met oorzaak en gevolg wet van Karma

  3. Een terugkerende droom is dat ik veel geld win in een gokhal, en vervolgens een coupon krijg die ik dus kan inwisselen voor het gewonnen geld. Meestal zijn dit bedragen van miljoenen. Vannacht droomde ik dat ik 16 miljoen had gewonnen. Ik leverde mijn coupon in, ik wou 4 miljoen in contant geld de rest wou ik nog op mijn coupon laten staan. Thuis pakte ik al mijn kleding, haarspullen, makeup in.Ik kreeg van mijn opa en oma nog een spaarpot met geld erin, ik vertelde ze dat ik ga emigreren naar Griekenland naar Kreta. Van het geld in de spaarpot moest ik een vliegticket kopen en de rest van het geld uit de spaarpot voor mn opa en oma bewaren voor vliegtickets als ze mij kwamen opzoeken. Ik kocht met het gewonnen geld een huis in Kreta onderaan een berg bij uitzicht op groot water. Mijn vriendin kwam ook naar Kreta, ze emigreerde met me mee maar kon het huis niet vinden zij bleek midden op de berg te staan. Ik pakte mijn auto, en haalde haar daar op naar ons nieuwe huis. We kochten een tamme baby edelpapegaai die groeide bij ons op.

  4. Ik droomde dat ik anderhalf miljard euro won met Bingo. Ik kon het niet geloven en wou wakker worden uit die droom. Als ik wakker word overtuigen mensen mij dat ik echt gewonnen heb…ik ben dolblij en ben het in mijn hoofd al aant uitdelen en dan….word ik echt wakker 😄

  5. Ik droom er ook van,alleen mijn reden is er een van pure overleving. Ben zelf niet in staat om te werken en kom nergens voor in aanmerking. Zodra de prijs val ga ik uitdelen en genieten van elke vrije dag.

  6. Nou ben er niet mee eens dat als je over geld winnen droomt in loterij je te vreden bent met je leven in me droom droomde ik dat ik 10 miljoen won en meteen riep ja ik stop met werken en wakker wordt dus kan je raden hoe ik me voelde dus niet uit die moderne slaverij te geraken dus dromen over loterij winnen betekend volgens mij dat je je leven wil veranderen en niet tevreden bent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *