Hoeveel verdient rapper Boef?

inkomen rapper boef

Het inkomen van rapper Boef is iets waar veel mensen in geïnteresseerd zijn.

Jij waarschijnlijk ook, anders was je tenslotte niet op deze pagina terecht gekomen.

Dus: hoeveel verdient Boef nou eigenlijk? Is het echt zo dat Boef tonnen met geld verdient? Wat is zijn maand- en jaarinkomen?

Op deze pagina zal ik je alles vertellen wat bekend is over het inkomen van rapper Boef.

Wie is Boef?

Laat me je eerst vertellen wie rapper Boef nou eigenlijk is.

Boef is de artiestennaam Sofiane Boussaadia. Hij is geboren op 28 februari 1993, en op moment van schrijven dus 25 jaar oud.

Hij is momenteel één van de populairste Nederlandse rappers. Hij werd in 2015 ‘ineens’ bekend, door een sessie met Zonamo Entertainment.

Zijn YouTube kanaal werd hierdoor in korte tijd razend populair, en in korte tijd was Boef dus ineens het gesprek van de dag.

Wat verdient Boef?

Goed, nu over naar het inkomen van rapper Boef.

Laat ik vooropstellen dat er niets officieel bekend is betreft het inkomen van Boef. Zijn exacte inkomen is natuurlijk alleen bij zijn boekhouder bekend.

Gelukkig laat rapper Boef in de media zelf wel eens wat los over zijn inkomen.

Zo zegt hij in een gesprek met Quote zo’n 80.000 euro per maand te verdienen.

Dit zou dus neerkomen op zo’n 960.000 euro per jaar. Of dit allemaal winst is, valt nog maar te bezien. Grote kans dat er een groot gedeelte nog naar zijn management bureau gaat waardoor hij onder de streep minder overhoudt.

Hoe verdient rapper Boef zijn geld?

Rapper Boef krijgt inkomsten via verschillende kanalen.

Zo krijgt hij uiteraard betaald voor zijn muziek (streams). Ook krijgt hij betaald vanuit zijn YouTube kanaal en muziekoptreden. Wellicht krijgt hij ook wat sponsorinkomsten door producten/bedrijven op zijn Instagram kanaal te promoten.

Vermogen van rapper Boef

Het exacte vermogen van rapper Boef is natuurlijk lastig te zeggen.

Als hij daadwerkelijk 80.000 euro verdient, en daar (laten we zeggen) 30.000 euro aan overhoudt, zal zijn vermogen zo langzamerhand zeker richting de 1 miljoen gaan.

Boef is in 2015 begonnen, is nu drie jaar bezig en zou dus op jaarbasis zo’n 300.000 euro verdienen (en overhouden). Daarbij moet wel gezegd hebben dat Boef ook nog moet leven en spullen koopt.

Zeker is wel dat rapper Boef er een meer dan prima inkomen uit haalt, en er warmpjes bij zit.

[index]
[index]