Versio of Neostrada hosting? Ik heb ze allebei en vertel mijn ervaringen!

versio of neostrada

Versio of Neostrada als hosting nemen? Ik heb zowel een hosting pakket bij Versio als bij Neostrada – en heb dit al jaren, en ken ze dus ook beiden door en door.

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat je twijfelt welke hosting je moet aanschaffen: Versio of Neostrada.

Het is maar goed dat je op deze pagina terecht bent gekomen, want op deze pagina vertel ik je welke hosting mijn voorkeur heeft, en waar je naar mijn idee beter je website kunt hosten.

Waarom kiezen tussen Versio of Neostrada?

Versio en Neostrada zijn twee hostingpartijen die al lange tijd bekend zijn, en die ook al lang meedraaien.

Versio bestaat al wel wat langer, maar Neostrada is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Dit heeft met name te maken met de snelle klantenservice en de snelle hosting.

Naast Versio en Neostrada zijn er natuurlijk ook nog andere hostingpartijen, zoals bijvoorbeeld TransIP – waar je ook prima terecht kunt. Sterker nog: deze website (Internet Succes Gids.nl) staat ook bij TransIP.

Versio of Neostrada: welke hosting is beter?

Zoals ik al aangaf heb ik zowel een hosting bij Versio als bij Neostrada, en zit ik al jaren bij beide hosting partijen.

Echter, de hosting van Versio laat ver te wensen achter. De hosting is vaak erg traag, en is ook veel offline. Dat is bij Neostrada niet het geval, en de klantenservice van Neostrada is ook stukken beter dan die van Versio.

Bij Versio wordt je vaak pas na twee dagen ‘geholpen’, en weet je nog steeds niet waar je nou aan toe bent.

Bij Neostrada krijg je vaak al binnen tien minuten antwoord, en word je ook daadwerkelijk geholpen.

Daarnaast is bij Neostrada de hosting stukken sneller, en is deze zelden offline. En als deze toch offline gaat, dan is deze vaak super snel weer online.

Lachende derde

Internet Succes Gids.nl – mijn grootste website – staat zoals gezegd bij TransIP.

Dit is ook een prima hosting partij en is ook super snel. Ook is de klantenservice van TransIP erg snel en ook zeer professioneel.

2 reacties op “Versio of Neostrada hosting? Ik heb ze allebei en vertel mijn ervaringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *