Bitcoins verdienen? Zo verdien je Bitcoin op een wel hele simpele manier!

bitcoins verdienen

Bitcoins verdienen is een term waar per maand zo’n duizend keer op gezocht word in Google – veel mensen willen dus Bitcoins verdienen, maar weten niet hoe ze dit moeten doen en waar ze moeten beginnen.

De kans is groot dat jij ook op zoek bent naar een manier om Bitcoins te verdienen – en daarom ben je dan ook in Google gaan zoeken naar methoden om Bitcoins te verdienen; zodoende ben je dan ook op deze pagina terecht gekomen.

En dat is niet gek ook: de Bitcoin kan mega in waarde stijgen en kan daardoor voor grote winsten zorgen.

Maar hoe kun je nou Bitcoins verdienen? Hoe kun je uitbetaald krijgen in Bitcoins? Ik vertel je de meest simpele manier!

Er is niet zoiets als “gratis Bitcoin”

Voordat je verder leest is het belangrijk om te weten dat niemand je gratis Bitcoins of andere cryptomunten gaat geven. 

De Bitcoins moeten betaald worden, en dus moet er ergens geld vandaan komen. Pas dus goed op met programma’s die je beloven om gratis Bitcoins te versturen als je “een enquete invult”, of “mee doet aan een spelletje”. 

Vaak worden er geen Bitcoins uitbetaald, en heb je ergens mega veel tijd ingestoken zonder dat je er wat voor terug krijgt.

Hoe dan wel Bitcoins verdienen?

Dit neemt echter niet weg dat er helemaal geen manier is om gratis cryptomunten zoals de Bitcoin te krijgen.

Een manier die ik aanraad is om je aan te melden bij bijvoorbeeld Litebit.eu, en hier mee te doen aan het partnerprogramma. 

Wanneer je iemand via jouw unieke link Bitcoins (of andere munten) laat kopen, krijg jij namelijk credits, welke je dan in kunt ruilen voor gratis cryptomunten. 

LiteBit is trouwens ook een prima site om cryptomunten te kopen en te bewaren. Als je je via deze link aanmeld, kun je direct aan de slag.

Zelf Bitcoins (of andere crypto) kopen en vasthouden

De beste manier om geld te verdienen met Bitcoins en andere cryptomunten is ongetwijfeld om zelf munten te kopen en deze vast te houden.

Ik ben ongeveer twee jaar geleden begonnen met het kopen van Bitcoins (en andere munten) en door ze simpelweg niet te verkopen heb ik nu echt mega winsten.

Ik kocht bijvoorbeeld in november 2016 de munt Gulden op een waarde van 0,02 euro, en deze staat op moment van schrijven 0,35 euro. 

Veel mensen verkopen als er paniek ontstaat en er een munt even daalt, maar als je vast blijft houden en juist in de dalingen bijkoopt, is dit de beste manier om geld te verdienen.

Denk langetermijn

Pasgeleden hoorde ik een verhaal van iemand die wat Bitcoin had gekocht, en deze de volgende dag al had verkocht “omdat de waarde was gezakt”. Dat is het domste wat je kunt doen.

Vaak denken mensen maar korte termijn, en raken ze in paniek als ze hun geld in waarde zien dalen.

Echter, wanneer je hebt geïnvesteerd in een goede munt, met een goed team er achter, is de kans groot dat de munt weer wel zal stijgen. Koop dan ook alleen munten waar je op de lange termijn achterstaat. 

Zoals ze in cryptoland zeggen: HODL (Hold On for Dear Life).

Vandaag Bitcoins verdienen? Stuur vrienden door

Anyway, wil je Bitcoins verdienen, dan is de beste manier om dit te doen door mensen door te sturen naar een partnerprogramma om Bitcoins te kopen.

Kopen deze mensen dan via jouw link, dan krijg jij daar credits voor, welke je dus kunt inwisselen voor cryptomunten zoals de Bitcoin. Hier hoef je dan zelf geen geld voor te betalen.

Het beste partnerprogramma vind ik die van LiteBit.eu, hierin krijg je 0.5% van het aankoopbedrag uitbetaald.

Klik hier om je aan te melden bij LiteBit.eu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *