1 Miljoen Verdienen? Deze Miljonairs Methode moet je weten!

een miljoen verdienen

Een (1) miljoen verdienen is iets wat we natuurlijk allemaal wel willen. Maar alhoewel we het allemaal wel willen, lukt het niet iedereen om dit te realiseren.

Hoe kun je een miljoen euro verdienen? Of is het überhaupt wel mogelijk om een miljoen te verdienen?

Absoluut!

Op deze pagina zal ik je de methode uitleggen die miljonairs gebruikt hebben om miljonair te worden; ik noem het ook wel de Miljonairs Methode.

Waarom een miljoen euro verdienen?

Voordat we de Miljonairs Methode gaan bespreken, is het eerst belangrijk om te weten waarom je een miljoen euro wilt verdienen.

Wat is er zo speciaal aan een miljoen euro?

Het idee wat veel mensen krijgen met het hele miljonair worden, is de ultieme vrijheid. Hier hoef je echter geen miljonair voor te zijn.

Stel dat je passief 10.000 euro per maand verdient, is dat niet meer dan genoeg om de ultieme vrijheid te ervaren?

Je verdient dan genoeg geld om vrijwel alles te kunnen kopen wat je wilt, en hebt enorm veel vrijheid.

Een miljoen euro op je bankrekening hoef je dus zeker niet te hebben om jezelf als miljonair te voelen. Als er elke maand maar genoeg geld (passief) binnenkomt.

Welk verdienmodel past het beste bij jou?

Wil je weten welke manier van online geld verdienen bij jou past? Doe mijn test en ontdek het binnen 2 minuten. Doe de test en ontdek het verdienmodel dat bij je past.

Hoe kun je een miljoen euro verdienen?

Een miljoen euro verdienen klinkt moeilijker dan dat het is.

Stel dat jij elke maand 10.000 euro verdient, dan heb je na 100 maanden een miljoen. 100 maanden is 8.3 jaar, dus na acht jaar en een kwartaal kun jij dus al miljonair zijn als je elke maand 10.000 euro verdient.

Maar hoe kom je dan aan de 10.000 euro per maand?

10.000 euro per maand is 322 euro per dag. Dat klinkt al een stuk makkelijker om te realiseren, toch?

Absoluut.

Ik ben 25 jaar en verdien dankzij het internet momenteel zo’n 15.000 euro per maand.

De kracht van ‘compound interest’

Ik verdien mijn geld dus op het internet. Ik ben zoveel geld gaan verdienen doordat ik telkens meer geld ben gaan verdienen.

Dit klinkt misschien wat raar, maar ik zal het je uitleggen.

Toen ik met ondernemen begon, begon ik met een enkele site. Met die site begon ik na drie maanden zo’n 500,- euro per maand te verdienen. Dat is dus zo’n 6000,- euro per jaar, met één website.

In de tussentijd maakte ik een nieuwe site. Met die site begon ik na ongeveer twee maanden ook weer 500,- euro per maand te verdienen. Samen is dat dus al 1000,- euro per maand, en 12.000 euro per jaar.

Omdat ik continu nieuwe websites ging bouwen, en met deze sites telkens meer geld begon te verdienen, steeg mijn inkomen en kon ik ook andere sites kopen, die al geld binnenhalen (assets).

Voor 2000,- euro kun je een site kopen die per maand 200,- euro doet. Als je aan de slag gaat om deze site te verbeteren, kun je dat na een half jaar al terug verdienen.

Met al deze sites kun je een passief inkomen verdienen.

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid.
Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

Iedereen kan miljonair worden

Ik ben er van overtuigd dat iedereen miljonair kan worden, en iedereen een miljoen kan verdienen.

Je moet alleen uit je comfort zone stappen, en beseffen dat het mogelijk is. Als je in je 9 tot 5 leven blijft, en altijd hetzelfde blijft doen, dan ga je geen miljonair worden – of je moet de loterij winnen of een dikke erfenis krijgen.

Zet geld in als een asset. Koop assets (huizen, websites, vastgoed) die jou continu geld opleveren, en koop er daar telkens meer van.

Als jij van elke euro die je uitgeeft twee euro kunt maken, is je eerste miljoen verdienen makkelijk.

Ontwikkel je eigen methode

De truc van rijk worden is heel simpel, maar helaas snappen weinig mensen het.

Heb als doel dat je elke maand meer geld overhoud, als dat je uitgeeft.

Stop abonnementen op onnodige dingen – dingen die je helemaal niet nodig hebt, en steek het geld wat je hier aan overhebt aan assets. Dit zal jou continu geld opleveren, en daarvan kun je weer nieuwe assets kopen.

Succes!

Ook starten met geld verdienen online?

Ik heb een cursus gemaakt waarmee iedereen online geld kan verdienen. Het is mijn #1 verdienmodel en geeft mij nu enorme financiële vrijheid. Bekijk mijn geld verdien cursus en ga direct zelf aan de slag.

4 reacties op “1 Miljoen Verdienen? Deze Miljonairs Methode moet je weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *