my-banner background

Internet marketing coaching?
Start met het  
1-op-1 
coaching programma

Kom met mij samenwerken!

down arrow

Wil jij je eigen internet business opstarten maar heb je hulp nodig? Laat mij je helpen!

Ik geloof in de kracht van persoonlijke hulp. Daarom ben ik een krachtig 1-op-1 coaching programma gestart die er voor gaat zorgen dat je - samen met mij - jouw eigen succesvolle internet business op gaat zetten. Hierdoor ga je het realiseren om straks (veel) geld te verdienen waar en wanneer je maar wilt. Dát is de kracht van het internet.

antonio rillera

"De beste beslissing die ik ooit heb gemaakt is om met Jacko Meijaard te gaan samenwerken. Ik wilde graag met internet marketing gaan beginnen, maar wist totaal niet welke richting ik op moest gaan.

Met de 1-op-1 coaching van Jacko heb ik nu een helder beeld en ben ik goed op weg om een solide internet marketing onderneming op te zetten. Ik barst altijd van de ideeën, maar het schort bij mij vaak aan de uitvoering daarvan.

Jacko helpt mij om hierin de juiste stappen te nemen en weet mij altijd te motiveren.

Een coach als Jacko is onbetaalbaar!"

Corinne Tibben

Deelnemer 1-op-1 Coaching

Hoe ga je jezelf aanmelden?

1

Klik simpelweg op de knop onderaan deze pagina en vul je naam en e-mailadres in.

Nadat je op verzenden hebt geklikt, neem ik binnen 48-uur persoonlijk contact met je op en plannen we een intake-gesprek in.

register

2

We spreken elkaar!

Tijdens ons intake-gesprek gaan we goed kijken van waar jij nu staat en waar je naar toe wilt. Hierin gaan we de stappen bespreken welke je zult moeten ondernemen om je doelen te realiseren en hoe ik je hiermee eventueel mee ga helpen.

templates

3

Wij gaan samenwerken!

Wanneer je straks bent toegelaten tot het 1-op-1 coaching programma krijg je direct toegang tot een volledig coaching-gedeelte met daarin al super veel video's, templates en swipe-files die je direct kunt toepassen. 

We komen maandelijks (digitaal) bij elkaar en ik neem regelmatig contact met je op om je op de goede weg te zetten. Ook als jij ergens vragen over hebt of hulp nodig hebt, kun je simpelweg contact met me opnemen en ik zal je met alles helpen.

Je komt zo dus nooit vast te zitten!

submit

Start vandaag!

Vraag een gratis intake-gesprek aan! »