Beste Email Marketing Software? Dit is de ABSOLUTE #1!

beste email marketing software

Wat is de beste email marketing software?

Er is veel verschillende email marketing software op de markt, en dus kan ik het me goed voorstellen dat je moeite hebt met kiezen tussen al deze software. Er is zoveel keuze!

Dat jij op deze pagina terecht bent gekomen heeft zeer waarschijnlijk ook te maken met het feit dat jij op zoek bent naar de beste email marketing software.

Ik ben al meer dan vijf jaar actief met email marketing, en heb vrijwel alle email marketing software al uitgeprobeerd. Op deze pagina vertel ik je mijn onbetwiste nummer één!

Waarom je geld misloopt als je nog geen email marketing toepast

Als jij nog geen email marketing toepast, loop je geld mis. Zo simpel is het.

Email marketing is een geweldige manier om je omzet en winst te verhogen. Sinds dat ik email marketing ben gaan toepassen, is mijn business echt skyrocket gegaan.

Het mooie van email lijsten is dat je uiteindelijk van je laptop een pinautomaat kunt maken. Wanneer je een goede mail naar je mailinglijst stuurt, weet je vrijwel zeker dat je geld gaat verdienen.

Money on demand ;-).

Wat is de beste email marketing software?

Door de jaren heen heb ik enorm veel email marketing software uitgeprobeerd.

Ik ben aan de slag gegaan met GetResponse, Aweber, Convertkit en nog genoeg andere email marketing software.

Het grote nadeel van deze software vind ik ten eerste dat de klantenservice niet echt snel is (je zit tenslotte in een andere timezone dan Amerika), en dat de software vaak erg ‘log’ en onduidelijk is.

Software als GetResponse is (naar mijn idee) te uitgebreid en zorgt er voor dat het belangrijke features niet meer goed doet, of te onduidelijk maakt.

En het aller belangrijkste: bij Amerikaanse software ligt je open-rate (het percentage van je leads dat je mails daadwerkelijk opent) lager.

De beste email marketing software vind ik dan ook het Nederlandse Enormail.

Waarom Enormail?

Laat ik vooropstellen dat Enormail super simpel en duidelijk in gebruik is. De interface is erg simpel, en laat je zonder al te veel moeite mailinglijsten aanmaken en mailings verzenden.

Enormail is dus super gebruiksvriendelijk, maar daar houdt het niet mee op.

Je wilt natuurlijk dat je emails geopend en gelezen worden, en met Enormail heb ik simpelweg de hoogste open-rate. Waar ik met GetResponse een open-rate van net geen 20% haal, haal ik met exact dezelfde mailing in Enormail een open-rate van 30%. En dat scheelt nogal wat.

Daarnaast is Enormail 100% Nederlands en heb je geen creditcard nodig om te beginnen; dit in tegenstelling tot alle andere Amerikaanse email marketing software.

Ook de klantenservice is van geweldig niveau. Er wordt snel en kundig gereageerd als je vragen hebt.

Enormail gratis uitproberen

Een extra voordeel van Enormail is dat je het 30 dagen gratis uit kunt proberen.

Je kunt via deze pagina een account maken, en zo dus 30 dagen lang met Enormail aan de slag gaan. Zo kun je de software dus eerst zelf uitproberen en kijken wat bij jou de resultaten zijn.

50,- euro korting op het Mammoet-pakket

Ben je er al van overtuigd dat Enormail de beste email marketing software is, en wil je sowieso met Enormail aan de slag? Dan raad ik je aan om de kortingslink te gebruiken.

Als je naar deze link gaat, krijg je 50,- euro korting PER MAAND op het Mammoet-pakket. Dat bespaart je toch weer 600,- euro per jaar.

Conclusie

Enormail vind ik dus echt by far de beste email marketing software die er is. Enormail is 100% Nederlands, super gebruiksvriendelijk en ook nog eens veel goedkoper dan buitenlandse ‘concurrerende’ email marketing software.

Probeer Enormail gerust 30 dagen uit, dan zie je met eigen ogen hoe goed deze software is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *