passief inkomen genererenEen passief inkomen genereren, hoe doe je dat nou?

Als jij op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat jij op zoek bent naar een manier om een mooi passief inkomen te genereren.

Wellicht wil je extra geld verdienen, en ben je daardoor op Google gaan zoeken naar manieren om dit te doen, en zodoende ben je nu deze tekst aan het lezen.

En dat is maar goed ook, want op deze pagina zal ik je laten zien hoe je dankzij het internet een passief inkomen kunt genereren.

Wat is een passief inkomen?

Voordat ik ga vertellen hoe je een passief inkomen kunt genereren, is het natuurlijk eerst belangrijk om te weten wat een passief inkomen nou eigenlijk is.

Een passief inkomen is een inkomen waarvoor je eigenlijk niks hoeft te doen.

Uiteraard gaat niets vanzelf, maar met een passief inkomen zijn de inspanningen echt minimaal.

Ik zal je een voorbeeld geven: de rente.

Elk jaar krijg je in de eerste maand van het nieuwe jaar de rente op je bankrekening gestort. Hier heb je in principe niks hoeven doen, en toch krijg je het.

Ook dit is niet 100% automatisch, want je moet natuurlijk wel eerst geld op rekening hebben, en tegenwoordig moet dat best wat geld zijn wil je een serieus bedrag aan rente krijgen.

Passief inkomen genereren: zo kun je dat doen!

Goed, jij wilt natuurlijk weten hoe je een passief inkomen kunt genereren. Gelukkig heb ik goed nieuws voor je, want zo moeilijk is dat eigenlijk niet.

Ik ben 26 jaar, en ik verdien momenteel een passief inkomen van zo’n 7.500 euro per maand.

Dat klinkt misschien als onmogelijk, maar dat is het echt niet. Als je eenmaal 100,- euro aan passieve inkomsten hebt, is het een kwestie van opschalen en je inkomen vergroten.

Ik zal je uitleggen hoe het werkt.

Passief inkomen met affiliate marketing

Ik verdien mijn geld met affiliate marketing.

Affiliate marketing is dat je andermans producten promoot in ruil voor commissie. Ik hoef dus zelf geen producten te hebben, en zelf ook geen producten op de post te doen, of iets aan klantenservice te doen.

Doordat ik geld verdien met affiliate marketing, heb ik alleen mijn MacBook en een internet verbinding nodig. Hierdoor kan ik overal ter wereld geld verdienen, en maakt het niet uit waar ik ben.

Dat vind ik ook het mooie van affiliate marketing: je bent nergens aan gebonden en hebt volledige vrijheid!

Affiliate marketing voorbeeld

Ik zal je een voorbeeld geven van hoe affiliate marketing werkt.

Ik heb een stuk of 50 websites, maar Ik zal je een voorbeeld van één website geven; een website waarop ik de iPhone promoot.

Mensen gaan in Google op zoek naar “waar ze het goedkoopst de iPhone kunnen kopen”.

Vervolgens komen ze op één van mijn websites terecht – of tenminste, die kans is groot.

Ze bezoeken mijn website, en op mijn website vinden ze allerlei handige (automatisch gemaakte) overzichtstabellen waarop de iPhone zo goedkoop mogelijk te koop is.

Wanneer iemand dan via mijn website naar de webshop van KPN.nl (bijvoorbeeld) gaat, en hierna binnen 100 dagen een abonnement afsluit, krijg ik daar zo’n 30,- euro commissie over.

Daar hoef ik verder niks voor te doen. Sterker nog; de persoon die de telefoon bij KPN.nl heeft gekocht, weet niet eens dat ik er tussen zat!

Jouw eerste passieve inkomsten

Ik kan me goed voorstellen dat je na het lezen van passieve inkomsten met affiliate marketing, jij hier ook mee wilt gaan beginnen. Het is immers een interessante methode om passieve inkomsten te genereren.

Om jou op weg te helpen heb ik een stap voor stap videotraining gemaakt, waarin ik je exact laat zien hoe ik een winstgevende affiliate marketing website opbouw.

Je hebt er geen (voor)opleiding en/of diploma voor nodig, en kunt direct van start.

Klik hier om te beginnen met minimaal 7.500 euro per maand te verdienen >>

Ik beloof je dat je nooit meer hetzelfde tegen geld aan zult kijken.

Succes!