Bitcoin Miljonairs in Nederland: Welke gasten zijn écht binnen dankzij Crypto?

Nederlandse bitcoin miljonairs

De laatste dagen gaat het bijna nergens anders meer om: de Bitcoin en cryptocurrency. Vrijwel elke dag is de Bitcoin wel in het nieuws, en wordt er weer een nieuw record verbroken.

Cryptomunten als de Bitcoin zijn booming en de mensen die er vanaf het begin bij waren, zijn nu flink binnen.

Op het nieuws hoor je dan ook tal verhalen van mensen over de hele wereld die miljonair zijn geworden dankzij de Bitcoin, maar zijn er ook Nederlanders die dankzij de Bitcoin miljonair zijn. En zo ja: wie zijn dit dan?

Jij bent hier waarschijnlijk ook benieuwd naar, anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen. En dat is maar goed ook, want op deze pagina vertel ik je alles over Bitcoin miljonairs in Nederland!

Zijn er Bitcoin miljonairs in Nederland?

Laat ik vooropstellen dat het moeilijk te achterhalen is of er Bitcoin miljonairs in Nederland zijn. Dit komt omdat transacties via de Blockchain anoniem zijn, en dat er ook geen landcode voor een Bitcoin transactie staat. Je kunt wel achterhalen welke grote Bitcoin ‘rekeningnummers’ er zijn, maar welke naam daar aan vast hangt, of uit welk land ze ‘afkomstig’ zijn, is niet te achterhalen.

Gelukkig hebben we Google nog, zou je denken. Maar daar is ook bar weinig informatie te vinden over eventuele Nederlandse Bitcoin miljonairs.

Totdat ik stuitte op een artikel uit het AD.nl. Dit artikel – uit 2013 – vertelt over de eerste Bitcoin miljonairs in Nederland.

Let goed op: dit artikel komt uit 2013 toen de koers zo’n 785 dollar aantikte. De koers staat op moment van schrijven op zo’n 15.000 euro.

Als er al Bitcoin miljonairs waren met een koers van 785 dollar, dan zullen er ongetwijfeld ook Bitcoin miljonairs zijn nu de koers op zo’n 15.000 euro staat.

Wie zijn die Bitcoin miljonairs dan?

Het is vrijwel onmogelijk te achterhalen wie deze Nederlandse Bitcoin miljonairs zijn. Dit komt – zoals gezegd – door het anonieme karakter van de cryptomunten.

Wel zijn er op het internet een aantal verhalen en interviews met Nederlanders die veel geld in de Bitcoin hebben. Zo zat pasgeleden de familie Taihuttu bij de Wereld Draait Door. Deze familie had alles verkocht, om er Bitcoin van te kopen (check het interview hieronder).

Ze hadden voor ongeveer 2-3 ton in Bitcoin geïnvesteerd toen de Bitcoin zo’n 3000 dollar waard was, en dat is nu dus vervijfvoudigd, waardoor we ook kunnen opmaken dat deze familie op moment van schrijven Bitcoin miljonair is.

Ook gaat op het internet de onderstaande video rond, maar eerlijk gezegd heb ik mijn twijfels bij de echtheid van deze video.

Mocht dit echt zijn, dan zal deze jonge kerel ongetwijfeld ook een Nederlandse Bitcoin miljonair zijn.

Echte Bitcoin miljonairs zijn anoniem

Zoals je nu na het lezen van dit artikel wel hebt kunnen begrijpen is het lastig om er achter te komen wie de échte Nederlandse Bitcoin miljonairs zijn.

Er zullen er ongetwijfeld een paar honderd zijn, maar wie dit zijn, weet ik niet – en is ook niet bekend.

Ik denk dan ook dat de échte Nederlandse Bitcoin miljonairs anoniem door het leven gaan. Waarom zou je alle publiciteit opzoeken als je ook gewoon lekker anoniem van je rijkdom kunt genieten?

Waar wacht je nog op?

De koers van de Bitcoin staat momenteel op de 15.000 euro. Dit is hoog, maar ik verwacht zelf dat de koers in de komende jaren ongetwijfeld nog verder omhoog zal schieten – ook van andere cryptocurrency.

Zelf Bitcoins kopen kun je bij Bitonic doen – een Nederlands bedrijf waar ik ook al jaren mijn Bitcoins koop.

Het beste moment om Bitcoins te kopen was gister; het tweede beste moment is vandaag.

Succes!

4 reacties op “Bitcoin Miljonairs in Nederland: Welke gasten zijn écht binnen dankzij Crypto?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *