passief inkomen met vastgoedAls jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat je een passief inkomen met vastgoed wilt gaan verdienen.

Waarschijnlijk heb je al veel gelezen over het opbouwen van een passief inkomen, en wil je graag gaan beginnen, maar is het je nog niet gelukt.

Ik ben Jacko Meijaard, 25 jaar, en ik verdien een passief inkomen van ongeveer 10.000 euro per maand. Ik ‘werk’ ongeveer 2-3 uur per dag, en that’s it.

Dit passieve inkomen verdien ik niet met vastgoed, en op deze pagina zal ik je vertellen waarom niet.

Waarom vastgoed gevaarlijk is

Er zijn natuurlijk genoeg succesverhalen van mensen die enorm veel geld hebben verdiend met het kopen en verkopen/verhuren van vastgoed.

We lezen ze tenslotte allemaal in de krant.

Wat we echter niet lezen is over de vele mensen die dit ook hebben geprobeerd, en er enorm mee hebben gefaald, en dus geld hebben verloren.

Ze wilden allemaal een (passief) inkomen opbouwen met vastgoed, maar doordat ze geen huurders konden vinden, of omdat de huizenprijzen ver omhoog gingen, konden ze geen geld verdienen, en moesten ze alleen maar bijleggen totdat ze niet meer konden.

Besef goed dat geld verdienen met vastgoed mogelijk is, maar dat er veel risico aan zit. Je kunt er (veel) geld mee verdienen, maar ook (heel veel) geld mee verliezen.

Alternatief om een passief inkomen op te bouwen

Je bent er natuurlijk helemaal vrij om zelf te weten hoe jij een passief inkomen op wilt gaan bouwen, maar ik zou een andere manier gaan kiezen dan met vastgoed.

Ik ben 25 jaar en ik verdien mijn geld op het internet, dit doe ik met affiliate marketing.

Het mooie hiervan is dat ik geen grote investeringen hoef te doen, en dat ik ook amper kosten heb. Ik verdien eigenlijk alleen maar geld, en dat volledig passief, zonder te hoeven investeren.

Hierdoor loop ik geen enkel risico en wordt mijn vermogen constant groter; ook terwijl ik slaap.

Geld verdienen zonder zorgen!

Hoe werkt affiliate marketing?

Ik zal je vertellen hoe affiliate marketing werkt.

Affiliate marketing is dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie.

Je hoeft dus zelf geen producten te hebben, of op de post te doen. Ook hoef je niet aan klantenservice te doen.

Je promoot andermans producten, en that’s it. Wanneer je dat succesvol doet, krijg je daar commissie over.

Met andermans producten kun je denken aan telefoon abonnementen van KPN.nl, of producten van Bol.com. Er zijn zoveel producten die je kunt promoten!

Belangrijk om te weten is dat dit geen piramidespel of andere onzin is. Ook is dit volkomen legaal. Zoals gezegd passen webwinkels als Bol.com en Wehkamp.nl ook affiliate marketing toe om meer mensen te kunnen bereiken.

Affiliate marketing vastgoed?

Alhoewel ik geen echt vastgoed heb (tuurlijk wel een eigen huis, maar ik verhuur geen vastgoed), zo heb ik wel internet vastgoed.

Mijn websites werken namelijk voor mij, en brengen mij constant geld op. Elke dag opnieuw.

Het mooie van mijn affiliate websites is dat ik ze ook gewoon kan verkopen.

Stel dat ik per maand zo’n 1000,- euro verdien met één website. Dan kan ik die makkelijk voor 12.000 euro verkopen; de jaaropbrengst.

Zo bouw ik constant meer online vastgoed en verdien ik telkens meer geld.

Heerlijk toch!

Bouw jouw online vastgoed!

Ik kan me voorstellen dat jij zo snel mogelijk wilt gaan beginnen met het opbouwen van een passief inkomen op het internet.

Je weet dat je geen grote bedragen hoeft te investeren, en dat je geen risico loopt.

Iedereen kan er mee beginnen; je hebt geen diploma of (voor)opleiding nodig, en kunt gelijk aan de slag.

Om jou extra op weg te helpen heb ik een stappenplan gemaakt waarin ik je exact laat zien hoe ik mijn affiliate websites opbouw, en hoe ik er geld mee verdien.

Klik hier om ook minimaal 250,- euro per dag te gaan verdienen >>

Succes!